header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert een dekkingsrapport over Ocean Power Technologies, Inc. getiteld “Riding the Wave of Renewable Energy-as-a-Service for Offshore Applications and Maritime Products and Services for Commercial and Military Markets”.

Nov 29, 2022 12:50 AM ET

November 28, 2022, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research (www.watertowerresearch.com) heeft een Initiation of Coverage Report gepubliceerd over Ocean Power Technologies, Inc. getiteld, “Riding the Wave of Renewable Energy-as-a-Service for Offshore Applications and Maritime Products and Services for Commercial and Military Markets”. Het rapport kan worden geraadpleegd hier.

Ocean Power Technologies, Inc. (OPT) biedt producten en adviesdiensten voor het verzamelen en rapporteren van oceaangegevens, maritieme energie, offshore communicatie en Maritime Domain Awareness (MDA). Zijn PowerBuoy (PB3) systeem genereert schone elektriciteit onafhankelijk van het net op offshore locaties. OPT biedt Wave Adaptive Modular Vessel (WAM-V) technologie, die roaming-mogelijkheden voor onbemande maritieme systemen in wateren mogelijk maakt. Het bedrijf levert ook onderzeese batterijsystemen, strategische adviesdiensten, software, controles, sensoren en maritieme installatiediensten. OPT heeft producten en diensten geleverd aan een breed scala van klanten, waaronder die in de overheid en het leger, offshore energie, olie en gas, bouw, windenergie en andere industrieën die behoefte hebben aan offshore energieoplossingen.

De offshore energiemarkt zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, waarbij OPT zich richt op data en energie als een dienst. OPT bevindt zich in een unieke positie om gebruik te maken van verschillende megatrends binnen de bredere industrie. Het bedrijf heeft verschillende groeikansen geïdentificeerd, waaronder militaire, olie- en gaswinning, bouw en windenergie. Deze sectoren zijn bij uitstek geschikt voor stroomvoorziening op afstand en het verzamelen van grote hoeveelheden gegevens. De plannen zijn om een industrieleider te worden in offshore dataverzameling, integratieanalyse en real-time communicatie voor diverse cruciale toepassingen. Dit is vooral aantrekkelijk omdat het model het potentieel creëert voor terugkerende inkomsten en langdurige klantrelaties opbouwt. Het bedrijf is goed gefinancierd, met een liquiditeit van 52,1 miljoen dollar in contanten en equivalenten, die volgens het management voldoende is om de geplande uitgaven te financieren.

Ab out Water Tower Research

Water Tower Research is een platform voor investeerdersbetrokkenheid en stakeholdercommunicatie aangedreven door Wall Street-veteranen met aanzienlijke ervaring en geloofwaardigheid. Wij creëren, leveren en onderhouden de informatiestroom die nodig is om relaties tussen bedrijven en al hun stakeholders en investeerders op te bouwen en te behouden. “Onderzoek voor de andere 99%” opent de deur voor elke belegger om op de hoogte te blijven en zorgt voor transparantie, betere betrokkenheid en gelijke communicatie.

Contactgegevens:

Name: Water Tower Research
Email: [email protected]
Job Title: WTR Investor Engagement

Tags:   Dutch, United States, Wire