header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fresh Thyme Market start met de verkoop van het volledige assortiment Else Nutrition Baby-, Toddler- en Kids-producten in 10 staten

Dec 2, 2022 5:15 AM ET
  • Fresh Thyme Markets geeft Else toegang tot consumenten die op zoek zijn naar verse, biologische en natuurlijke voeding. Else verwacht een aanzienlijke toename van nieuwe klanten die op zoek zijn naar volledige plantaardige voeding voor hun baby\’s en kinderen.

VANCOUVER, BC, 1 december 2022 – ELSE NUTRITION HOLDINGS INC. ( BABY ) ( BABYF ) ( 0YL.F ) (“Else” of de “Onderneming”), kondigt aan dat zij haar volledige assortiment Baby, Toddler en Kids Nutrition producten zal gaan verkopen in alle 71 Fresh Thyme Market winkels in IL, IA, WI, MN, MO, IN, MI, OH, KY en PA. Fresh Thyme zal Else Toddler, Toddler Omega, Kids Nutritional Drink Chocolate en Vanilla, evenals drie smaken van Baby Super Cereal aan haar klanten aanbieden.”Bij Fresh Thyme Market, zijn we toegewijd aan het aanbieden van onze klanten echte voeding tegen lage prijzen, om mensen te helpen beter en gezonder te leven”, aldus Liz Zolcak, voorzitter van Fresh Thyme Market. “Else\’s plantaardige voeding is een natuurlijke fit en zal helpen onze shoppers te ontmoeten waar ze ook zijn op hun wellness-reis. We konden niet meer verheugd zijn om met hen samen te werken in al onze Fresh Thyme Market locaties.Fresh Thyme is een lokale, gemeenschap kruidenier gericht op het aanbieden van consumenten de verse, natuurlijke en biologische voedsel opties. Gezinnen zullen nu kunnen kiezen voor Else Nutrition voor hun baby\’s, peuters en kinderen. Aangezien het klantenbestand van Fresh Thyme gericht is op beter-voor-je-eten opties, is Else optimistisch over het bereiken van een nieuw publiek, vooral moeders van baby\’s en peuters.”Fresh Thyme is een bedrijf gebaseerd op dezelfde waarden als Else van het verstrekken van gezinnen met de gezondste, meest natuurlijke voeding tegen betaalbare prijzen”, zei Hamutal Yitzhak, CEO, en mede-oprichter van Else Nutrition. “We zijn erg enthousiast over het feit dat in Fresh Thyme Market als we weten dat hun klanten zijn op zoek naar precies wat we te bieden hebben, en de geloofwaardigheid van het zijn op de plank bij Fresh Thyme zal aanmoedigen veel gezinnen om Else producten te proberen voor de eerste keer.”Voor meer informatie, bezoek: www.elsenutrition.com of volg Else Nutrition op LinkedIn Over Fresh Thyme Market Fresh Thyme Market, een lokale, gemeenschapsgerichte kruidenier met 71 winkels in 10 staten in het Midwesten, is ontstaan uit een oprecht verlangen om mensen te helpen beter en gezonder te leven. Elke dag werkt Fresh Thyme Market aan een vertrouwde bron in onze gemeenschappen, waardoor mensen toegang krijgen tot echt voedsel tegen echt betaalbare prijzen. Met een lokale focus op wat de gemeenschap nodig heeft, biedt elke winkel verse, natuurlijke en biologische voeding tegen betaalbare prijzen. Door het aanbieden van een meeslepende, intuïtieve winkelervaring, ontmoet Fresh Thyme Market mensen waar ze ook zijn op hun reis naar een gezondere levensstijl. Ga voor meer informatie naar freshthyme.com. Over Else Nutrition Holdings Inc. Else Nutrition Holdings Inc. is een voedings- en voedingsbedrijf in de internationale expansiefase gericht op het ontwikkelen van innovatieve, schone en plantaardige voedings- en voedingsproducten voor baby\’s, peuters, kinderen en volwassenen. Haar revolutionaire, plantaardige, niet-sojavorming is een schoon alternatief voor melkvoeding. Else Nutrition (voorheen INDI) won de prijs “2017 Best Health and Diet Solutions” op de Global Food Innovation Summit in Milaan. De holding, Else Nutrition Holdings Inc, is een beursgenoteerd bedrijf, genoteerd op de TSX Venture Exchange onder het handelssymbool BABY en staat genoteerd op de Amerikaanse OTCQX Markets onder het handelssymbool BABYF en de beurs van Frankfurt onder het symbool 0YL. Sinds de lancering van zijn Plant-Based Complete Nutrition for Toddlers, gemaakt van hele voedingsmiddelen, amandelen, boekweit en tapioca, heeft het merk duizenden krachtige getuigenissen en beoordelingen van ouders ontvangen en nationale retailer-steun gekregen van Sprouts Farmers Market, en een snelle verkoopgroei bereikt. Else werd de #1 Best Seller op Amazon in het najaar van 2020 in de categorie New Baby & Toddler Formula. Het won de \’Best Dairy Alternative\’ Award 2021 op World Plant-Based Expo en was een Nexty Award Finalist op Expo West 2022 in de Plant-Based lifestyle categorie. In september 2022 bereikte Else Super Cereal de #1 Best Seller in Baby Cereal alle merken op Amazon. Investor Relations Contact: RBMG – RB Milestone Group LLCTrevor Brucato, Managing DirectorE: Baby@rbmilestone.comwww.rbmilestone.comLytham Partners, LLCMr. Ben ShamsianNew York | PhoenixE: shamsian@lythampartners.comP: 646-829-9701 TSX Venture Exchange Noch de TSX Venture Exchange, noch haar regulerende dienstverlener (zoals die term is gedefinieerd in het beleid van de TSX Venture Exchange) aanvaarden verantwoordelijkheid voor de geschiktheid of nauwkeurigheid van dit bericht. Caution Regarding Forward-Looking Statements Dit persbericht bevat verklaringen die “toekomstgerichte verklaringen” kunnen vormen in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving. Toekomstgerichte verklaringen worden doorgaans gekenmerkt door woorden als “zullen” of soortgelijke uitdrukkingen. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht omvatten verklaringen met betrekking tot de verwachte data voor het indienen van de financiële documenten van de onderneming. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen weerspiegelen huidige schattingen, overtuigingen en veronderstellingen, die gebaseerd zijn op de perceptie van het management van de huidige omstandigheden en verwachte toekomstige ontwikkelingen, alsmede andere factoren die het management in de gegeven omstandigheden passend acht. Er kan geen garantie worden gegeven dat het voorgaande juist zal blijken te zijn. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gaan onder meer uit van de verwachting dat er geen onderbrekingen of storingen in de toeleveringsketen zullen optreden als gevolg van COVID-19 en dat de overeenkomst met de onderneming inzake productie, bemiddeling en logistieke levering niet wordt beëindigd. De werkelijke resultaten kunnen afwijken van de schattingen, overtuigingen en veronderstellingen die in de toekomstgerichte verklaringen worden uitgedrukt of geïmpliceerd. Lezers wordt geadviseerd niet overmatig te vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen, die slechts de verwachtingen van het management weergeven op de datum van dit persbericht. De onderneming wijst elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, tenzij de wet dit vereist.

Contactgegevens:

RBMG – RB Milestone Group LLC
Trevor Brucato, Managing Director
E: Baby@rbmilestone.com
www.rbmilestone.com

Lytham Partners, LLC
Mr. Ben Shamsian
New York | Phoenix
E: shamsian@lythampartners.com
P: 646-829-9701
Tags:   Dutch, United States, Wire