header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Charles A. Lamberton, advocaat arbeidsrecht in Pittsburgh, is opnieuw geselecteerd als Pennsylvania Super Lawyer.

Nov 21, 2022 5:50 AM ET

De Pittsburgh employment lawyers van het Lamberton Law Firm zijn verheugd aan te kondigen dat Charles A. Lamberton opnieuw is geselecteerd als een Pennsylvania Super Lawyer. De selectie is gebaseerd op een evaluatie van 12 indicatoren, waaronder erkenning door vakgenoten en professionele prestaties in de juridische praktijk. Selectie voor Super Lawyers is beperkt tot de top 5% van arbeidsrechtadvocaten in elke staat.

Als een van de weinige arbeidsrechtadvocaten die de onderscheiding van Super Lawyers heeft gekregen, heeft Charles A. Lamberton het respect van collega\’s verdiend als een van de best beoordeelde arbeidsrechtadvocaten in Pennsylvania. Lamberton zal verschijnen op de Pennsylvania Super Lawyers lijst van 2023, die binnenkort wordt gepubliceerd. Deze selectie markeert de zesde keer dat Lamberton is geselecteerd als Super Lawyer voor uitmuntendheid in arbeidsrecht.

De selectie begint met nominatie door vakgenoten in de advocatuur. Dat wordt gevolgd door onafhankelijk onderzoek naar de ervaring van de advocaat, de resultaten van zaken en andere professionele prestaties. Een Blue Ribbon Panel beoordeelt vervolgens elke genomineerde op zijn of haar vakgebied. Daarna wordt de top 5 aangewezen als Super Lawyers. Geselecteerd worden als Super Lawyer betekent dat een advocaat een hoge mate van erkenning van collega\’s en professionele prestaties heeft bereikt.

Het is een eer om geselecteerd te worden,” zei Lamberton. “Werkgelegenheidsrecht, vooral wanneer je werknemers vertegenwoordigt zoals ik doe, gaat over het maken van een positief verschil in het leven van mensen. Mensen komen bij ons op moeilijke momenten, meestal nadat ze een baan hebben verloren. Ze zijn begrijpelijkerwijs bezorgd en ongerust. Wij werken hard om hen te helpen en schadevergoeding te krijgen als hun werkgever de wet heeft overtreden. Het is verheugend te weten dat een prestigieuze organisatie heeft gekeken naar wat wij doen en naar onze resultaten en ons tot de top 5% van alle arbeidsrechtadvocaten in Pennsylvania heeft benoemd.

Contactgegevens:

Name: Charles Lamberton
Email: [email protected]
Job Title: Attorney/Owner