header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Novus maakt positieve resultaten bekend voor het 3e kwartaal van 2022

Nov 18, 2022 2:53 AM ET

Reguleringshervorming plaatst door werkgevers gesponsorde gezondheidsplannen als een groot cannabisdistributiemodel naar consumenten

MIAMI, FL – AccessWire – 15 november 2022, – Novus Acquisition and Development, Corp. (OTC Markets: (NDEV), via haar volle dochter WCIG Insurance Services, Inc. opereert als een nationale aanvullende ziektekostenverzekeraar en is de eerste ziektekostenverzekeraar in het land die cannabis aanbiedt die is opgenomen in ziektekostenplannen voor recreatieve en medicinale gebruikers. Kondigt de vrijgave aan van haar 3rd kwartaal tussentijdse verklaring.

In Novus\’ 3Q, 2022 verklaring toont positieve winst, de integratie van een online apotheek beheerd door Plitio om onze cannabis polishouders te voorzien van online bestellen van medicijnen op recept, en de laatste staatsreferenda die cannabis in employee benefit pakketten blijven ondersteunen.

Financial Highlights:

Voor het 3e kwartaal van Novus\’ Fiscaal Jaar van 2022 tonen de onderstaande punten de financiële toestand van het bedrijfsmodel van de onderneming.

  • Geen verwatering: In de laatste zes opeenvolgende kwartalen zijn geen gewone aandelen uitgegeven. Voor alle derdenverkopers die aandelen uit de schatkist hebben ontvangen, geldt een verplicht uitlekpercentage van 15% van het gemiddelde dagelijkse handelsvolume, berekend over de laatste 30 handelsdagen.
  • Three-Month Gross Revenue Increase : De bruto omzet steeg met $9.506 ofwel 12.27% tot $77.461 voor de drie maanden eindigend op 30 september 2022, vergeleken met $67.955 voor de drie maanden eindigend op 30 september 2021.
  • Three Month Net Revenue Increase : Netto Revenue, increased from $43,067 to $47,044 an increase of 8.45% of $3.977 op 30 september 2022, in vergelijking met de drie maanden eindigend op 30 september 2021.
  • Winstmarge : Op 30 september 2022 toonde de onderneming een prijsstructuur met een winstmarge van 39,26% in haar bedrijfsmodel, tegenover 38,58% drie maanden eindigend op 30 september 2021
  • Stijging eigen vermogen : Een stijging van $72.361 of 4,65% wat neerkomt op $1.554.250 op 30 september 2022, van $1.481.889 op 30 september 2021.
  • Cash and Cash Equivalents: Stijging tot $179.661 op 30 september 2022, of 11,9%, een stijging van $158.195 voor dezelfde periode eindigend op 30 september 2021.

Online Apotheek Aanpassing:

Het is zes jaar geleden dat we een infrastructuur hebben opgebouwd van een Provider Network van cannabis verticals dat cannabis integreert in onze gezondheidsplannen, en we bevinden ons op de rand van de herformulering van cannabis onder de federale wetgeving.

Het management heeft zijn plannen voor de toekomst vastgesteld door cannabisverzekerden meer zorgopties te bieden voor hun cannabisuitkeringen. Novus zal begin 2023 geneesmiddelen op recept aanbieden via een online apotheekplatform met een Canadese ontwikkelaar die bekend staat als Plitio.

De deal voorziet in private labeling van het intellectuele eigendom op naam van Novus. De technologische ruggengraat van het platform zal recepten overmaken en distribueren met een korting tot 50% op generieke medicijnen.

Frank Labrozzi, CEO van Novus, verklaart: “Deze alliantie biedt drievoudige voordelen, meer inkomsten voor ons Provider Network, immense kortingen voor onze verzekerden op hun recepten en/of cannabismedicijnen, wat allemaal leidt tot het genereren van meer omzet voor onze aandeelhouders.”

Kayhan Moayeri, CEO van Plitio, verklaart: “We zien dat onze technologie en receptgeneesmiddelenplannen aangeboden door Novus, tegelijkertijd de aanwezigheid van elk van onze bedrijven op de markt zullen uitbreiden, wat ten goede komt aan aanbieders en polishouders.”

Cannabis Regulation Reform:

California heeft bijna $4 miljard aan marihuana belastinginkomsten binnengehaald sinds 2018, vorig jaar 55 procent meer uit cannabis. Als een van onze grootste markten in cannabis stelden we vast dat veel staten dit voorbeeld zouden volgen.

Hier is het regelgevingslandschap dat cannabis in toenemende mate ondersteunt in gezondheidsplannen voor de consument:

  • Interstate Commerce: California SB 1326 staat interstatelijke handel in cannabis toe van Californië naar andere legale staten.
  • Verzekeringscodes: California AB 2568, Insurance Code, is geen misdrijf volgens de Californische wet alleen voor het verstrekken van verzekeringen of aanverwante diensten aan personen met een vergunning om commerciële cannabisactiviteiten te ontplooien volgens deze divisie.
  • Patiëntenrechten: California B1954, artsen kunnen niet worden bestraft voor het toedienen van een behandeling aan een patiënt die medische marihuana gebruikt in overeenstemming met de staatswet.
  • Fair Employment and Housing Act: California B2188: Elimineert op arbeid gebaseerde THC-tests en verbiedt het bestraffen van een persoon uitsluitend vanwege off-duty cannabisgebruik.

Conclusie Cannabis op de werkplek

Terwijl het management blijft onderhandelen en overeenkomsten afrondt over de inbedding van onze cannabis gezondheidsplannen in regionale en nationale ziektekostenverzekeraars, hebben we de obstakels overwonnen met betrekking tot conflicten met de Drug-Free Workplace Act en staatswetten die cannabisgebruik toestaan.

Fortunately, The Patient Rights Act en Insurance Codes aanleiding voor Human Resource Departments om hun beleid inzake cannabis te herschrijven. Afgezien van de veiligheid van de werknemers, keuren werkgevers de aanpassing van hun beleid goed in overeenstemming met de Responsible and Equitable Regulation of Adult-Use Cannabis (RERACA). Wat heeft hen van gedachten doen veranderen? Sinds COVID wordt de zero-tolerance werkgever dagelijks geconfronteerd met worstelingen in personeelstekort, aanwerving, vraag naar telewerk en retentieproblemen die hun prioriteiten direct toppen.

Drie dingen die investeerders moeten weten dat het businessmodel van Novus,

  1. We zijn niet alleen afhankelijk van het einde van cannabisverboden, aangezien verzekeringscodes voornamelijk op staatsniveau werken.
  2. De hervorming van de wetgeving zal uiteraard meer belangrijke veranderingen met zich meebrengen, de niet zo populaire, hogere belastingen op recreatieve cannabis, waardoor consumenten van recreatieve gebruikers overgaan op medicinale gebruikers, en,
  3. Werkgevers worden geconfronteerd met een steeds veranderend landschap, aangezien werknemers cannabis willen in hun gezondheidsvoordelen, waardoor de HR-afdeling tekortkomingen in het personeel moet verleiden en behouden.

 width=

Over Novus

Novus Acquisition & Development Corp. (NDEV), via haar dochteronderneming WCIG Insurance, Services, Inc. biedt ziektekostenverzekering en gerelateerde verzekeringsoplossingen binnen de wellness en medische marihuana industrieën in staten waar legale programma\’s bestaan. Novus heeft zijn infrastructuur ontwikkeld in vele verzekeringssectoren zoals gezondheid, leven en vaste annuïteiten. Als vervoerder vertrouwt Novus op twee belangrijke indicatoren om waarde en prestaties te meten. De Benefit Monetization Ratio wordt gedefinieerd als het totale aantal polissen dat jaarlijks te gelde wordt gemaakt, wat wordt gecompenseerd door de operationele kostenratio, een balanspost die wordt berekend als de nettovermogenswaarde.

Novus\’ medical cannabis benefits pakket zal werken als externe ontwikkelaars en zal geen cannabis kweken, behandelen, vervoeren kweken, extraheren, uitdelen, te koop aanbieden, op de markt brengen, verkopen, leveren, leveren, circuleren of verhandelen of enige substanties die de Amerikaanse wet of de Controlled Substances Act overtreden, noch is zij van plan dit in de toekomst te doen en zal zij zich blijven houden aan de staats- en federale wetten. De verklaringen over specifieke producten zijn niet geëvalueerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en zijn niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. Alle informatie in deze persberichten en alle informatie op of in een etiket of verpakking van een product is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en niet ter vervanging van het advies van uw arts of andere professional in de gezondheidszorg. Alle cannabistransacties vinden uitsluitend plaats tussen de door de staat erkende apotheek en de geregistreerde patiënt.

De staatswetten zijn in strijd met de federale Controlled Substances Act. De huidige regering heeft daadwerkelijk verklaard dat het geen efficiënt gebruik van middelen is om de federale wetshandhavingsinstanties te belasten met de vervolging van degenen die zich op wettige wijze houden aan de door de staat vastgestelde wetten, die het gebruik en de distributie van medische marihuana toestaan. Wijzigingen in de consolidatie kunnen gevolgen hebben voor het netwerk van verstrekkers. Er is echter geen garantie dat de huidige regering, noch enige toekomstige regering, dit beleid niet zal wijzigen en zal besluiten de federale wetten streng te handhaven. Een dergelijke verandering in de handhaving van de huidige federale wetten door de federale regering kan aanzienlijke financiële veranderingen veroorzaken. Hoewel wij niet van plan zijn om cannabis of cannabisgerelateerde producten te oogsten, te verdelen of te verkopen, kunnen wij schade ondervinden van een verandering in de handhaving door de federale of staatsoverheden.

Forward-Looking Statements

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, die gebaseerd zijn op bepaalde veronderstellingen en de huidige verwachtingen van het management weerspiegelen. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan een aantal risico\’s en onzekerheden waardoor de werkelijke resultaten of gebeurtenissen wezenlijk kunnen afwijken van de huidige verwachtingen. Enkele van deze factoren zijn: algemene wereldwijde economische omstandigheden; algemene industrie- en marktomstandigheden en groeipercentages; onzekerheid over de vraag of onze strategieën en bedrijfsplannen de verwachte voordelen zullen opleveren; toenemende concurrentie; beschikbaarheid en kosten van kapitaal; het vermogen om commerciële successen te identificeren en te ontwikkelen en te behalen; het niveau van de uitgaven die nodig zijn om de kwaliteit van de diensten te handhaven en te verbeteren; veranderingen in de economie; veranderingen in wet- en regelgeving, omvat codes en normen, intellectuele eigendomsrechten en belastingzaken; of andere zaken die niet zijn voorzien; ons vermogen om strategische relaties en distributieovereenkomsten te verkrijgen en te behouden. Novus wijst elke intentie of verplichting af om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins. Bovendien kan dit persbericht dat geen verklaringen over historische feiten zijn, worden beschouwd als toekomstgerichte verklaringen. Geschreven woorden, zoals “kunnen”, “zullen”, “verwachten”, “geloven”, “anticiperen”, “schatten”, “is van plan”, “doel”, “doelstelling”, “streven”, “proberen”, of variaties van deze of soortgelijke woorden, duiden op toekomstgerichte verklaringen. Toekomstgerichte verklaringen en prognoses houden naar hun aard risico\’s en onzekerheden in, omdat zij betrekking hebben op gebeurtenissen en afhankelijk zijn van omstandigheden die zich in de nabije toekomst zullen voordoen.

Investor Contact Information

855-228-7355

Email: [email protected]

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Frank Labrozzi
Email: [email protected]
Job Title: CEO

Tags:   Dutch, United States, Wire