header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hav\’i-Lah Real Estate Worldwide onthult vijf vastgoedprojecten om aan de huisvestingsvraag in Nigeria te voldoen

Nov 24, 2022 7:55 AM ET

Hav\’i-Lah Real Estate Worldwide, een snelgroeiende, door vrouwen geleide vastgoedonderneming, kondigt met genoegen de start aan van haar vijf projecten die erop gericht zijn te voldoen aan de groeiende vraag naar luxe en betaalbare woningen in Nigeria. Deze projecten omvatten De Isabella, La Madre, Hav\’i-lah Court 1, Hav\’i-lah Court 2 en Hav\’i-lah Court 3.

Five Projects

Isabella:-

Extern beeld van Isabella Apartments

Isabella is een luxe flat, gelegen op Banana Island, een van Afrika\’s rijkste landgoederen. De Isabella bestaat uit luxe twee- en driekamerappartementen en penthouses met open terrassen. Dankzij een ongelooflijke infrastructuur, 24-uurs stroomvoorziening, extreem strenge beveiliging en goede toegangswegen, samen met een centrale riolering en zuiveringsinstallatie, is het de ideale locatie voor gezinnen die op zoek zijn naar flats.

De Moeder:-

Zicht op de Moeder

De Moeder is een ander mijlpaalproject. Het wordt verkocht voor $138.000 (€111.000.000) en komt ook in pakketten van een duplex met vier slaapkamers gelegen in Ajao Estate, nabij de internationale luchthaven. De structuren zijn volledig op zonne-energie aangesloten met 24-uurs stroomvoorziening, hebben een zeer grote woonkamer met een voorkamer en bezoekerstoilet, liggen zeer dicht bij de luchthaven met een panoramisch uitzicht op de luchthaven vanuit uw kamer, hebben buitenterrassen op alle verdiepingen, een eigen kantoor, een grote eethoek, privétuinen en een prachtige buitenvijver die van de eerste verdieping naar de begane grond loopt.

Hav\’i-Lah Court 1:-

Hav\’i-Lah Court 1 exterior view

Er zijn ook penthouses met 3 slaapkamers in Hav\’i-Lah Court 1, gelegen in Westend Estate, Off Lekky County, Lekki, te koop voor $68.750 (€55.000.000). Ze beschikken over ruime ouderslaapkamers, alle en-suite slaapkamers, ruime en goed afgewerkte woonkamers, een volledig uitgeruste keuken met gasfornuis en warmteafvoer, leidingwater, 24-uurs beveiliging en licht. Ze hebben ook een ingebouwde transformator, geautomatiseerde bedrading en panelen en zeer ruime parkeerplaatsen.

Hav\’i-lah Court 2:-

Hav\’i-lah Court 2 is een betaalbaar flat project gelegen in Ikota Villa Estate, Ikota, Lekki. Met 8 eenheden van 3-slaapkamer duplexen en vier eenheden van 2-slaapkamer penthouses. Het wordt geleverd met huiselijke voorzieningen zoals en-suite kamers, volledig uitgeruste keukens, CCTV-camera\’s, 24/7 elektriciteitsvoorziening, een goed wegennet, kinderspeelplaats, parkeerplaats, en nog veel meer.

Hav\’i-lah Court 3:-

Gelegen in Sangotedo, Ajah, Hav\’i-lah Court 3 is een woonproject ontworpen voor middenklasse gezinnen. Het wordt geleverd met huiselijke voorzieningen zoals kamers met eigen badkamer, volledig uitgeruste keukens, CCTV-camera\’s, 24/7 stroomvoorziening, een goed wegennet, een kinderspeelplaats, parkeergelegenheid, een winkelcentrum en een religieus centrum.

Over het potentieel van de projecten:-

Hav\’i-Lah Real Estate Worldwide\’s woonprojecten zijn goed ontworpen om de perfecte “staycation” plaats te zijn voor bewoners, met de high-class flats die naar verwachting bewoners hetzelfde niveau van kwaliteit bieden als elke andere merkflat in de wereld.

De ontwikkelingsdoelstelling van deze projecten is in overeenstemming met de langetermijnoriëntatie van de regering op stedelijke economische ontwikkeling. Dit is vooral belangrijk als het gaat om het aantrekken van buitenlands kapitaal en de behoefte aan veilige financiële investeringen in de vastgoedsector.

Image by Precious Okechukwu Adaobi

“De golf van investeringen in luxe onroerend goed in Banana Island zal naar verwachting blijven toenemen, gedreven door de groei van lokale vermogende particulieren (HNWI) en buitenlandse kopers,” zei Precious Okechukwu Adaobi, oprichter van Hav\’i-Lah Real Estate. Zij herhaalde ook: “Nigeria is vastbesloten een regionale economie te ontwikkelen die een groeileider voor Afrika kan worden. Het land ontwikkelt zich op twee sporen: het bouwt de nodige infrastructuur op om als belangrijk commercieel en financieel centrum te dienen en integreert tegelijkertijd in de economische kernregio. De vijf projecten van Hav\’i-Lah Real Estate Worldwide worden goed gebouwd om bij te dragen aan een sterke groei en positieve effecten te creëren voor de economie en de samenleving.”

Over Hav\’i-Lah Real Estate Worldwide:-

Hav\’i-Lah Real Estate is Nigeria\’s toonaangevende vastgoedontwikkelaar. Met meer dan tien jaar operationele ervaring beheert zij een portefeuille van bijna vijf grote vastgoedprojecten in Banana Island en andere provincies. Hav\’i-Lah Real Estate is eigenaar van duizenden hectaren grond en blijft voortdurend op zoek naar nieuwe gronden. Het bedrijf breidt zijn activiteiten uit over de hele West-Afrikaanse subregio, de Verenigde Arabische Emiraten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en de Verenigde Staten, waar het zijn talrijke klanten geavanceerde en concurrerende vastgoedoplossingen biedt tegen concurrerende prijzen. . Met zijn strategische locaties creëren de projecten van Hav\’i-Lah Real Estate een geavanceerde humanistische gemeenschap met een comfortabele en moderne leefomgeving voor de bewoners, die bijdraagt aan de duurzame ontwikkeling van de hele samenleving.

Hav\’i-Lah real estate team

Met luxe standaarden heeft Hav\’i-Lah Real Estate Worldwide onderscheidingen ontvangen van de Nigerian Landmark en het Nigerian Youth Congress, die Hav\’i-Lah erkennen voor haar immense bijdrage aan vastgoedbeheer en -ontwikkeling in het land en haar inzet voor empowerment van jongeren. Hav\’i-Lah Real Estate won ook andere onderscheidingen van African Brands en de National Association of Polytechnic Students voor innovatie, creativiteit en kwalitatieve dienstverlening.

Lezers kunnen onze site bezoeken voor meer details https://havilahrealestateng.com/ of op pinion.medium.com

Media contactgegevens Instagram:- @havilahrealestateltd Email:- info@havilahrealestateng.com & precious@havilahrealestateng.com Bellen:- ? 234 813 737 8729, 234 813 996 8180Website:- www.havilahrealestateng.com

Public Relations Contact
 
Dotmount Communications
info@dtcoms.com
www.dtcoms.com
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Dotmount Communications
info@dtcoms.com
www.dtcoms.com