header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 manieren om dit jaar extra geld te krijgen voor Kerstmis

Nov 24, 2022 7:20 AM ET

De feestdagen zijn vaak een vrolijke en spannende tijd van het jaar. Veel mensen komen echter geld tekort om verschillende redenen, of het nu gaat om het betalen van het Thanksgiving-diner, reizen of de extra kosten van de feestdagen.

Gelukkig zijn er een heleboel manieren om een paar extra dollars te verdienen tijdens de feestdagen om deze kosten te dekken. Door er een paar na te streven, kun je je budget veel verder oprekken dan je voor mogelijk hield. Dit artikel gaat in op vijf manieren waarop je meer geld kunt krijgen voor kerstinkopen en andere uitgaven deze winter.

1. Verkoop ongebruikte/ongewenste items

De feestdagen zijn een geweldige tijd voor u om te declutteren, omdat u fysieke en financiële ruimte kunt maken voor nieuwe cadeaus door ongebruikte of ongewenste items te verkopen. Je kunt sites als eBay of Facebook Marketplace gebruiken om algemene items te verkopen, waardoor je een breder publiek bereikt. Maar houd in gedachten dat je zelf de prijzen bepaalt en de artikelen verzendt.

Alternatief kun je kijken naar sites die gespecialiseerd zijn in bepaalde artikelen. U krijgt misschien niet de beste prijzen, maar deze sites behandelen meer van het verkoopproces voor u. Je kunt ook een garageverkoop bij je thuis houden als dat mogelijk is.

2. Neem een bijbaantje

Een bijbaantje nemen is makkelijker dan ooit, dankzij het internet. Bijvoorbeeld, als je een bepaalde vaardigheid hebt, zoals schrijven of programmeren, kun je wat freelance werk online oppikken.

Een ander idee, als je een auto hebt, zou rideshare diensten en levering rijden kunnen zijn. Met deze bijbaantjes kun je de uren dat je rijdt en bezorgt zelf bepalen, wat geweldig is voor het plannen rond de drukke feestdagen.

3. Snijd onnodige uitgaven

Spendeer een uur op een dag dit vakantieseizoen kijkend naar je budget en het uitzoeken van uitgaven die je ofwel kunt snijden of volledig elimineren. Misschien betaalt u bijvoorbeeld voor een paar abonnementen die u niet of nauwelijks gebruikt. Door over te stappen op een lager abonnement of uw abonnement op te zeggen, kunt u maandelijks weer een paar dollar in uw zak steken.

Als uw geldgebrek tijdelijk is, kunt u ook snijden in discretionaire uitgaven die u een tijdje niet nodig hebt. U zou bijvoorbeeld een paar maanden minder uit eten kunnen gaan om meer geld naar het vakantiebudget over te hevelen.

4. Gebruik credit card rewards

Veel credit cards geven beloningspunten die inwisselbaar zijn voor geld of airline miles. Deze bieden u in wezen een kleine korting op elke aankoop als u ze inwisselt voor contant geld, of u kunt ze opsparen en gaan winkelen of reizen. Terugbetalingstarieven kunnen variëren van 1% tot 5% op uw aankopen. Hogere tarieven komen meestal met specifieke categorieën, zoals kruidenierswaren of entertainment.

Veel kaarten bieden ook sign-up bonussen, zoals een $ 200 statement credit voor het uitgeven van $ 3000 in drie maanden. Dit is geweldig voor vakantie winkelen of grote aankopen – beide scenario\’s helpen u raken de bonus drempel gemakkelijk, en het is winkelen je zou hebben gedaan anyways.

5. Winkel via cashbackbeloningssites

Cashbackbeloningssites betalen cashbackpunten uit, gewoon voor het winkelen bij je favoriete merken via de links van de site. Veel van deze sites hebben ook browser extensies waarmee je de cashback site kunt overslaan. Bezoek gewoon een geldige website, en de extensie zal u vragen om het te activeren, dan volgen uw aankoop automatisch om u te belonen met cashback punten.

Plus, sommige van deze sites kunt u koppelen creditcards en winkelen online of in de winkel voor eenvoudiger verdiensten. Combineer deze sites met rewards creditcards, en je zult een behoorlijk bedrag besparen op alle boodschappen – vakantiegeschenken of anderszins.

Krijg meer geld voor je kerstinkopen

Of je nu meer geld nodig hebt voor cadeaus, reizen, of alledaagse uitgaven, er zijn genoeg manieren om wat meer geld te vinden tijdens de feestdagen. Begin met het verkopen van ongewenste of ongebruikte spullen om je huis op te ruimen en wat geld te verdienen. Kijk vervolgens naar bijbaantjes, zoals freelancen en ritten delen, om een inkomstenstroom toe te voegen. Bekijk ondertussen je budget en snoei in je uitgaven.

Tot slot shop je met creditcards die belonen en gebruik je cashback sites om geld te verdienen op elke aankoop. Met deze tips kun je meer geld op de bank zetten en de vakantiekosten wat betaalbaarder maken.

Contactgegevens:

Name: Keyonda Goosby
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire