header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Introductie van Hubsai Smart Hotel, de nieuwe IoT-cloud voor hospitality-eigendommen

Nov 16, 2022 2:27 AM ET

SAN RAMON, CA-Hubsai, een leider in innovatieve IoT en automatiseringssoftware voor smart properties, kondigde vandaag de beschikbaarheid aan van haar nieuwe Smart Hotel IoT cloud platform voor hospitality properties.

Met de nieuwe Hubsai oplossing kunnen eigenaren en beheerders van hospitality properties nu een veilig, cloud-gebaseerd IoT-platform implementeren voor het eenvoudig beheren, monitoren en testen van een groot aantal slimme apparaten. De lancering van de Hubsai Smart Hotel IoT-cloud bouwt voort op haar ervaring met toonaangevende platform- en meergezinswoninginnovaties en biedt horeca vastgoedbedrijven de mogelijkheid om integratie, testen, implementatie en monitoring van slimme apparaten beter te beheren.

“Ons nieuwe IoT-cloudplatform stelt horeca vastgoedeigenaren en -beheerders in staat om aantrekkelijke gemaksdiensten aan te bieden aan hun gasten. En terwijl Hubsai Smart Hotel de boekings- en huurconcurrentiepositie verbetert, vermindert het ook het risico op schade aan eigendommen en verlaagt het de operationele kosten”, aldus Mike Ghodoosian, CEO van Hubsai, Inc.

Data tonen aan dat het bieden van veilige gemakservaringen aan gasten met behulp van slimme apparaten absoluut noodzakelijk is om de tevredenheid en bedrijfsgroei te vergroten. Naast de controle en het beheer van slimme apparaten stroomlijnt Hubsai Smart Hotel de communicatie tussen gasten en personeel, gastenserviceactiviteiten en biedt het een kanaal voor het management om gepersonaliseerde promoties en diensten aan gasten te communiceren.

Volgens het artikel in Hospitality Insights, “IoT in hotels gaat mainstream“, nu hoteliers steeds meer gevraagd wordt om meer te doen met minder, is dit een goed moment om uitbreiding van het gebruik van IoT-toepassingen te overwegen. John Burns, president, Hospitality Technology Consulting, werd geciteerd in het artikel waar hij verklaarde: “We zijn gemotiveerd door IoT omdat het op lange termijn kostenbesparingen kan betekenen, vooral energiekosten.”Hubsai Smart Hotel is het ideale platform voor horeca-eigendommen om eenvoudig IoT-technologie te adopteren en in te zetten om kostenbesparingen, risicovermindering en de gemaksvoordelen te leveren die gasten zijn gaan verwachten.

“De horeca is op zoek naar de beste manieren om het gebruik van slimme technologie te introduceren of uit te breiden om efficiëntie en een positieve ervaring te creëren voor zowel management, personeel als gasten”, aldus Ron Pyles, CEO van Pyles and Associates en lid van de adviesraad van Hubsai. “De nieuwe Hubsai IoT cloud combineert veilige slimme apparaatverbindingen in het hele hotel met software en apps voor management, personeel en gasten om dat mogelijk te maken.”

De Hubsai Smart Hotel IoT cloud ondersteunt integraties met PMS-platforms, en on-site testopties die slimme apparaten zoals slimme sloten, waterlekdetectoren, slimme stekkers, slimme thermostaten en slimme camera\’s omvatten. Hubsai testopties kunnen direct worden aangesloten op de IoT-cloud voor elke kamer, gemeenschappelijke ruimte of buitenlocatie, waardoor het opzetten en testen eenvoudiger dan ooit wordt.

De eerste release van Hubsai Smart Hotel, beschikbaar Q1 2023, zal zich richten op het inzetten van slimme apparaten, testen en monitoren. Een release later in 2023 zal extra functionaliteit introduceren voor gastendiensten, veiligheid en operaties.

Over Hubsai, Inc.

Hubsai Inc. is een pionier in slimme gebouwoplossingen voor commerciële, hospitality en meergezinswoningen. Gevestigd in San Ramon, Californië, werd Hubsai in 2017 opgericht om slimme technologie en AI-automatisering voor slim vastgoed te vereenvoudigen. De nieuwste innovatie van Hubsai, de Hubsai Smart Hotel IoT Cloud, is een unieke oplossing voor de horeca die veilige integratie, testen en monitoring van slimme apparaten en geavanceerde software en apps voor beheer, personeel en gasten biedt. Volgens een rapport gepubliceerd door Research and Markets, de smart hospitality markt zal naar verwachting groeien van US$13,6 miljard in 2022 naar US$49,9 miljard tegen 2027. Hubsai is klaar om gedurende deze periode exponentieel te groeien door het leveren van de meest innovatieve hospitality-gerichte slimme technologie aan meerdere sectoren binnen de industrie.

Contactgegevens:

David Afshar
[email protected]