header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe een voorschot in 4 stappen terug te betalen

Nov 20, 2022 3:02 AM ET

Leners met een slecht krediet hebben veel opties voor het verkrijgen van het geld dat ze nodig hebben om uitgaven op korte termijn te dekken, zoals huur en andere rekeningen. Contante voorschotten zijn een goed voorbeeld. Deze kunnen goed werken voor kredietnemers met weinig of geen krediet, maar met een vast inkomen en werk. U kunt deze leningen snel te krijgen en rol ze over als nodig is. Dit artikel legt uit hoe cash advances for poor credit werken, wat hun voordelen zijn, en hoe je ze op tijd terugbetaalt.

Hoe werken cash advances?

Cash advances zijn kortlopende leningen van kleine bedragen die je kunnen helpen tot je volgende betaaldag. Met deze leningen kun je meestal een paar honderd dollar ontvangen om essentiële of dringende uitgaven te dekken. Je moet informatie verstrekken zoals een bewijs van inkomen, werk en je bankrekeninggegevens wanneer je een aanvraag indient.

Veel cash advances zijn verschuldigd in twee tot vier weken. Wanneer de lening verschuldigd is, stort de geldschieter uw gefrankeerde cheque of debiteert uw bankrekening om de lening plus kosten terug te vorderen. U kunt ook handmatig betalen. Hier zijn enkele voordelen die cash advances bieden:

  • Je hebt geen goed krediet nodig om goedgekeurd te worden: Veel cash advance kredietverstrekkers hebben minder strenge kredietscore eisen. Ze zullen rekening houden met factoren naast uw credit score, waaronder inkomen, arbeidsverleden en lopende schulden. Dit maakt cash advances een goede potentiële optie voor leners met een slecht of geen krediet die snel geld nodig hebben.
  • Je kunt ze snel krijgen: Cash advance aanvragen duren niet lang omdat je alleen een bewijs van inkomen en werkgelegenheid hoeft te leveren. In veel gevallen kunt u een aanvraag indienen, goedgekeurd worden en binnen dezelfde dag uw geld ontvangen.
  • U kunt ze doorrollen indien nodig: Veel geldschieters laten u de lening tegen betaling verlengen door een cash advance rollover te doen. Dit kan helpen als geld krap is wanneer de lening verschuldigd is. Maar zorg ervoor dat u een budget heeft voor de lening en mogelijke rollovers om te voorkomen dat u in een rollover-cyclus terechtkomt.

Hoe een cash advance terug te betalen

Cash advances kunnen goed werken voor leners met een slecht krediet, maar u wilt niet vast komen te zitten in een cyclus van rollovers. Om de kans daarop te verkleinen, lees je hier hoe je een kasvoorschot terugbetaalt:

1. Budgetteer het kasvoorschot van tevoren

Begin door het kasvoorschot van tevoren zoveel mogelijk te budgetteren. Snijd uw uitgaven voor de komende weken en gebruik uw spaargeld indien mogelijk. Als je het gevoel hebt dat je zult moeten doorrollen, is dat prima, zolang je er maar voor budgetteert.

2. Shop voor cash advances

Hoe beter je leningvoorwaarden, hoe makkelijker het terugbetalen van je lening zal zijn. Shop rond met meerdere cash advance kredietverstrekkers om potentiële voorwaarden te vergelijken en de laagst mogelijke tarieven en kosten te krijgen. U kunt wellicht online naar leningen zoeken om tijd te besparen en tegelijkertijd een goed tarief te krijgen.

3. Noteer de vervaldatum

Wanneer u bent goedgekeurd, noteer dan de vervaldatum, want de geldschieter kan uw betaling automatisch incasseren via een gedateerde cheque of een bankafschrijving. U wilt ervoor zorgen dat u voldoende geld op uw bankrekening heeft staan om die kosten te dekken. Anders kunt u te maken krijgen met ontoereikende fondsen en overschrijdingskosten, naast andere kosten.

4. Betaal de lening terug op de vervaldag

Kijk vlak voor de vervaldatum nog eens op uw rekening om er zeker van te zijn dat er genoeg geld op uw rekening staat om de betaling te dekken. Zo niet, zet dan zo snel mogelijk geld op die rekening. Je kunt de lening misschien ook handmatig betalen als je het geld hebt om dat eerder te doen.

De bottom line

Cash advances zijn een snelle manier voor leners met slecht krediet maar een vast inkomen om geld te lenen. Bovendien kunt u ze doorrollen als dat nodig is. Zorg er wel voor dat je van tevoren budget vrijmaakt voor de lening en het doorrollen om te voorkomen dat je vast komt te zitten in een doorrolcyclus. Ga op zoek naar kredietverstrekkers en noteer de vervaldatum van uw lening zodra deze door een kredietverstrekker is goedgekeurd. Controleer of uw bankrekening genoeg geld heeft om de aflossing vóór de vervaldatum te dekken, en betaal desgewenst handmatig terug. Als u deze stappen volgt, kunt u met succes een kasvoorschot terugbetalen terwijl u de kosten en stress minimaliseert.

 

Contactgegevens:

Name: Keyonda Goosby
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire