header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wat te doen als u hulp nodig heeft bij het betalen van uw rekeningen rond de feestdagen?

Nov 22, 2022 12:55 AM ET

De feestdagen zijn bedoeld als een vreugdevolle tijd van familie en feest. Sommige mensen komen echter geld tekort en worstelen om zaken als nutsvoorzieningen en medische rekeningen te betalen. Dit kan de feestdagen behoorlijk stressvol maken. Maar gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om hulp te krijgen bij het betalen van deze kosten. In dit artikel behandelen we een paar stappen die u kunt nemen als u hulp nodig hebt bij het betalen van rekeningen rond de feestdagen.

1. Bereik de federale, staats- en lokale overheden

Overheden bieden programma\’s die mensen helpen die hulp nodig hebben bij het betalen van allerlei rekeningen. U kunt beginnen met de federale overheid door usa.gov te bezoeken en te lezen over federale en staatsoverheidsprogramma\’s die mensen helpen met het betalen van rekeningen.

U kunt ook kijken naar de respectievelijke websites van uw staat en stad om staats- en stadsspecifieke programma\’s te vinden. Bijvoorbeeld, het Low Income Home Energy Assistance Program (LIHEAP) is een federaal subsidieprogramma dat staten fondsen geeft om bewoners te helpen met het betalen van rekeningen voor verwarming en koeling.

2. Kijk naar particuliere organisaties

Non-profit organisaties en andere particuliere entiteiten kunnen ook enige hulp bieden bij het betalen van rekeningen. Veel van deze organisaties richten zich op specifieke soorten rekeningen, zoals medische rekeningen. Bijvoorbeeld, organisaties zoals The HealthWell Foundation en The PAN Foundation (Patient Access Network) helpen onderverzekerde patiënten om de kosten van verschillende soorten zorg te dekken. Er zijn talloze andere organisaties die helpen met energierekeningen, voedsel, en meer.

3. Krijg een snelle geldlening

Snelle geldleningen stellen leners in staat om snel geld te krijgen, en komen meestal met minder strenge credit score eisen. Ze bieden korte toepassingen, snelle goedkeuringen, en financiering op dezelfde dag in veel gevallen. Hier zijn een paar soorten:

Cash advances

Cash advances zijn kortlopende, kleine-dollar leningen die je geld kunnen geven om uitgaven te dekken voor je volgende betaaldag. Typisch, kunt u een paar honderd dollar ontvangen en de lening terug te betalen in twee tot vier weken – meestal tijdens uw volgende loonperiode.

Veel cash advance kredietverstrekkers bieden leningen aan leners met alle soorten van krediet scores. Ze zullen factoren in aanvulling op uw credit score, zoals inkomen en arbeidsverleden, in overweging nemen bij de beslissing om u goed te keuren. Leners kunnen dus nog steeds worden goedgekeurd met slecht of redelijk krediet. Als u de lening niet kunt terugbetalen op de vervaldag, kunt u de lening verlengen tegen een andere vergoeding. Maar pas op dat je niet vast komt te zitten aan het voortdurend doorrollen van de lening.

Pawn shop loans

Pawn leners laten je elk waardevol item als onderpand gebruiken om een lening te krijgen. Ze taxeren gewoon de waarde van je item en bieden dan een leningbedrag en voorwaarden aan. Als je het accepteert, ruil je je item voor de lening en een claimticket. Deze leningen vervallen meestal binnen 30 dagen en bieden een aflossingsvrije periode van 30 dagen om de lening te betalen. Je gaat opnieuw naar de winkel om terug te betalen en je claimticket in te ruilen voor je artikel. Als u niet kunt terugbetalen, nemen ze het artikel in, maar u lijdt geen kredietschade.

Title loans

Title leners kunnen u geld lenen met de titel van uw auto als onderpand als u eigenaar bent van het voertuig. Zij taxeren uw auto en bieden u dan 25% tot 50% van de waarde als een titelleen. Als u dit accepteert, kunt u de lening die dag nog meenemen. Bovendien kunt u in uw auto blijven rijden terwijl u de lening terugbetaalt. Maar de geldschieter kan uw auto weer in beslag nemen als u in gebreke blijft, dus zorg ervoor dat u een goed aflossingsplan hebt voordat u een aanvraag indient.

Krijg hulp bij rekeningen deze feestdagen

Als u geld tekort komt om de rekeningen tijdens de feestdagen te betalen, is er hulp. Bereik de federale overheid, evenals staats-en lokale overheidsinstellingen. Kijk dan naar particuliere organisaties. Als dat niet genoeg hulp biedt, overweeg dan de kloof te overbruggen met een snelle geldlening, zoals een voorschot in contanten, een lening van een pandjeshuis of een titellening. Hopelijk kunt u met deze stappen de rekeningen betalen en met minder financiële stress van de feestdagen genieten.

Contactgegevens:

Name: Keyonda Goosby
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire