header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Deadline voor Aster Guardians Global Nursing Award 2023 ter waarde van 250.000 dollar verlengd tot 12 december

Dec 2, 2022 1:33 AM ET

Na ontvangst van meer dan 41.000 inschrijvingen uit meer dan 200 landen is de deadline verlengd, zodat verpleegkundigen hun inzendingen effectief kunnen afronden

  • Verpleegkundigen uit de hele wereld kunnen hun nominaties indienen via asterguardians.com.
  • Aster Guardians Global Nursing Award 2023 wordt gehouden in Londen, UK op 12th mei, 2023.

Dubai, 30th November 2022: Aster Guardians Global Nursing Award, een initiatief van toonaangevende zorgverlener Aster DM Healthcare om de bijdrage van verpleegkundigen aan de gemeenschap te erkennen, heeft een verlenging van de deadline aangekondigd voor verpleegkundigen om hun inzendingen effectief in te dienen vanwege de overweldigende respons. De eerdere deadline van 30 november 2022 is verlengd tot 12 december 2022, waardoor aanvragers een paar dagen langer de tijd hebben om zich in te schrijven en hun aanvraag in te dienen. Het aanmeldingssysteem is volledig online via www.asterguardians.com, waar een verpleegkundige haar/zijn eigen aanmelding voor de prijs kan indienen, of door iemand anders kan worden genomineerd.”Verplegen is een nobel beroep, en het vergt immense toewijding om op dit gebied werkzaam te zijn. De Aster Guardians Global Nursing Award is een unieke prijs voor verpleegkundigen. Hij viert de passie en toewijding die verpleegkundigen over de hele wereld hebben voor hun beroep en patiënten. Met meer dan 8000 verpleegkundigen in dienst binnen de groep, werd dit initiatief van Aster DM Healthcare aangekondigd op de Internationale Dag van de Verpleegster 2021 om het harde werk van verpleegkundigen, die de ruggengraat van de gezondheidszorg vormen, te erkennen. We zijn erg blij met de respons en het enthousiasme van de wereldwijde verpleegkundigen en gezondheidszorg die van harte deelnemen aan dit initiatief”, aldus Dr. Azad Moopen, oprichter, voorzitter en algemeen directeur van Aster DM Healthcare. Aster Guardians Global Nursing Award 2023 is begonnen met het ontvangen van nominaties van verpleegkundigen uit verschillende regio\’s zoals het Midden-Oosten, het Indiase subcontinent, Afrika, Amerika, Europa, enz. Tot nu toe zijn er 41000 inschrijvingen ontvangen uit 202 landen . De uiteindelijke winnaar van de Aster Guardians Global Nursing Award wordt bekendgemaakt op 12 mei 2023 ter gelegenheid van de Internationale Dag van de Verpleegkundige tijdens een grootse ceremonie in Londen. De eerste editie werd gehouden in Dubai op de Internationale Dag van de Verpleegkundigen in mei 2022, toen verpleegster Anna Qabale Duba uit Kenia de prijs won. Over Aster DM Healthcare Aster DM Healthcare Limited is een van de grootste particuliere zorgverleners in de GCC en India. Met een inherente nadruk op klinische uitmuntendheid zijn wij een van de weinige entiteiten in de wereld met een sterke aanwezigheid in de primaire, secundaire, tertiaire en quartaire gezondheidszorg via onze 30 ziekenhuizen, 121 klinieken, 459* apotheken, 19 laboratoria en 140 centra voor patiëntervaring in zeven landen, waaronder India.* Inclusief 214 apotheken in India die door Alfaone Retail Pharmacies Private Limited onder merklicentie van Aster worden geëxploiteerd. Voor meer informatie over ons kunt u contact opnemen met: Lavanya Mandal Hoofd PR en Interne CommunicatieAster DM HealthcareTel: 971 528126577Email: [email protected]

Contactgegevens:

Lavanya Mandal
Head of PR and Internal Communications
Aster DM Healthcare
Tel: +971 528126577
Email: [email protected]
Tags:   Dutch, United States, Wire