header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SEDA Experts breidt haar Cryptocurrencies and Digital Assets Expert Witness Practice uit – Paul Frost-Smith, een voormalig JPMorgan executive, sluit zich aan bij het bureau als getuige-deskundige.

Nov 29, 2022 12:55 AM ET

New York, NY, 28 november 2022 – SEDA Experts LLC kondigde vandaag aan dat Paul Frost-Smith als getuige-deskundige is toegetreden tot de groep leiders op het gebied van cryptocurrencies en digitale activa van het kantoor.

“Het is met groot genoegen dat ik Paul aan boord verwelkom. Zijn expertise in Digital Assets trading, infrastructuur, custody en regulering, evenals meer dan 30 jaar ervaring, als leidinggevende bij toonaangevende financiële instellingen, in internationale financiële markten, zal bijdragen aan het vervullen van onze voortdurende inzet om onze klanten te voorzien van het hoogste niveau van expertise in de gehele financiële sector”, aldus Damiano Colnago, Managing Partner van SEDA Experts.

Paul is de mede-oprichter & CEO van Corinthian Digital, een van de toonaangevende beleggings- en adviesfirma\’s voor digitale activa met hoofdkantoor in Dubai en vestigingen in het VK en de VS. Het vlaggenschip van Corinthian is Chiron, in de BVI, dat marktneutrale strategieën uitvoert in de wereldwijde Cryptomarkten op basis van Fundamenteel en Kwantitatief onderzoek.

Paul is een regelmatige commentator en spreker over ontwikkelingen in de Cryptomarkten en Alternatieve Investeringen in het algemeen, met een bijzondere interesse in het verbeteren van de infrastructuur en regelgevende kaders. Hij is sectorjurylid voor Hedgeweek en With Intelligence en is onlangs benoemd in de werkgroep Digitale Activa voor de Standards Board for Alternative Investments.

Paul heeft meer dan 30 jaar ervaring op de internationale financiële markten, als voormalig hoofd APAC Equity Derivatives bij JPMorgan, Global Head Asset Management Strategy bij Swiss Re en Global Head Longevity Markets bij Credit Suisse. Hij heeft gewerkt in Londen, Zürich, Hongkong, Tokio en New York. Zijn vorige multi-strategy hedge fund, Castlegrove, werd overgenomen door Millennium Management LLC.

Paul heeft een master in de rechten van Trinity Hall, Cambridge University en begon zijn carrière als corporate finance advocaat bij Slaughter and May.

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiële diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiële sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiële dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, data-analyse, waardering en elite expertises en getuigenis diensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiële instellingen.

Contactgegevens:

Name: Damiano Colnago
Email: dcolnago@sedaexperts.com
Job Title: Managing Partner