header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Weinberger Divorce & Family Law Group kondigt vier nieuwe partners aan in uitbreiding van leiderschapsteam

Nov 16, 2022 2:22 AM ET

Parsippany, NJ – Weinberger Divorce & Family Law Group of New Jersey heeft onlangs zijn leiderschapsteam uitgebreid en is verheugd om vier nieuwe Partners bij het kantoor aan te kondigen. De nieuwe Partners zijn Francine M. Aster, Dianna C. Cavaliere, Corrine E. Cooke en Christopher L. Garibian.

“Onze Partners belichamen alles wat ons kantoor onderscheidt: creativiteit, vindingrijkheid, uitmuntendheid in de praktijk van familie- en huwelijksrecht, en bovenal, onwrikbare toewijding om onze cliënten te helpen slagen. Fran, Dianna, Corrine en Chris vertegenwoordigen echt het beste van het beste van het familierecht in New Jersey”, aldus Bari Z. Weinberger, oprichter en managing partner van Weinberger Divorce & Family Law Group.

Elk van de nieuwe partners van het kantoor brengt jaren van juridische prestaties met zich mee.

Francine M. Aster, Esq.

Partner Francine Aster is een zeer bekwaam en vertrouwde familierechtadvocaat met uitgebreide ervaring in het begeleiden van cliënten. Mevrouw Aster\’s passie voor het familierecht wordt gedreven door haar diepe verlangen om mensen in nood te helpen. Zoals zij beschrijft: “Mensen helpen is gewoon mijn natuur; het is wat ik moet doen. Familieadvocaat zijn is waar ik van hou, omdat ik mijn cliënten kan helpen oplossingen te vinden voor hun problemen.”

Doorheen haar carrière is mevrouw Aster een leider geweest in de familierechtgemeenschap van New Jersey. Ze heeft de eer gehad om vijftien jaar lang voorzitter te zijn van de Essex County Bar Association (ECBA) en zit in het New Jersey State Bar Association Family Law Executive Committee (FLEC). Mevrouw Aster heeft gediend als Trustee van de ECBA en is uiteindelijk verkozen tot voorzitter van de ECBA. Zij is er ook trots op lid te zijn van de Ethische Commissie van het Hooggerechtshof van New Jersey, waar zij gedurende twee termijnen deel uitmaakte van District VC (West Essex). Ze is momenteel bezig aan haar tweede opeenvolgende termijn van vier jaar.

Ms. Aster is daarnaast opgetreden als guardian ad litem (GAL) en ouderschapscoördinator voor de rechtbank en diende en blijft als vrijwillige advocaat bij de Matrimonial Early Settlement Panels (ESP) in zowel Essex als Morris counties. Ze is ook al lange tijd vrijwilliger bij Volunteer Lawyers for Justice, CLE-presentator en Blue Ribbon Panelist. Ze is verheugd om haar uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van familierecht in te brengen bij Weinberger Divorce & Family Law Group als partner. “Het toegevoegde juridische perspectief dat ik heb opgedaan in deze rollen komt ten goede aan mijn cliënten en zijn middelen die ik graag deel met mijn collega\’s” zei ze.

Ms. Aster is een ontvanger van de Essex County Bar Association Family Law Attievement Award. Zij is lid van de Essex County Bar Association, Morris County Bar Association, Hispanic Bar Association, New Jersey State Bar Association en Master of the Barry I. Croland Family Inns of Court. Zij mag optreden voor het United States District Court of New Jersey en het United States Supreme Court. Mevrouw Aster is ook een gekwalificeerde bemiddelaar in familierecht.

Ms. Aster behaalde haar Juris Doctorate van Seton Hall University School of Law en heeft ook een bachelor diploma in psychologie van Seton Hall University. Ze werkt vanuit het kantoor in Parsippany.

Dianna C. Cavaliere, Esq.

Partner Dianna C. Cavaliere is door het Hooggerechtshof van New Jersey gecertificeerd als advocaat in huwelijksrecht, een onderscheiding die door minder dan 2% van de advocaten in de hele staat wordt verdiend. Mevrouw Cavaliere kwam in 2012 bij Weinberger Divorce & Family Law Group, aangetrokken door de missie van het bedrijf van meelevende juridische zorg. “Echtscheiding en andere familierechtelijke kwesties kunnen overweldigend zijn voor de cliënten die deze problemen meemaken, maar ons kantoor hanteert een cliëntgerichte aanpak van hun problemen, in plaats van een \’volgens het boekje\’ aanpak. Elke zaak wordt behandeld op basis van de individuele behoeften van de cliënt.”

Door de jaren heen is mevrouw Cavaliere een drijvende kracht geweest achter de groei en reputatie van het kantoor als een betrouwbare leider in familierecht. Zij is onderscheiden met talrijke prijzen, waaronder Martindale-Hubbell Client Champion awards en SuperLawyers – Rising Star erkenningen. Haar inzet voor het familierecht wordt elke dag vernieuwd door haar werk met haar cliënten. “Er is niets belangrijker dan cliënten te helpen een nieuw hoofdstuk van hun leven in te gaan, zodat ze vrede kunnen hebben en een gezond nieuw begin voor zichzelf en hun kinderen.”

Als partner is Cavaliere van plan de lat voor uitmuntendheid in cliëntenzorg steeds hoger te leggen. “De kracht van ons kantoor is onze meelevende en eerlijke aanpak om onze cliënten te beschermen en hun problemen op te lossen op een moment dat ze het meest kwetsbaar zijn en echt iemand in hun hoek nodig hebben. Ik ben hier om de belangrijke rol van ons team te ondersteunen bij het helpen van onze cliënten om met succes verder te gaan naar hun volgende hoofdstuk in het leven.”

Ms. Cavaliere ontving haar Juris Doctorate van Seton Hall University School of Law. Ze is lid van de New Jersey State Bar Association, American Bar Association, Morris County Bar Association en Robert L. Clifford, Family Law Inns of Court. Ze werkt vanuit het kantoor in Parsippany.

Corrine E. Cooke, Esq.

Corrine Cooke is gecertificeerd door het Hooggerechtshof van New Jersey als een Matrimonial Law Attorney. Ze is ook een getrainde collaborative law advocaat en Qualified Family Law Mediator.

Ms. Cooke kwam bij Weinberger Divorce & Family Law Group, geïnspireerd door de mensen en de cultuur van het kantoor. “Ik voelde onmiddellijk het medeleven en de zorg van het kantoor en voelde me onmiddellijk aangetrokken tot de familie-achtige omgeving.”

Als partner brengt mevrouw Cooke een niet aflatende toewijding aan het helpen en begeleiden van mensen in moeilijke tijden in het leven. “Familierecht is een van de weinige rechtsgebieden die je de mogelijkheid geeft om een onmiddellijke impact te hebben op het dagelijks leven van je cliënten,” legt zij uit. Sommige van haar beste momenten als advocaat komen voort uit de wetenschap dat ze haar cliënten helpt een betere plaats in het leven te bereiken. “Ik hou ervan mijn cliënten te helpen oplossingen te vinden die het beste werken voor hun specifieke kwestie/situatie en ervoor te zorgen dat al mijn cliënten worden gehoord, beschermd en een gevoel van medeleven voelen voor wat ze doormaken.”

Ms. Cooke is erkend als Super Lawyer – Rising star en opgenomen in de lijst van het American Institute of Family Law\’s 10 Best Client Satisfaction en Top 10 Attorneys Under 40. Zij is lid van de New Jersey Bar Association, Mercer County Bar Association, Burlington County Bar Association, New Jersey Association for Justice, South Jersey Collaborative Divorce Professionals en de Mid-Jersey Collaborative Law Alliance.

Ms. Cooke behaalde haar Juris Doctorate aan de Villanova University School of Law. Onmiddellijk na haar rechtenstudie was zij gerechtelijk medewerker van de edelachtbare Michael J. Haas, J.S.C. in de Burlington County Family Part. Mevrouw Cooke werkt vanuit het kantoor Mount Laurel.

Christopher L. Garibian, Esq.

Partner Chris Garibian is gecertificeerd door het Hooggerechtshof van New Jersey als een huwelijksrecht advocaat. Gedurende zijn gewaardeerde carrière is de heer Garibian gemotiveerd door een kernverbintenis om “mensen te helpen”. Hij werd aangetrokken tot Weinberger Divorce & Family Law Group vanwege de gedeelde missie van het kantoor. Zoals de heer Garibian opmerkte: “Toen ik Bari Weinbergers trots en passie zag om een geweldige advocaat te zijn en het prachtige en krachtige bedrijfsmodel om cliënten te faciliteren en mensen te helpen… wist ik dat dit de plek was waar ik wilde zijn.”

Als partner brengt hij zijn enorme ervaring en grenzeloze toewijding aan het beschermen van de rechten van zijn cliënten in hun familierechtelijke zaken en het “bewerkstelligen van positieve verandering” in het leven van zijn cliënten. Garibians juridische expertise stelt hem in staat zijn cliënten creatieve oplossingen te bieden en zelfs de meest gelaagde familierechtzaken op te lossen. Zoals een collega Garibian omschreef: “Chris is hands-on, zorgzaam en vastberaden als het gaat om de behoeften van zijn cliënt.”

De heer Garibian heeft gediend als een Morris County Bar Foundation Trustee. Hij is ook al meer dan twee decennia vrijwilliger bij de Jersey Battered Women\’s Services die pro bono diensten verleent voor het verkrijgen van straatverboden.

Als partner zal de heer Garibian zijn cliënten vertrouwde begeleiding blijven bieden terwijl hij de hoogste uitmuntendheid in juridische zorg levert. “Ik heb een echte passie om te vechten voor en mensen te helpen in moeilijke situaties”, bevestigt hij.

De heer Garibian is lid van de New Jersey Bar Association, Morris County Bar Association en New Jersey Association of Justice. Hij is ook een gekwalificeerde Rule 1:40 Mediator. Garibian studeerde af met zijn J.D. aan de Thomas M. Cooley Law School en heeft een B.A. van Rutgers University. Hij werkt vanuit het kantoor in Parsippany.

“Onze nieuwe partners zijn stuk voor stuk ongelooflijk getalenteerd en hebben onze cliënten en het kantoor zoveel te bieden. Het is een waar genoegen en een eer om deze uitstekende advocaten in ons managementteam en aan mijn zijde te hebben,” zei Bari Z. Weinberger, de oprichter en managing partner van het kantoor.

Contactgegevens:

Name: Bari Weinberger
Email: [email protected]
Job Title: Firm Owner and Managing Partner