header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


AKA\’s sociale robot Musio maakte zijn intro in de nationale schoolboekenruimte

Dec 2, 2022 12:29 AM ET

?????? 3????????? ?????

AKA\’s Musio geïntroduceerd in het nationale leerboek van Japan

AKA (DBA AKAStudy Limited) kondigde aan dat zijn sociale robot \’Musio\’ zijn debuut heeft gemaakt in het nationale leerboek van Japan. Het leerboek introduceert robots die “dromen waarmaken”. AKA\’s Musio wordt geïntroduceerd met een foto, die pratende robots voorstelt die leerlingen helpen Engels te leren converseren. Het leerboek erkent de functie van Musio als sociale robot, die leerlingen in staat stelt hun Engelse spreekvaardigheid te verbeteren door herhaalde gesprekken met de robot. AKA\’s vlaggenschip, de sociale robot Musio, wordt aangedreven door \’Muse\’, een AI-communicatiemotor ontwikkeld door AKA. Aangedreven door deep learning-algoritmes kan hij de onderliggende context in een gesprek herkennen en met de gebruiker communiceren door zich eerdere gesprekken te herinneren. Daarnaast is Musio uitgerust met een Engels conversatie-leersysteem en een algoritme voor taalvaardigheidsbeoordeling, dat gebruikers helpt hun Engelse taalvaardigheid te beoordelen en te verbeteren. Musio maakt gebruik van educatieve AI-technologie, zoals blijkt uit de automatische aanpassing van de moeilijkheidsgraad van de gesprekken aan het niveau van de Engelse taalbeheersing van de gebruiker. Musio ???

Student oefent Engelse conversatie met Musio

De snelheid waarmee Musio wordt geïmplementeerd blijft elk semester sneller groeien. Musio deed in maart 2020 zijn intrede in het openbaar onderwijs met zijn eerste implementatie in een basisschool in Zuid-Korea, en nadert nu de driejarige verjaardag van zijn wereldwijde lancering. AKA heeft sindsdien de distributie van Musio opgevoerd, niet alleen naar scholen, maar ook naar privéacademies en algemene onderwijsinstellingen in de Zuidoost-Aziatische landen. Zo heeft het bedrijf zijn diensten aan meer dan 100 onderwijsinstellingen aangeboden. Musio is nu de enige geverifieerde AI-robot die door de ministeries van Onderwijs van zowel Japan als Korea in klaslokalen is geïmplementeerd. De implementatie van Musio in meer dan 350 scholen en instellingen in de regio is een belangrijke mijlpaal voor een bedrijf dat streeft naar wereldwijde aanwezigheid. Volgens Raymon Jung, CEO van AKA, zal AKA zijn groei en expansie in de AI-transformatie van de wereldwijde onderwijssector voortzetten. Musio zal een nieuwe omgeving voor vreemdetalenonderwijs bevorderen en een innovatief instrument bieden ter ondersteuning van het onderwijs. Als onderdeel van zijn inspanningen om te innoveren, heeft Musio ook studenten geprofiteerd door hen futuristisch onderwijs op maat te geven op basis van AI en gegevens. Aangevuld met zijn door Musio aangedreven app \’Musio Talk\’, zal AKA de fysieke moeilijkheden van het verschepen van robots over de continenten overwinnen en zijn missie uitvoeren om de wereldwijde AI-transformatie in de post-pandemische toekomst te leiden. AKA\’s innovatiecapaciteiten en technologische capaciteiten worden internationaal erkend. Het bedrijf werd erkend voor zijn originaliteit in 2022 SXSWE en ontving een 2021 Edison Award in de VS voor technologische en marktinnovatie, evenals de 2021 Intelligence Grand Prize in intelligente producten van de Korean Intelligent Information Systems Society(KIISS). AKA leidt de AI-transformatie van het onderwijs in binnen- en buitenland en boekt elk kwartaal vooruitgang. Over AKA AKA is de ontwikkelaar van de AI-engine Muse en de door Muse aangedreven sociale robot Musio. AKA richt zich op het aanbieden van de Muse-engine in de vorm van software-as-a-service (SaaS). Het bedrijf is opgericht in San Fransico en richt zich op de wereldwijde markt, zoals blijkt uit succesverhalen zoals de integratie van Muse met SoftBank\’s sociale robot Pepper. De missie van het bedrijf is om de intellectuele capaciteiten van de mensheid aan te vullen met AI en sociale robots. Uiteindelijk wil het bedrijf via AI-technologie praktische veranderingen teweegbrengen op manieren die levens zullen transformeren en verrijken. Related Links: AKA official homepage: https://akaintelligence.com/ Musio AKA Youtube: https://www.youtube.com/c/MusioAKA Media Contact: AKABusiness TeamMary Cho, Business Manager.

Contactgegevens:

Name: AKA
Email: press@akaintelligence.com
Job Title: Press
Tags:   Dutch, United States, Wire