header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 manieren om uw financiele zekerheid in 2023 te vergroten

Nov 24, 2022 4:55 AM ET

Niemand weet wat de toekomst brengt, maar er zijn stappen die u kunt nemen om uw financiële zekerheid in 2023 te vergroten. Hierdoor kunt u eventuele stormen die op uw pad kunnen komen, doorstaan. Hier zijn vijf snelle ideeën om u op weg te helpen naar een meer financieel zekere toekomst:

1. Neem een loonstrookje

Er zijn momenten waarop een rekening moet worden betaald vóór de betaaldag, u te weinig geld hebt voor boodschappen, of een onverwachte uitgave uw budget op de helling zet. Wanneer mensen merken dat ze niet kunnen dekken wekelijkse kosten, paycheck leningen kan fungeren als een vangnet. Met deze kortlopende leningen ontvang je meestal een paar honderd dollar, en kun je wat je verschuldigd bent in twee tot vier weken terugbetalen op je volgende betaaldag. Beschouw salarisleningen als een manier om vandaag door te komen, zodat je kunt beginnen met plannen voor morgen.

2. Bouw een noodfonds

Het hebben van wat extra geld op een spaarrekening voor noodgevallen moet deel uitmaken van elk plan om financiële zekerheid te bereiken. Veel deskundigen raden aan om voor drie tot zes maanden aan uitgaven te sparen. Als u een krap budget hebt, probeer dan om te beginnen in kleine stapjes bij te dragen aan uw noodfonds. Vijf of tien dollar per week lijkt misschien niet veel, maar na verloop van tijd wordt het meer. Stel kleine spaardoelen, haal die en stel dan grotere doelen. Uiteindelijk zal het noodfonds uitgroeien tot een substantieel bedrag dat u kunt gebruiken in geval van financiële nood.

3. Maximaliseer uw pensioenbijdragen

Maximaliseer uw pensioenbijdragen kunnen helpen de financiële zekerheid te vergroten, zodat u uiteindelijk comfortabel met pensioen kunt gaan. De Internal Revenue Service heeft een limiet op hoeveel u elk jaar kunt bijdragen aan een pensioenfonds. De maximale bijdragelimiet voor een 401(k) fonds in 2022 was $20.500. Als je kunt, draag dan dat volledige bedrag bij. Het lijkt misschien niet alsof je nu een geweldig rendement krijgt, maar het zal na verloop van tijd optellen. Als u uw pensioensparen nu negeert, kan dat financiële problemen opleveren in uw gouden jaren. Veel mensen wachten te lang voordat ze zich dat realiseren.

4. Zorg ervoor dat je goed verzekerd bent

Een medisch noodgeval, auto-ongeluk of natuurramp meemaken kan worden verergerd doordat je er niet voor verzekerd bent. Een deel van het bereiken van financiële zekerheid is ervoor te zorgen dat uw activa worden beschermd waar mogelijk. Doe een persoonlijke controle van al uw verzekeringspolissen. Controleer de dekkingspagina\’s om erachter te komen waarvoor u wel en niet verzekerd bent, en breng vervolgens de wijzigingen aan die u nodig hebt om ervoor te zorgen dat u gedekt bent.

5. Consolideer uw creditcardschuld

Consolideren van creditcardschuld is een uitstekende manier voor mensen van alle inkomens- en kredietniveaus om de financiële zekerheid te vergroten. Creditcardschulden kunnen gepaard gaan met hoge rentetarieven die naar verwachting de komende maanden nog verder zullen stijgen. Dit is een goed moment om een schuldconsolidatielening af te sluiten om uitstaande creditcardschulden af te betalen en uw maandelijkse schuldbetalingen te verlagen. Veel banken en kredietverenigingen bieden hiervoor persoonlijke leningen op afbetaling aan. Er zijn ook online kredietverstrekkers die leners met slecht of redelijk krediet van dienst zijn.

De bottom line

U hoeft geen financieel adviseur te zijn om wat financiële basisplanning voor 2023 te doen. Leners kunnen aan onmiddellijke behoeften voldoen met een loonlening. Het opbouwen van een noodfonds kan u helpen om rond te komen wanneer het leven een wending neemt. Een goed gefinancierde pensioenspaarrekening en een goede verzekering stellen uw toekomst veilig. En als je veel creditcardschulden hebt, kun je die consolideren met een lening. Door het stap voor stap te doen, kunt u in het nieuwe jaar financiële zekerheid bereiken.

Contactgegevens:

Name: Keyonda Goosby
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire