header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Else Nutrition lanceert op JD.com – China\’s grootste e-tailer

Nov 18, 2022 12:54 AM ET
  • Minder dan 2 maanden na de lancering in China opent Else Nutrition een flagship store in het grootste internetbedrijf naar omzet in China – com
  • Else featured on com.cn, en kreeg een bestseller rang op Tmall

VANCOUVER, BC, 16 november 2022 – ELSE NUTRITION HOLDINGS INC. (BABY) (BABYF) (0YL.F) (“Else” of de “Onderneming”), kondigt aan dat het, na een succesvolle lancering op Tmall in september, zijn inspanningen om de Chinese markt te penetreren vergroot met de lancering van een tweede online winkel, met JD.com. Deze lancering komt aan het begin van de twee drukste winkelmaanden van het jaar in China en de verwachting is dat Else productpenetratie onder Chinese ouders aanzienlijk zal versnellen.

Sinds de lancering van direct-to-consumer verkoop via Tmall, is Else vermeld op ChinaDaily.com.cn en vermeld als een bestseller op Tmall in de categorie. Else is van plan om te profiteren van het succes tot nu toe om de naamsbekendheid en de verkoop te verhogen tijdens de Double 11 en Double 12 shopping feestdagen in China.

“De ontvangst voor Else Nutrition producten onder Chinese consumenten en belangrijke opinieleiders is uitstekend geweest, om deze reden hebben we de beslissing genomen om onze tweede winkel in China te lanceren op JD.com – China\’s grootste e-tailer” zei Hamutal Yitzhak, CEO, en mede-oprichter van Else Nutrition. “We verwachten een zeer goede respons en hebben daarom besloten om de zendingen naar China in de komende maanden te verhogen in afwachting van deze vraag.”

JD.com is China\’s grootste online retailer, evenals het grootste internetbedrijf van het land naar omzet. JD heeft jaarlijks 580 miljoen actieve klanten, en de Else Nutrition JD store zal ouders op het platform in staat stellen Else Toddler en Baby Super Cereal producten direct te kopen. De extra blootstelling aan het JD publiek zal naar verwachting de verkoop van Else Nutrition producten aan nieuwe Chinese klanten in de komende maanden verhogen.

Voor meer informatie, bezoek: www.elsenutrition.com of volg Else Nutrition op LinkedIn

Over Else Nutrition Holdings Inc.

Else Nutrition Holdings Inc. is een voedings- en voedingsbedrijf in de internationale expansiefase gericht op het ontwikkelen van innovatieve, schone en plantaardige voedings- en voedingsproducten voor baby\’s, peuters, kinderen en volwassenen. Haar revolutionaire, plantaardige, niet-sojavorming is een schoon alternatief voor melkvoeding. Else Nutrition (voorheen INDI) won de prijs “2017 Best Health and Diet Solutions” op de Global Food Innovation Summit in Milaan. De holding, Else Nutrition Holdings Inc., is een beursgenoteerd bedrijf, genoteerd op de TSX Venture Exchange onder het handelssymbool BABY en staat genoteerd op het OTCQX board in de VS onder het handelssymbool BABYF en op de beurs van Frankfurt onder het symbool 0YL. Sinds de lancering van zijn Plant-Based Complete Nutrition for Toddlers, gemaakt van hele voedingsmiddelen, amandelen, boekweit en tapioca, heeft het merk duizenden krachtige getuigenissen en beoordelingen van ouders ontvangen en nationale retailerondersteuning gekregen van Sprouts Farmers Market, en een snelle verkoopgroei bereikt. Else werd de #1 Best Seller op Amazon in het najaar van 2020 in de categorie New Baby & Toddler Formula. Het won onlangs de \’Best Dairy Alternative\’ Award 2021 op World Plant-Based Expo en was een Nexty Award Finalist op Expo West 2022 in de Plant-Based lifestyle categorie.

Investor Relations Contact:

RBMG – RB Milestone Group LLCTrevor Brucato, Managing DirectorE: [email protected]www.rbmilestone.com

Lytham Partners, LLC Mr. Ben ShamsianNew York | PhoenixE: [email protected]P: 646-829-9701

TSX Venture Exchange

Noch de TSX Venture Exchange, noch haar regulerende dienstverlener (zoals die term is gedefinieerd in het beleid van de TSX Venture Exchange) aanvaarden verantwoordelijkheid voor de geschiktheid of nauwkeurigheid van dit bericht.

Caution Regarding Forward-Looking Statements

Dit persbericht bevat verklaringen die “toekomstgerichte verklaringen” kunnen vormen in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving. Toekomstgerichte verklaringen worden doorgaans gekenmerkt door woorden als “zullen” of soortgelijke uitdrukkingen. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht omvatten verklaringen met betrekking tot de verwachte data voor het indienen van de financiële documenten van de onderneming. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen weerspiegelen huidige schattingen, overtuigingen en veronderstellingen, die gebaseerd zijn op de perceptie van het management van de huidige omstandigheden en verwachte toekomstige ontwikkelingen, alsmede andere factoren die het management in de gegeven omstandigheden passend acht. Er kan geen zekerheid worden gegeven dat het voorgaande juist zal blijken te zijn. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gaan onder meer uit van de verwachting dat er geen onderbrekingen of storingen in de toeleveringsketen zullen optreden als gevolg van COVID-19 en dat de overeenkomst met de vennootschap inzake productie, bemiddeling en logistieke levering niet wordt beëindigd. De werkelijke resultaten kunnen afwijken van de schattingen, overtuigingen en veronderstellingen die in de toekomstgerichte verklaringen worden uitgedrukt of geïmpliceerd. Lezers wordt geadviseerd niet overmatig te vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen, die slechts de verwachtingen van het management weergeven op de datum van dit persbericht. Het bedrijf wijst elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, tenzij dit wettelijk verplicht is.

Contactgegevens:

RBMG – RB Milestone Group LLC
Trevor Brucato, Managing Director
E: [email protected]
www.rbmilestone.com

Lytham Partners, LLC Mr. Ben Shamsian
New York | Phoenix
E: [email protected]
P: 646-829-9701
Tags:   Dutch, United States, Wire