header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Alkaline Fuel Cell Power Corp. Kondigt het bereiken van belangrijke mijlpalen, de lancering van een prototype van een alkaline brandstofcelsysteem op 11 januari 2023 en een managementupdate aan.

Nov 30, 2022 4:38 PM ET

TORONTO, Ontario, 29 november 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – Alkaline Fuel Cell Power Corp. (NEO: PWWR) (OTCQB:ALKFF) (Frankfurt: 77R, WKN: A3CTYF) (” PWWR ” of de ” Company “), een gediversifieerd investeringsplatform dat betaalbare, hernieuwbare en betrouwbare energie activa en cleantech ontwikkelt, is verheugd aan te kondigen dat haar Belgische dochteronderneming, Fuel Cell Power NV (” FCP NV “) een belangrijke mijlpaal heeft bereikt in de ontwikkeling van haar alkaline brandstofcelsysteem, op 11 januari 2023 een lanceringsevenement zal organiseren in Geel, België, en de Chief Operating Officer van de onderneming heeft overgeplaatst naar Managing Director van FCP NV om de ontwikkeling en commercialisering van haar brandstofcellen te voltooien.

“Alkaline Fuel Cell Power kondigt met trots de onthulling aan van het prototype van ons langverwachte alkaline brandstofcelsysteem,” aldus Frank Carnevale, Chief Executive Officer van PWWR. “We gaan nu over naar de commercialisatiefase, en recente aankondigingen van proefprojecten tonen aan dat we in staat zijn de groei van de markten voor onze brandstofcellen te versnellen. Ik ben ook verheugd dat de heer Jo Verstappen, mijn COO, is overgegaan naar Managing Director van onze brandstofcelactiviteiten om onze brandstofcellen te leveren, wereldwijd.”

Op 17 november 2022 deelde het bedrijf een Save the Date aankondiging met een aantal belangrijke belanghebbenden in Europa en Noord-Amerika, waaronder investeerders en thought leaders uit de industrie, om het komende evenement bij te wonen. Tijdens het lanceringsevenement zal PWWR de naam van de brandstofcel onthullen, de volledige functionaliteit van het prototypesysteem belichten en een demonstratie geven van de mogelijkheden ervan als een veilige, hernieuwbare en betrouwbare oplossing voor stroomopwekking voor zowel residentiële als commerciële gebouwen. De discussie zal ook gaan over het nut van het systeem voor off-grid en piekstroomtoepassingen.

Figure 1- PWWR\’s Save the Date verstuurd naar investeerders en branchegenoten op 17 november 2022

 

Innovatie van het alkaline brandstofcelsysteem

Een brandstofcel is een schoon systeem voor het omzetten/opwekken van elektriciteit, verwant aan kleine elektriciteitscentrales die elektriciteit en een gelijkwaardige hoeveelheid warmte leveren voor verschillende doeleinden. PWWR heeft gewerkt aan het optimaliseren van innovatie voor brandstofcellen op waterstof die werken in een alkalische omgeving. Als gevolg daarvan vereist deze technologie minder onderdelen dan conventionele brandstofcellen en is er ook geen behoefte meer aan dure, kostbare metalen zoals platina die traditioneel in de elektroden nodig waren. Deze systemen zullen daarom kosteneffectiever te bouwen zijn en bieden een concurrentievoordeel ten opzichte van bestaande systemen.

PWWR\’s geplande gecommercialiseerde eenheden omvatten de micro-gecombineerde warmte en kracht (“micro-WKK “) activa, en de off-grid en back-up stroomgeneratoren (“brandstofcelgeneratoren “) systemen. De lancering door PWWR van het prototype van deze 4kW alkaline brandstofcel is een belangrijke mijlpaal voor het verdere succes van het bedrijf en brengt PWWR dichter bij het aanbieden van zijn cleantech-oplossingen aan een wereldwijde markt.

Management Update

Het bedrijf kondigt ook aan dat, nu FCP NV zich meer richt op commercialisering, en met ingang van 1 november 2022, de heer Jo Verstappen fulltime is overgestapt van de rol van Chief Operating Officer van PWWR naar die van Managing Director van haar in België gevestigde dochteronderneming, FCP NV. Met zijn ervaring in productiemethodologie, operations management en business development voor nieuwe producten, kan de heer Verstappen zich blijven concentreren op het stimuleren van het succes van FCP NV met de ontwikkeling en commercialisering van haar brandstofcel

generator en micro-WKK systemen. Gezien de voortdurende uitbreiding van PWWR\’s activa en divisies, biedt de heer Verstappen als algemeen directeur van FCP NV een optimale structuur en positioneert de onderneming met een betekenisvolle aanwezigheid op de Europese waterstofmarkt. Aanvullende aankondigingen zijn in aantocht.

Het bereiken van de doelstelling en doelstellingen voor de tweede helft van 2022

Zoals in PWWR\’s bericht van 20 juni 2002 aankondiging, heeft het bedrijf een aantal doelen en doelstellingen voor de tweede helft en daarna geformuleerd, en PWWR is verheugd een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van brandstofcellen te bereiken met de onthulling van het prototype van het micro-WKK-brandstofcelsysteem op 11 januari 2023 in België.

ABOUT ALKALINE FUEL CELL POWER CORP.

Het bedrijf is een gediversifieerd investeringsplatform dat betaalbare, hernieuwbare en betrouwbare energieactiva en cleantech ontwikkelt. Wij brengen vandaag \’Power to the People\’ en combineren een stabiele inkomstenstroom met een toekomstgerichte visie om onze geavanceerde waterstof-brandstofceltechnologie te commercialiseren om te voldoen aan de enorme wereldwijde marktbehoefte, en uiteindelijk aantrekkelijke rendementen te genereren voor investeerders.

De onderneming opereert via twee wereldwijde entiteiten: Fuel Cell Power NV, een volledige dochteronderneming in België, en PWWR Flow Streams (“PWWR Flow”), een bedrijfsmerk in Canada.

  • Fuel Cell Power NV richt zich op de ontwikkeling, productie en commercialisering van micro-warmtekrachtkoppelingssystemen (“micro-CHP”) en off-grid en back-up stroomgeneratoren op basis van geavanceerde alkaline brandstofceltechnologie die geen CO2-uitstoot genereert. Fuel Cell Power NV werkt aan mijlpalen om in 2024 een gecommercialiseerde alkaline brandstofcel af te leveren.
  • PWWR Flow richt zich op de ontwikkeling, eigendom en exploitatie van activa voor warmtekrachtkoppeling (“WKK”). De activa van PWWR Flow leveren efficiencyverbeteringen van meer dan 20% met lagere kosten voor klanten in multi-residentiële en commerciële toepassingen. PWWR Flow heeft bestaande WKK-activa in Toronto, Canada, gecontracteerd en heeft een aanvullende pijplijn van potentiële contracten ter waarde van meer dan $ 50 miljoen die momenteel in ontwikkeling zijn.

Het bedrijf is goed gepositioneerd om \’Power to the People\’ te leveren in de wereldwijde energietransitie en biedt tegelijkertijd een gediversifieerd cleantech-groeiplatform voor beleggers.

Verdere informatie is beschikbaar op de website van het bedrijf op https://www.fuelcellpower.com/, en het bedrijf moedigt investeerders en andere geïnteresseerde belanghebbenden aan om het te volgen op:

LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram en YouTube. Gewone aandelen zijn genoteerd voor de handel op de NEO onder het symbool ” PWWR “, de OTC Venture Exchange ” OTCQB ” onder het symbool “ ALKFF ” en op de beurs van Frankfurt onder symbool ” 77R ” en ” WKN A3CTYF “.

Forward-Looking Information

Dit nieuwsbericht bevat toekomstgerichte verklaringen en toekomstgerichte informatie in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving. Deze verklaringen hebben betrekking op toekomstige gebeurtenissen of toekomstige prestaties. Alle andere verklaringen dan verklaringen over historische feiten kunnen toekomstgerichte verklaringen of informatie zijn. In bepaalde gevallen zijn toekomstgerichte verklaringen te herkennen aan het gebruik van woorden als “plant”, “verwacht” of “verwacht niet”, “wordt verwacht”, “schat”, “voorspelt”, “is van plan”, “anticipeert”, “gelooft” of variaties van dergelijke woorden en zinnen of verklaringen dat bepaalde handelingen, gebeurtenissen of resultaten “kunnen”, “zouden kunnen”, “zouden”, “zouden kunnen”, “plaatsvinden” of “bereiken”. Toekomstgerichte verklaringen in dit nieuwsbericht kunnen betrekking hebben op, maar zijn niet beperkt tot, de onderwerpen voor discussie tijdens het komende evenement, , de technologie en innovaties met betrekking tot het Alkaline Fuel Cell System, de commercialisering van micro-WKK en brandstofcelgeneratoren, inclusief de lancering van het prototype van PWWR van deze 4kW alkaline brandstofceleenheid, verwachte resultaten met betrekking tot PWWR\’s technologie en voorgestelde producten.

Vooruitzichten en informatie worden verstrekt om informatie te verstrekken over de huidige verwachtingen en plannen van het management van het bedrijf met betrekking tot de toekomst. Lezers worden gewaarschuwd dat het vertrouwen op dergelijke verklaringen en informatie mogelijk niet geschikt is voor andere doeleinden, zoals het nemen van investeringsbeslissingen. Aangezien toekomstgerichte verklaringen en informatie betrekking hebben op toekomstige gebeurtenissen en omstandigheden, houden zij per definitie inherente risico\’s en onzekerheden in. De werkelijke resultaten kunnen door een aantal factoren en risico\’s wezenlijk verschillen van de thans verwachte resultaten. Lezers dienen dan ook niet overmatig te vertrouwen op de toekomstgerichte verklaringen en informatie in dit persbericht. Lezers worden gewaarschuwd dat de voorgaande lijst van factoren niet volledig is. De toekomstgerichte verklaringen en informatie in dit persbericht zijn gedaan op de datum van dit persbericht en er wordt geen verplichting aangegaan om toekomstgerichte verklaringen of informatie publiekelijk te actualiseren of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, tenzij de toepasselijke effectenwetgeving dit vereist. De toekomstgerichte verklaringen of informatie in dit nieuwsbericht worden uitdrukkelijk gekwalificeerd door deze waarschuwingsverklaring.

NEITHER THE NEO EXCHANGE NOR ITS REGULERING SERVICES PROVIDER (AS THAT TERM IS DEFINED IN THE POLICIES OF THE NEO EXCHANGE) ACCEPIBILITY FOR THE ADEQUACY OR ACCURACY OF ACCURACY OF THE RELEASE.

Contactgegevens:

Frank Carnevale
Chief Executive Officer
Alkaline Fuel Cell Power Corp
1 (647) 531-8264
fcarnevale@fuelcellpower.com
www.fuelcellpower.com
Tags:   Dutch, United States, Wire