header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Proxy PR kondigt Thought Leadership Event aan, “The Post Pandemic Law Firm: Kaders voor succes,” met Chief Innovation Officer, Jennifer Leonard

Nov 21, 2022 5:01 AM ET

Proxy PR kondigt Thought Leadership Event aan, “The Post Pandemic Law Firm: Frameworks for Success,” met Chief Innovation Officer, Jennifer Leonard

New York, NY – 17 november 2022 – Industry leaders in legal marketing, Proxy PR, kondigen het eerste thought leadership event van het bedrijf aan, “The Post Pandemic Law Firm: Kaders voor succes”. Het evenement omvat een industrie keynote en interactieve kadersessie met Chief Innovation Officer van Penn Carey Law, Jennifer Leonard. Het evenement is virtueel en gratis voor alle deelnemers op dinsdag 6 december van 12.00 tot 13.30 uur ET. hier is de link om te registreren.

Als we naar 2023 gaan, zijn het goed krijgen van de return-to-office en het creëren van een aantrekkelijk hybride model de topuitdagingen voor advocatenkantoren. Hoe kunnen kantoren slagen als de uitdagingen ongekend zijn en de marktomstandigheden onzeker?

In antwoord hierop presenteert Proxy PR met genoegen “The Post Pandemic Law Firm: Frameworks for Success,” met Jennifer Leonard, Penn Carey Law\’s Chief Innovation Officer en Executive Director van het Future of the Profession Initiative (“FPI”).

In deze sessie zal Jennifer verschillende modaliteiten bespreken die van invloed zijn op advocatenkantoren na de pandemie en de aanwezigen betrekken in een interactieve kadersessie om succesvolle strategieën voor de toekomst te bedenken. Specifiek zal Jen delen:

  • Op onderzoek gebaseerde inzichten over brancheoverschrijdende trends die van invloed zijn op advocatenkantoren
  • Culturele uitdagingen voor advocatenkantoren bij het reageren op deze uitdagingen
  • Kansen voor kantoren en dienstverleners om te innoveren in de richting van betere klantenserviceoplossingen
  • Kaders voor het benaderen van innovatie met intentie en strategie

De sessie wordt gesponsord door Mattern, Forrest Solutions Legal en Maptician.

Oprichter en directeur van het bedrijf, Patricia Nagy, licht toe: “Advocatenkantoren staan nog in de kinderschoenen om de mogelijkheden en uitdagingen van hybride operaties te begrijpen, wat een van de redenen is waarom RTO zo uitdagend is. We zijn vereerd dat we een thought leadership evenement kunnen aanbieden dat zich richt op innovatieve raamwerken voor succes die alle deelnemers kunnen meenemen naar hun kantoren. We kijken uit naar een fantastisch evenement.”

Jennifer Leonard bevordert educatieve en thought leadership projecten die een voortschrijdend inzicht integreren in de vaardigheden en kennis die advocaten nodig hebben om te gedijen in een snel veranderend professioneel landschap, doceert Modern Law Firm Business Strategy, een cursus die de vele trends verkent die bijdragen aan een ongekend tijdperk van verandering in de juridische industrie, en doceert ook Innovatie in de praktijk: Design Thinking for Legal Professionals, een ervaringsgerichte cursus die leert hoe een krachtig probleemoplossend kader nieuwe oplossingen kan genereren voor uitdagingen op het gebied van juridische dienstverlening.

Voor meer informatie over “The Post Pandemic Law Firm: Frameworks for Success,” of om u in te schrijven, kunt u terecht op: https://proxypr.com/insights/#news_events

Over Proxy PR

Proxy PR is een toonaangevend juridisch marketingbureau. Proxy biedt een unieke en uitgebreide full funnel aanpak voor het bouwen van zeer intelligente marketing strategieën die bedrijven helpen geld te verdienen. Gebruikmakend van hun expertise in de juridische sector, creëert Proxy PR op maat gemaakte inkomstengenererende plannen die elk aspect van de marketing trechter raken: van bewustwording, tot lead generatie, tot nurture en conversie in een geoptimaliseerde mix van hoogwaardige content en digitale strategieën. Bezoek voor meer informatie over Proxy PR onze website en volg Proxy PR op LinkedIn en Twitter.

Contactgegevens:

Name: Patricia Nagy
Email: [email protected]
Job Title: Director