header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ALM voegt Delaware Court of Chancery toe aan Law.com Radar

Nov 21, 2022 4:48 AM ET

Law.com Radar, ALM\’s technologiegedreven juridisch nieuwsplatform dat is uitgeroepen tot Best Legal News Product, breidt zijn aanbod van procesbewaking uit met nieuwe procesupdates van de Delaware Chancery Court

New York, NY – 17 november 2022 – ALM, uitgever van Law.com en ALM voegt Delaware Court of Chancery toe aan Law.com Radar, waardoor abonnees net ingediende rechtszaken kunnen volgen in een van \’s lands meest vooraanstaande fora voor zakelijke geschillen.

De toevoeging van de Delaware Court of Chancery markeert een belangrijke uitbreiding van Law.com Radar\’s nieuwe procesbewaking, die wordt gewaardeerd door litigators en business development professionals van de grootste advocatenkantoren in de VS. Elke zaak die is aangespannen bij de Court of Chancery zal beschikbaar zijn op Law.com Radar met een beknopte samenvatting en één-klik toegang tot de klacht.

Radar\’s gepersonaliseerde interface maakt het gemakkelijk voor gebruikers om belangrijke bedrijven, industrieën, praktijkgebieden en opkomende onderwerpen te selecteren en te worden gewaarschuwd voor nieuwe rechtszaken in de Amerikaanse federale rechtbanken en de Court of Chancery.

“We zijn blij met de toevoeging van The Delaware Court of Chancery aan Radar”, aldus Richard Caruso, Vice President en General Manager, Global Legal News. “Abonnees hebben nu de mogelijkheid om te worden gewaarschuwd voor toegang tot de meest recente dossiers van het nationale forum bij uitstek voor de beslechting van geschillen waarbij duizenden in Delaware opgerichte ondernemingen en zakelijke entiteiten in het centrum van een groot deel van \’s werelds kritische commerciële activiteit betrokken zijn.”

Wat te zoeken:

  • Nieuwe rechtszaken ingediend in Delaware Court of Chancery worden gemeld op Law.com Radar op de dag dat ze worden ingediend
  • Elke dagelijkse e-mailnieuwsbrief geeft een overzicht van de nieuwste rechtszaken
  • Elke nieuwe rechtszaak update bevat details over partijen, raadslieden en naadloze toegang tot de klacht
  • Toegang tot Delaware Court of Chancery is uitsluitend beschikbaar voor Law.com en Law.com Radar premium abonnees
  • Law.com Radar, dat in 2020 is gelanceerd, stelt advocaten in staat om in de voorhoede te blijven van wat geschillen en deals veroorzaakt in de sectoren waarin hun cliënten actief zijn en concurreren. Beknopte updates over de laatste rechtszaken en bedrijfsdeals in meer dan 35 sectoren bieden juridische professionals het realtime bewustzijn dat essentieel is voor het effectief opbouwen en beheren van klantrelaties.

 

Law.com Radar, dat in 2020 van start gaat, stelt advocaten in staat om in de voorhoede te blijven van wat de drijvende kracht is achter rechtszaken en deals in de sectoren waarin hun cliënten actief zijn en concurreren. Beknopte updates over de laatste rechtszaken en bedrijfsdeals in meer dan 35 sectoren bieden juridische professionals het realtime bewustzijn dat essentieel is voor het effectief opbouwen en beheren van klantrelaties.

Eerder dit jaar lanceerde ALM Trend Detection in Law.com Radar, een primeur die eigen AI toepast om verschuivingen en patronen in nieuwe zaken te ontdekken.

“Sinds de oprichting heeft Law.com Radar geavanceerde technologie en redactionele expertise gecombineerd om waardevolle inzichten te leveren aan onze abonnees,” zei Vanessa Blum, ALM\’s Senior Director of Newsroom Innovation . “Nieuwe suit alerts van Delaware Court of Chancery zullen advocatenkantoren voorzien van bruikbare informatie voor klantenservice en bedrijfsontwikkelingsactiviteiten.”

Ontdek deze uitgebreide dekking op Law.com Radar – bezoek www.law.com/radar

Over ALM

ALM bedient een gemeenschap van \’s werelds toonaangevende juridische en zakelijke professionals die willen ontdekken, verbinden en concurreren in zeer complexe industrieën. Wij bieden uitgebreid nieuws, gegevens, analyses, tools, marketingoplossingen en evenementen die onze klanten ondersteunen in de business of law. Bezoek www.alm.com voor meer informatie, en bezoek www.alm.com/events/ voor informatie over onze komende evenementen. Volg ons op Twitter @ALMMedia.

 
 
 

Contactgegevens:

Name: Richard Caruso
Email: [email protected]
Job Title: Vice President and General Manager, Global Legal News