header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Academy of Court-Appointed Neutrals verwelkomt de Justice Administration Community op haar jaarlijkse bijeenkomst in het Loews Coronado Bay Resort in San Diego, CA, 10-12 maart 2023.

Nov 18, 2022 12:50 AM ET

In de laatste van een reeks outreach inspanningen, heeft de Academy of Court-Appointed Neutrals (ACAN) vandaag aangekondigd dat zij haar 2023 Annual Meeting heeft opengesteld voor niet-leden. De bijeenkomst zal plaatsvinden in het Loew\’s Coronado Bay Resort in San Diego, CA, 10-12 maart 2023 en registratie en informatie is beschikbaar hier.

ACAN President, David Tenner, legde uit, “het afgelopen jaar zijn er historische veranderingen geweest in onze Academie, ons beroep en het juridische en publieke landschap waarin ons beroep dient. We hebben ons lidmaatschap opengesteld voor mensen die nog niet eerder als gerechtelijk arbiter hebben opgetreden, we hebben een uniek opleidings- en mentorprogramma aangekondigd om mensen het beroep binnen te loodsen, we hebben onze organisatie een nieuwe naam gegeven (voorheen de Academy of Court-Appointed Masters) om de bredere en flexibele dienstverlening van onze leden te weerspiegelen, en we zijn partnerschappen aangegaan met tientallen organisaties om de manieren waarop onze leden de rechtspraak kunnen dienen, uit te breiden. Ons thema is \’Meeting the Moment\’, en het is vanzelfsprekend dat we dat doen door iedereen die geïnteresseerd is in rechtspraak uit te nodigen.”

Annual Meeting Chair, J. Gregory Whitehair, voegde daaraan toe: “we verwachten een geweldige programmering en netwerken. De agenda krijgt nu vorm, maar we verwachten dat hij onder meer zal bestaan uit trainingen over nieuwe wegen die mensen kunnen gebruiken om deel uit te maken van ons beroep; een programma met journalisten over het effect van de publiciteit rond de Trump-zaak; een programma met partnerorganisaties over hoe samen te werken om het beroep te verbreden; praktische tips; en inzichten in baanbrekende zaken. Enkele van de sprekers die al van plan zijn deel te nemen zijn rechter Judith Levy (E.D. Mich.), voorzittend rechter in de Flint Water litigation; Hon. Kristen Mix (D. Col.), de Immediate Past Chair van de Federal Magistrate Judges Association; National Judicial College President Hon. Benes Z. Aldana (Ret.), en Ana Sambold, de Chair-Elect van de ABA Dispute Resolution Section.”

ACAN Executive Director, Merril Hirsh, voegde eraan toe: “er is nog nooit een bijeenkomst als deze geweest voor mensen die geïnteresseerd zijn in toetreding tot of aansluiting bij ons beroep. ACAN werkt eraan om rechtbanken, gerechtsbestuurders, professionals in alternatieve geschillenbeslechting, technische en wetenschappelijke experts en academici samen te brengen om samen te werken aan de vooruitgang van onze rechtbanken. Er is nog nooit een bijeenkomst geweest die zich richt op hoe we al deze middelen kunnen benutten. We vinden een beroep opnieuw uit en zijn enthousiast over de kans om dat niet alleen te laten zien, maar ook om van anderen te leren.”

Voor meer informatie, klik hier of neem contact op met Mr. Hirsh op [email protected].

 
 
 

Contactgegevens:

Name: Merril Hirsh
Email: [email protected]
Job Title: Executive Director