header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De beschermingen van ExpressVPN zijn onderzocht in twee onafhankelijke audits, uitgevoerd door KPMG en Cure53 .

Nov 25, 2022 2:54 AM ET

BRITISH VIRGIN ISLANDS – 23 november 2022 – ( NEWSWIRE) – ExpressVPN, een toonaangevend privacy- en beveiligingsbedrijf, heeft vandaag twee nieuwe audits vrijgegeven, uitgevoerd door KPMG en Cure53. De audits benadrukken ExpressVPN\’s inzet voor transparantie en het bieden van privacy- en beveiligingsniveaus aan haar klanten waarop zij kunnen vertrouwen.

Cure53 voerde een penetratietest en broncode-audit uit van TrustedServer, ExpressVPN\’s innovatieve in-house servertechnologie, die de privacy- en veiligheidsrisico\’s van conventionele serverbeheermethoden aanzienlijk minimaliseert.

De onafhankelijke auditors van KPMG hebben bovendien tests uitgevoerd om de processen, systemen en controles te verifiëren die zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de servers van ExpressVPN voldoen aan haar privacybeleid. Dit omvat het testen van ExpressVPN\’s beleid om geen logs bij te houden van activiteiten en verbindingen, en het controleren of TrustedServer werkt zoals beschreven.

Volgens de rapporten die aan ExpressVPN zijn voorgelegd, kunnen gebruikers erop vertrouwen dat ExpressVPN nooit zal weten wat zij online doen, en dat ExpressVPN deze informatie niet opslaat, zodat zij deze niet aan iemand zouden kunnen doorgeven, zelfs als zij daartoe verplicht zouden zijn.

Het volledige KPMG-rapport is openbaar, mits u akkoord gaat met de voorwaarden van KPMG voordat u toegang krijgt. Het volledige rapport van Cure53 is beschikbaar hier.

“We zijn blij dat onze kernserversystemen en -technologieën zijn onderzocht door KPMG en Cure53. Door het uitvoeren van externe audits die onze controles en de resultaten van het werk van ons interne team valideren, in combinatie met andere beveiligingsinspanningen zoals ons Bug Bounty-programma, hebben wij er nog meer vertrouwen in dat wij onze klanten een goede beschermingsdienst bieden. We zijn er trots op dat we een industrieleider zijn in vertrouwen en transparantie, en we kijken ernaar uit om dit jaar meer audits vrij te geven,” zei Aaron Engel, hoofd cybersecurity bij ExpressVPN.

De volledige artikelen zijn beschikbaar op onze blog op:

https://www.expressvpn.com/nl/blog/expressvpn-security-audited-by-kpmg-y-cure53/

Over ExpressVPN

Sinds 2009 heeft ExpressVPN miljoenen mensen in staat gesteld de controle over hun internetervaring terug te nemen. De bekroonde VPN-dienst voor consumenten wordt ondersteund door het open source-protocol Lightway, dat privacy biedt in slechts een paar klikken. De wachtwoordmanager van ExpressVPN, genaamd “Keys”, en de Aircove-router maken digitale privacy en beveiliging eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. De producten van ExpressVPN zijn gecontroleerd door PwC, Cure53 en anderen.

ExpressVPN maakt sinds 2021 deel uit van Kape Technologies (LSE: KAPE). Voor meer informatie over ExpressVPN\’s toonaangevende privacy- en beveiligingsoplossingen gaat u naar www.expressvpn.com.

Contactgegevens:

Name: Jay Cruz
Email: press@expressvpn.com
Job Title: Sales Manager