header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ExpressVPN bevestigt veiligheid van zijn desktopapplicaties met drie nieuwe onafhankelijke audits

Dec 2, 2022 12:32 AM ET

Cure53 en F-Secure gecontroleerde ExpressVPN-apps voor macOS, Linux en Windows

BRITISH VIRGIN ISLANDS – 2november 9, 2022 – (NEWSWIRE NEWS) ExpressVPN, een toonaangevend bedrijf voor privacy- en beveiligingsdiensten voor consumenten, heeft de beveiliging van al zijn desktopapplicaties gevalideerd aan de hand van drie nieuwe onafhankelijke audits, uitgevoerd door de bekende cyberbeveiligingsbedrijven Cure53 en F-Secure. De drie nieuwe audits komen slechts enkele weken nadat KPMG het no-logs beleid van ExpressVPN controleerde, wat de inspanningen van ExpressVPN benadrukt om veiligheids- en privacyverificaties van derden te ontvangen.Cure53 testte ExpressVPN\’s macOS en Linux applicaties door middel van “white box” penetratietesten en broncode audits. De beoordelingen bevestigden dat de toepassingen beschermd zijn tegen cyberbeveiligingsrisico\’s van kwaadwillenden. Dit valideert ook het uitgebreide werk van ExpressVPN\’s computer engineering en cybersecurity experts om een veiliger en meer open internet te creëren voor miljoenen gebruikers wereldwijd.F-Secure analyseerde ook ExpressVPN\’s Windows v12 applicatie door middel van penetratietesten en broncode auditing, en vond geen significante zwakheden. De audit verifieert dat ExpressVPN\’s nieuwste desktopapplicatie niet kan worden gemanipuleerd om informatie, zoals het IP-adres van een gebruiker, buiten de VPN-tunnel te lekken. Het bevestigt ook dat de applicatie niet vatbaar is voor remote code execution.Auditing alle ExpressVPN desktop applicaties betekent dat gebruikers verbinding kunnen maken met het internet met de gemoedsrust dat hun privacy beschermd is.Het gedetailleerde Cure53 audit rapport voor macOS is beschikbaar hier, en de Linux hier. F-Secure\’s audit van de v12 Windows applicatie kan worden bekeken hier. “Als onderdeel van onze voortdurende inspanningen voor transparantie en vertrouwen, zijn we blij te kunnen aankondigen dat al onze desktop applicaties nu audits hebben ontvangen,” aldus Brian Schirmacher, manager penetratietesten bij ExpressVPN. “Deze audits zijn een bewijs van onze inspanningen om ons product te verbeteren en te beschermen en we zijn erg blij met de validatie van zowel Cure53 als F-Secure. We zijn vastbesloten om zeer binnenkort audits voor onze mobiele toepassingen te implementeren en zullen de privacy en veiligheid op alle contactpunten van ons product blijven waarborgen.”Het hele artikel is te lezen op onze blog op: https://www.expressvpn.com/es/blog/tres-auditorias-supervisan-las-apps-de-escritorio-de-expressvpn/ Over ExpressVPN Sinds 2009 heeft ExpressVPN miljoenen mensen in staat gesteld de controle over hun internetervaring terug te nemen. De bekroonde VPN-dienst voor consumenten wordt ondersteund door het open source-protocol Lightway, dat privacy biedt in slechts een paar klikken. De wachtwoordmanager van ExpressVPN, genaamd “Keys”, en de Aircove-router maken digitale privacy en beveiliging eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. ExpressVPN-producten zijn gecontroleerd door PwC, Cure53 en anderen.ExpressVPN maakt sinds 2021 deel uit van Kape Technologies (LSE: KAPE). Bezoek https://www.expressvpn.com/es om meer te weten te komen over ExpressVPN\’s toonaangevende privacy- en beveiligingsoplossingen. CONTACT: press@expressvpn.com.

Contactgegevens:

press@expressvpn.com