header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


4 Leningen waarmee u in 2023 in uw financiele behoeften kunt voorzien

Nov 24, 2022 4:44 AM ET

Omdat de consumentenprijzen en de rente dit jaar zijn gestegen, kan het voldoen aan financiële behoeften een uitdaging zijn. Dat zal waarschijnlijk zo blijven in 2023, dus het is nu tijd om u financieel voor te bereiden. Opties zoals een onverzekerde persoonlijke lening of titellening kunnen u helpen om enkele van de uitgaven van dit jaar te dekken en u positioneren voor meer succes in het nieuwe jaar. Hier zijn enkele manieren om aan uw financiële behoeften te voldoen in 2023:

1. Een lening op afbetaling om schulden te consolideren

Schuldconsolidatie is niet het enige gebruik voor leningen op afbetaling, maar het is een productieve manier om het jaar af te sluiten als u uw overhead in 2023 wilt verlagen. Dit geldt vooral als je hoge renteschuld op je creditcard hebt.

Installmentleningen zijn persoonlijke leningen die meestal ongedekt zijn, dus er is geen onderpand nodig om er een goedgekeurd te krijgen. Kredietverstrekkers kijken naar je kredietscore en kredietgeschiedenis wanneer ze beslissen of ze je goedkeuren, maar sommige stellen minder strenge eisen. Als u bij de eerste aanvraag wordt afgewezen, blijf dan zoeken. Er zijn andere opties die er zijn.

2. Een voorschot in contanten om uw onmiddellijke behoeften te dekken

Het is moeilijk om naar volgend jaar te kijken als u worstelt om vandaag door te komen. Contante voorschotten zijn kleine dollar leningen die u een paar honderd dollar om uitgaven te dekken. Je betaalt deze lening meestal binnen twee tot vier weken terug, op je volgende betaaldag.

Cash advances vereisen meestal niet dat je een geweldige credit score of lange kredietgeschiedenis hebt om in aanmerking te komen. Leners zullen rekening houden met extra factoren bij de beslissing of ze je goedkeuren, zoals inkomen en arbeidsverleden. De rente op deze leningen kan hoger zijn, maar ze kunnen je over de bult krijgen als je het moeilijk hebt.

3. Een titellening om de feestdagen door te komen

De feestdagen staan voor de deur. We hopen allemaal dat de consumentenprijzen dalen, maar daar kunnen we zeker niet op rekenen. Als u eigenaar bent van een voertuig, zoals een auto of camper, kunt u de titel gebruiken als onderpand om een lening af te sluiten om de feestdagen door te komen.

Om in aanmerking te komen voor een titellening moet u eigenaar zijn van uw voertuig. De lening bedrag dat u kunt ontvangen zal worden bepaald door hoeveel uw auto waard is, en u kunt meestal ontvangen 25 tot 50% van de getaxeerde waarde. Bij goedkeuring voor een titelkrediet kunt u in uw auto blijven rijden terwijl u terugbetaalt wat u verschuldigd bent.

4. Een kredietlijn voor variabele uitgaven

Het opzetten van een persoonlijke kredietlijn via een bank of online kredietverstrekker is een proactieve stap die u kan helpen met variabele en onverwachte uitgaven in 2023. Met deze flexibele lening leent u alleen wat u nodig hebt. U kunt naar behoefte geld opnemen tot aan uw vooraf vastgestelde limiet, zolang u uw betalingen op peil houdt. Bovendien betaal je alleen rente over het geleende bedrag.

De bottom line

We hebben nog een paar maanden te gaan in 2022, dus het is nu een goed moment om te beginnen met de financiële planning voor volgend jaar. U kunt zich voorbereiden op 2023 door schulden te consolideren met een lening op afbetaling, uw onmiddellijke behoeften te dekken met een voorschot in contanten, een titelkrediet af te sluiten om de feestdagen door te komen of een kredietlijn op te zetten om variabele en onverwachte uitgaven in 2023 te betalen.

Contactgegevens:

Name: Keyonda Goosby
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire