header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Laurel Road: 4 manieren waarop verpleegkundigen prioriteit kunnen geven aan schuldaflossing

Nov 22, 2022 1:01 AM ET

Het volgen van een diploma verpleegkunde kan betekenen dat je een aanzienlijke schuld opbouwt, of het nu gaat om studieleningen, creditcards of anderszins. Kiezen welke schulden je eerst wilt afbetalen en hoe snel je ze wilt afbetalen, terwijl je binnen je budget blijft, vergt enige strategie en planning. Om te helpen, zijn hier vier manieren waarop verpleegkundigen prioriteit kunnen geven aan het afbetalen van hun schulden en de controle over hun financiën kunnen nemen.

Refinanceer studieleningen

Verpleegkundigen die studieleningen hebben met een hoge rente kunnen vaak profiteren van herfinanciering van hun studieleningen voor verpleegkunde. Herfinanciering betekent meestal het afsluiten van een nieuwe lening bij een particuliere kredietverstrekker, mogelijk tegen een gunstiger tarief en looptijd. Herfinanciering tegen een lagere rente kan verpleegkundigen helpen geld te besparen, zowel maandelijks als gedurende de looptijd van de lening. Veel bedrijven bieden herfinanciering van studieleningen aan, dus het is belangrijk om tarieven en voorwaarden te vergelijken voordat u er een kiest. Het kan ook nuttig zijn om te letten op speciale extraatjes en herfinancieringsprogramma\’s voor verpleegkundigen, zoals een gelinkte betaalrekening die korting biedt op de rente van de lening.

Het is belangrijk op te merken dat leners met federale studentenleningen die herfinancieren bij een particuliere kredietverstrekker de toegang kunnen verliezen tot bepaalde voordelen, zoals kwijtschelding van studentenleningen, inkomensafhankelijke terugbetaling en meer; zie studentaid.gov voor meer informatie.

Prioriteer het afbetalen van hoogrentende schulden

Niet alle schulden zijn gelijk. Met name hoogrentende schulden kunnen zeer kostbaar zijn, het budget van verpleegkundigen aantasten en voorkomen dat zij hun financiële doelen bereiken. De rente op dit soort schulden kan snel oplopen, daarom is het belangrijk om prioriteit te geven aan het zo snel mogelijk aflossen van hoogrentende schulden. Door eerst hoogrentende schulden aan te pakken, kunt u geld besparen op rentebetalingen en op de lange termijn meer inkomen vrijmaken voor andere uitgaven of besparingen.

Maak een budget en houd u eraan

Het maken van een budget is een cruciale stap om grip te krijgen op de financiën. Het stelt verpleegkundigen in staat om te zien waar hun geld naartoe gaat en dienovereenkomstig aan te passen. Er zijn veel budgetteringsapps en -methoden beschikbaar die kunnen worden afgestemd op verschillende individuele behoeften en levensstijlen. Het opnemen van schuldaflossingen in een budget kan verpleegkundigen helpen om op de hoogte te blijven van hun financiën, en extra geld dat wordt bespaard kan gaan naar het sneller afbetalen van schulden.

Gebruik overuren verstandig

Verpleegkundigen die een plotselinge instroom van overuren hebben, kunnen in de verleiding komen om het meteen uit te geven. Maar door al of een deel van het geld dat wordt verdiend met het draaien van extra diensten te gebruiken om schulden af te lossen, kunnen verpleegkundigen op de lange termijn veel geld besparen.

Een truc die verpleegkundigen kunnen proberen is om alleen hun basissalaris te begroten. Alle overuren kunnen gaan naar sparen, het opbouwen van een noodfonds, of het doen van extra betalingen op een schuld.

Stick with the plan

Verpleegkundigen die worstelen met het afbetalen van schulden moeten weten dat er hulp en oplossingen beschikbaar zijn. Het afbetalen van schulden kan een lang en uitdagend proces zijn, maar het is essentieel om op koers te blijven met realistische mijlpalen en een goed doordacht financieel plan. Er kunnen onderweg tegenslagen zijn, maar het plannen van periodieke check-ins, het vieren van bereikte mijlpalen en het geven van prioriteit aan extra betalingen wanneer er extra geld beschikbaar is, kan verpleegkundigen helpen zich te blijven inzetten om schuldenvrij te worden.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant
Tags:   Dutch, United States, Wire