header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kan uw draad plaatsing garanderen in meer dan 17 ESG-ratingplatforms, 40 ESG-agendabepalende websites en de 100 speciale rubrieken?

Nov 21, 2022 4:56 AM ET
Het antwoord is nee. Met uitzondering van iCrowdNewswire omvatten alle ESG-circuits die door newswires worden aangeboden een traditioneel circuit met een add-on voor e-maildistributie en een tagline: ESG-redacteuren opgelet?

Aan de andere kant garandeert iCrowdNewswire uw plaatsing op miljoenen websites en miljoenen speciale rubrieken wereldwijd, waaronder ESG rating platforms, DEI, CSR media en speciale rubrieken in de meest gelezen traditionele media. De Google-advertentietechnologie biedt nauwkeurige media- en publieksgerichtheid met Google Analytics-rapportage.

Over iCrowdNewswire\’s Google ad targeting distributie

Google AdSense biedt de mogelijkheid om te kiezen uit miljoenen websites en speciale secties binnen die websites. De meeste sites bieden tussen 5 – 10 speciale secties zoals Vastgoed, Reizen, Juridisch, Technologie, Business, ESG, DEI, Farmaceutica, Geneeskunde, en meer. Emittenten kunnen onze 7/24 menselijke ondersteuning gebruiken om de beschikbare secties aan te vragen op een van de miljoenen premium websites wereldwijd. Het iCrowdNewswire Google targeting add-on product is ontworpen voor syndicatie door derden waardoor partners de targeting optie kunnen aanbieden zonder vaste kosten. Het is een optie met toegevoegde waarde die antwoord geeft op de decennia oude vragen die de verkoop dagelijks krijgt over extra gerichte webdistributie en is nu wereldwijd beschikbaar op icrowdnewswire.com. In Australië en Nieuw-Zeeland via onze partner Medianet; in Canada via The Newswire, in het Verenigd Koninkrijk via PA Media; en wereldwijd via Nexis Newswire. In de meeste gevallen is Google-distributie beschikbaar als add-on bij elk regulier circuit voor een vast bedrag, veel minder dan het circuit zelf. Ad targeting, voice, vertalingen en Google analytics zijn allemaal inbegrepen in één lage vaste prijs.

Over iCrowdNewswire

iCrowdNewswire werd in 2015 gelanceerd door een team van senior executives met diepgaande industrie-ervaring. In 2017 begon iCrowdNewswire meer technologische innovaties te implementeren dan enige andere newswire in de industrie, waaronder advertentiegedreven geografische en demografische targeting, kunstmatige intelligentie vertalingen en gedetailleerde analyses. iCrowdNewswire is ook de enige newswire met nieuwskanalen die beschikbaar zijn op meer dan 4 miljard stemapparaten via Google Assistant en Amazon Alexa. Sinds de oprichting heeft iCrowdNewswire meer dan 250.000 berichten verspreid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Sonia La Fountain
COO
[email protected]

Tags:   Dutch, United States, Wire