header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


WholesalePayroll kondigt crowdfundingronde aan

Nov 21, 2022 5:53 AM ET
WholesalePayroll, een revolutionair payroll platform gemaakt door en voor payroll professionals, bereidt zich voor op de lancering van de consument aan het einde van dit jaar. In afwachting van de lancering en de daaropvolgende verstoring van de sector die dat zal veroorzaken, heeft WholesalePayroll een crowdfundingmogelijkheid gestart via WeFunder.
 
WholesalePayroll is een oplossingsgerichte, professionele payroll software ontworpen om payroll professionals specifiek de tools, mogelijkheden en vrijheid te geven om hun bedrijf te runnen zoals zij dat willen.
 
Hoewel het slanke en toegankelijke design misschien een verwaterde vuurkracht insinueert, is dat niet minder waar. WholesalePayroll staat bol van de oplossingen die klanten nodig hebben en van de functies die ze willen. Inline en historische bewerking, 100% white labeling en aanpasbare tariefstructuren, om er maar een paar te noemen, zullen bij de lancering worden ondersteund.
 
Al Wagner, oprichter en Chief Operating Officer, kent de wensen en behoeften van payroll professionals omdat hij er zelf een is. Omdat hij van begin jaren negentig tot 2020 als accountant heeft gewerkt en meer dan 10 jaar uitsluitend in de salarisadministratie, is Al zich terdege bewust van de pijnpunten die zijn collega\’s ervaren.
 
Ik heb geïnvesteerd in Wholesale Payroll omdat iedereen bij Wholesale Payroll investeert in niet alleen het creëren van een payroll platform, maar in het verbeteren van de ervaring van hun partners,” zegt Kelly Young, CEO van Alpha Accounting en WholesalePayroll early-adopter en stakeholder. Al\’s team heeft de expertise om de uitdagingen van payroll te begrijpen en ze zijn gemotiveerd als gebruikers om de verandering in het aanbieden van payroll diensten te leiden. Uiteindelijk zijn het hun wens om een partnerschap met de professional te creëren en hun oprechte bereidheid om feedback te vragen en erop te reageren, die mij ertoe hebben gebracht in Wholesale Payroll te investeren.
 
 
Met de basis al gelegd en de releasedag snel naderend, heeft WholesalePayroll haar deuren geopend voor potentiële belanghebbenden. Sinds hun WeFunder-site vorige maand van start ging, hebben ze meer dan $50.000 aan toezeggingen ontvangen van investeerders die een sector willen verstoren die grotendeels wordt gecontroleerd door een handvol bedrijven die profiteren van de status quo.
 
In feite is een meerderheid van de vroege belanghebbenden afkomstig uit de sector zelf – wat het enthousiasme benadrukt dat payroll professionals hebben voor niet alleen een alternatief, maar een alternatief dat hun succes voorop stelt.
 
Ter begeleiding van haar aanstaande SEC Form C filing ingevolge RegCF, heeft WholesalePayroll Mongio & Associates CPAs LLC in de arm genomen om een GAAP Financial Review opinion van de jaarrekening van de onderneming over 2021 te verstrekken. Bij het opstellen van de SAFE-overeenkomst heeft WholesalePayroll Husch Blackwell LLC in de arm genomen.
 
Om meer te weten te komen, bezoek WholesalePayroll\’s website en WeFunder pagina.
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Albert Wagner
Email: [email protected]
Job Title: COO

Tags:   Dutch, United States, Wire