header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Home Improvement Leningen Uitgelegd

Nov 20, 2022 2:09 AM ET

Een woningverbeteringslening kan helpen bij het dekken van de kosten van een hele reeks woningprojecten. Misschien wil iemand een nieuwe droomkeuken installeren, een zolderverbouwing uitvoeren om de woning meer waarde te geven, of heeft hij dringende reparaties die moeten worden uitgevoerd. Zolang het om gekwalificeerde woningverbeteringen gaat, kan een lening voor woningverbetering een betaalbare manier zijn om werkzaamheden te financieren.

Wat is een lening voor woningverbetering

Een lening voor woningverbetering is een persoonlijke lening die wordt afgesloten om bouwwerkzaamheden aan een woning van een persoon te betalen.

Het voorziet in een forfaitair bedrag dat rechtstreeks op de bankrekening wordt gestort en dat gedurende de looptijd van de lening in regelmatige vaste maandelijkse betalingen wordt terugbetaald. De vaste maandelijkse aflossingen betekenen dat het gemakkelijk moet zijn om te budgetteren en kan helpen om de kosten van potentieel dure projecten zoals dakvervangingen, keuken verbouwingen, en funderingsreparaties te spreiden. Het kan zelfs helpen de kosten te betalen van schade veroorzaakt door natuurrampen die een huiseigenarenpolis misschien niet dekt.

De meeste leningen voor woningverbetering worden genomen als ongedekte leningen. Sommige financiële instellingen bieden echter ook de mogelijkheid om een gedekte lening af te sluiten met een goed, zoals een voertuig, als onderpand.

Andere vormen van woninggerelateerde financiering (zoals een Home Equity Loan of een Home Equity Line Of Credit) vereisen dat leners hun eigendom als onderpand gebruiken en een pandrecht op hun huis vestigen. Als zij moeite hebben om de aflossingen op een HEL of HELOC te voldoen, loopt hun huis het risico van executie, waarbij de opbrengst van de verkoop rechtstreeks aan de kredietverstrekker wordt gegeven om het geld te dekken dat zij hun verschuldigd zijn.

Hoe een lening voor woningverbetering te krijgen

Bij het aanvragen van een lening voor woningverbetering moeten mensen twee belangrijke getallen weten – de verwachte kosten van de renovaties/reparaties die ze willen uitvoeren en hoeveel ze zich kunnen veroorloven als aflossing per maand. Zodra ze die cijfers kennen, kunnen ze beginnen te kijken naar gerenommeerde kredietverstrekkers en wat ze hen kunnen bieden.

Aanvragen

Met behulp van wat basisinformatie, moet een persoon in staat zijn om online een aanvraag in te dienen bij de meeste banken en financiële instellingen en een snel antwoord krijgen over hun geschiktheid voor een lening voor woningverbetering, hoeveel ze kunnen lenen, en tegen welke tarieven/voorwaarden.

Elke kredietverstrekker zal verschillende criteria hebben die ze controleren om te zien of een potentiële kredietnemer in aanmerking komt voor een lening en de voorwaarden die ze hen zullen aanbieden, maar als algemene regel omvatten deze meestal:

  • Kredietscore
  • Inkomen en regelmatige uitgaven (om te bevestigen dat ze de middelen hebben om de aflossingen te doen)
  • Hoeveel ze willen lenen
  • De waarde van een eventueel onderpand (als ze een gewaarborgde lening afsluiten)
  • Hun verblijfplaats

Approval

Als een kredietverstrekker een aanvraag heeft goedgekeurd, wordt de kredietnemer waarschijnlijk verbonden met een leningspecialist om zijn gegevens te bevestigen en te verifiëren en een leningsovereenkomst op te stellen. Zodra ze zijn goedgekeurd, bekijken en ondertekenen ze de leningsovereenkomst, en de kredietgever zou het geld op hun bankrekening moeten kunnen storten.

Sponsored Content

Over OneMain Financial

Bekijk website

OneMain Financial is de leider in het bieden van verantwoorde toegang tot krediet aan nietprime klanten en is toegewijd aan het verbeteren van het financiële welzijn van hardwerkende Amerikanen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire