header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Chicago Tech Company kondigt lancering van automatiseringsapp voor voedselimport aan

Nov 18, 2022 2:50 AM ET

Chicago, IL: RudiCoder LLC, een e-commerce logistiek bedrijf gevestigd in het centrum van Chicago, is verheugd de lancering aan te kondigen van PriorNotify, een e-commerce enabled applicatie die het regelgevingsproces voor het verkopen en verzenden van internationale voedingsmiddelen en dranken naar klanten in de VS automatiseert.

“PriorNotify is een game-changer,” zei Holly Urban, CEO en mede-oprichter van RudiCoder. “Als u niet-Amerikaanse voedsel- en drankproducten verkoopt of verzendt naar klanten in de VS, dan weet u hoe moeilijk en tijdrovend het Amerikaanse regelgevingsproces kan zijn. Met onze PriorNotify app kan het proces in enkele seconden worden afgerond,” vervolgt Urban.

PriorNotify is ontworpen voor producenten van voedingsmiddelen en dranken, maar ook voor handelaren, distributeurs, dropshippers en fulfillment- en verzenddiensten. Internationale bedrijven kunnen nu gemakkelijk eetbare producten verkopen en verzenden naar Amerikaanse retailers, distributeurs en consumenten.

PriorNotify biedt naadloze integraties met Shopify, WordPress (WooCommerce), Magento, PrestaShop en WiX om het regelgevingsproces automatisch te voltooien zodra een product wordt gekocht.

De app werkt ook gemakkelijk met elk ordermanagementsysteem, evenals online marktplaatsen zoals Amazon. Zelfs zonder een directe integratie kan klantbestellingsinformatie gemakkelijk worden geüpload, waardoor verkopers met grote volumes snel en efficiënt kunnen werken.

PriorNotify is gebouwd voor e-commerce, en laat internationale producenten, verzend- en mailingbedrijven, dropshippers en andere handelaren gemakkelijk met elkaar samenwerken.

Bijvoorbeeld, producenten van voedsel of dranken kunnen automatisch het regelgevingsproces voltooien zodra producten worden gekocht van bedrijven die hun producten verkopen. Evenzo kunnen dropshippers met PriorNotify hun producenten automatisch op de hoogte brengen van elke bestelling en automatisch het regelgevingsproces voor elke bestelling voltooien, zodra producten worden gekocht. PriorNotify stelt verzend- en postbedrijven ook in staat om automatisch het regelgevingsproces te voltooien zodra producten van hun klanten worden gekocht.

PriorNotify stelt gebruikers ook in staat om eenvoudig commerciële facturen te maken. Bovendien kunnen alle PriorNotify app-pagina\’s automatisch worden vertaald in tientallen verschillende talen.

“PriorNotify stelt bedrijven in staat om moeiteloos hun productaanbod te vergroten, hun verkoop en klantenbestand in de VS uit te breiden en daarbij hun overheadkosten drastisch te verlagen,” voegde Urban toe.

De prijzen zijn concurrerend met kortingen vanaf $0,10 per vooraankondiging. Er zijn geen setupkosten, geen maandelijkse minimumkosten, geen kosten per gebruiker en geen extra kosten voor vooraf ingestelde productassortimenten. Gratis proeven van PriorNotify zijn ook beschikbaar.

RudiCoder LLC is een op voedsel en drank gericht e-commerce automatiseringsbedrijf gevestigd in het centrum van Chicago, IL, USA. Bezoek voor meer informatie over RudiCoder: RudiCoder.com en voor PriorNotify: PriorNotify.com.

 
 
 

Contactgegevens:

Name: Holly Urban
Email: [email protected]
Job Title: CEO

Tags:   Dutch, United States, Wire