header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Good2bSocial publiceert de resultaten van de 2022 Social Law Firm Index

Nov 16, 2022 2:38 AM ET

November 15, 2022 – Good2bSocial heeft zijn 2022 Social Law Firm Index gepubliceerd, die onderzoekt hoe Am Law 200-kantoren digitale marketing gebruiken en toepassen in termen van bereik, betrokkenheid en bedrijfsontwikkeling.De Social Law Firm Index analyseert de aanwezigheid van elk kantoor op het internet en via sociale media en evalueert hun sociale gebruik om thought leadership-boodschappen uit te breiden en anderszins in contact te komen met klanten en kiezers. Good2bSocial gebruikt eigen onderzoek om bereik, betrokkenheid en marketingprestaties te meten op platforms zoals Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube, SEO, thought leadership en podcastproductie. “Ik denk dat we op een keerpunt staan als het gaat om hoe advocatenkantoren digitale marketing gebruiken”, zegt Guy Alvarez, CEO van Good2bSocial. “Bedrijven begrijpen ofwel hoe ze digitale marketing moeten gebruiken om hun doelpubliek aan te trekken en te binden, of ze missen de boot volledig. Degenen die het snappen, zullen de komende jaren gemakkelijk beter presteren dan hun concurrenten.”

Tot de belangrijkste bevindingen in de 2022 Social Law Firm Index behoren:

Meer bedrijven gebruiken korte video\’s op sociale media

Video marketing domineert omdat het resultaat oplevert. Particulieren zullen waarschijnlijk een advocatenpraktijk selecteren op basis van de kwaliteit en berichtgeving van hun digitale video-aanwezigheid. Op YouTube worden dagelijks ongeveer 250 miljoen uur aan video\’s bekeken. Zelfs als traditionele marketingbenaderingen werken voor uw advocatenkantoor, heeft uw bedrijf uiteindelijk een automatisch concurrentienadeel als de digitale aanwezigheid niet groeit.

Firma\’s die zich richten op meerdere doelgroepen zien het belang van marktsegmentatie

Een belangrijk onderdeel van marketing is het richten op het juiste publiek. Het definiëren van uw doelgroep dwingt u om strategisch te zijn in uw marketingtactieken, waardoor uw ROI toeneemt en u het meeste uit uw marketing- en bedrijfsontwikkelingsinspanningen kunt halen. Om dit te doen, moet u ervoor zorgen dat u weet wie uw doelgroepen zijn en zoveel mogelijk over hen te weten komen.

Bedrijven worden creatief met de organisatie en het ontwerp van hun site

Websitefunctionaliteit gaat over gebruikerservaring en hoe potentiële klanten met uw domein omgaan. Veel bedrijven zijn begonnen met het benadrukken van inhoud en inzichten die educatief zijn, in plaats van promotioneel. Het is noodzakelijk dat u navigatiehulpmiddelen zoals dropdowns en menu\’s vereenvoudigt en uw CTA\’s prominent maakt. Maak duidelijk wie u bedient, wat uw praktijkgebieden zijn en hoe gebruikers case-evaluaties kunnen aanvragen.

De 2022 Social Law Firm Index Best Performing Firms:

De Overall Top Five Firms demonstreerde de grootste uitgebreide adoptie, integratie en gebruik van digitale marketing, sociale media en thought leadership content om hun praktijk in de markt te zetten en te laten groeien. De bedrijven die de lijst aanvoeren zijn:

  1. Norton Rose & Fulbright
  2. Baker McKenzie
  3. DLA Piper
  4. Reed Smith
  5. Latham & Watkins

De 2022 Social Law Firm Index rankings zijn gebaseerd op een eigen ontwikkelde methodologie om de effectiviteit van het gebruik van sociale media en digitale marketing door elk kantoor te beoordelen. Het volledige rapport, inclusief algemene en individuele kanaalranglijsten, samen met verhalen over de topbedrijven in elke categorie, is beschikbaar hier om te downloaden.

Over Good2bSocial

Good2bSocial\’s missie is om advocaten te helpen de kracht van digitale marketing, content en sociale media te begrijpen en te benutten, met behulp van ongeëvenaarde ervaring en de nieuwste technologie en technieken om meetbare marketing- en bedrijfsontwikkelingsstrategieën aan te sturen.

Good2bSocial biedt een volledig pakket digitale marketingdiensten voor advocatenkantoren en bedrijven in de juridische sector, waaronder social media management, high-impact contentstrategie en -productie, e-mailmarketing, PPC, SEO en marketingautomatisering.

 
 
 

Contactgegevens:

Name: Natalie Moe
Email: [email protected]
Job Title: Marketing Manager