header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hav\’i-Lah Real Estate Worldwide onthult vijf projecten om te voldoen aan de vraag naar woningen in Nigeria

Dec 2, 2022 5:19 AM ET

Hav\’i-Lah Real Estate Worldwide, een snelgroeiend, door vrouwen geleid vastgoedbedrijf, is verheugd de lancering aan te kondigen van vijf projecten om te voldoen aan de groeiende vraag naar luxe en betaalbare woningen in Nigeria. Deze projecten omvatten De Isabella, La Madre, Hav\’i-lah Court 1, Hav\’i-lah Court 2 en Hav\’i-lah Court 3

Over vijf projecten

Isabella:-

Exterior view of the Isabella Apartments

Isabella is een luxe appartementencomplex, gelegen op Banana Island, een van de rijkste landgoederen van Afrika. De Isabella omvat luxe twee- en driekamerappartementen en penthouses met een open terras. Dankzij de ongelooflijke infrastructuur, 24-uurs stroomvoorziening, uiterst strenge beveiliging en goede toegangswegen, alsmede een centraal rioleringssysteem en een zuiveringsinstallatie, is het de ideale plaats voor gezinnen die op zoek zijn naar flats.

La Madre:-

Uitzicht op La Madre

La Madre is een ander mijlpaalproject. De flat wordt verkocht voor $138.000 (N111.000.000) en wordt ook aangeboden als een pakket van een duplex met vier slaapkamers in Ajao Estate, vlakbij de internationale luchthaven. De structuren zijn volledig op zonne-energie gebouwd met 24-uurs stroomvoorziening, hebben een zeer grote woonkamer met een wachtkamer en een gastentoilet, liggen zeer dicht bij de luchthaven met een panoramisch uitzicht op de luchthaven vanuit uw kamer, hebben buitenterrassen op alle verdiepingen, een privékantoor, een grote eetkamer, privétuinen en een prachtige buitenvijver die van de tweede verdieping naar de begane grond loopt.

Hav\’i-Lah Court 1

Hav\’i-Lah Court 1 Exterior View

Er zijn ook penthouses met 3 slaapkamers in Hav\’i-Lah Court 1 gelegen in Westend Estate, Off Lekky County, Lekki, te koop voor $68.750 (N55.000.000). Ze beschikken over ruime slaapkamers, allemaal met en-suite badkamers, ruime en goed afgewerkte woonkamers, volledig uitgeruste keuken met gasfornuis en warmteafvoer, drinkbaar water, beveiliging en 24 uur per dag licht. Ze komen ook met een geïntegreerde transformator, geautomatiseerde bedrading en panelen, en zeer grote parkeerplaatsen.

Hav\’i-lah Court 2

Hav\’i-lah Court 2 is een betaalbaar flat project gelegen in Ikota Villa Estate, Ikota, Lekki. Het omvat 8 duplexappartementen met 3 slaapkamers en 4 penthouseappartementen met 2 slaapkamers. Het is uitgerust met gebruiksvriendelijke voorzieningen zoals en-suite slaapkamers, volledig uitgeruste keukens, CCTV-camera\’s, 24/7 stroomvoorziening, een goed wegennet, een kinderspeelplaats, parkeergelegenheid, en nog veel meer.

Hav\’i-lah Court 3

Gelegen in Sangotedo, Ajah, Hav\’i-lah Court 3 is een residentieel project ontworpen voor middenklasse gezinnen. Het is uitgerust met vele voorzieningen zoals en-suite kamers, volledig uitgeruste keukens, CCTV camera\’s, 24/7 stroomvoorziening, goed wegennet, kinderspeelplaats, parkeergelegenheid, winkelcentrum en religieus centrum.

Over de potentiële projecten:-

De woonprojecten van Hav\’i-Lah Real Estate Worldwide zijn goed ontworpen om de perfecte “staycation” plaats te zijn voor de bewoners. De high-end flats moeten de bewoners hetzelfde kwaliteitsniveau bieden als elke andere merkflat in de wereld.

De ontwikkelingsdoelstelling van deze projecten is in overeenstemming met de koers van de regering voor stedelijke economische ontwikkeling op lange termijn. Dit is vooral belangrijk als het gaat om het aantrekken van buitenlands kapitaal en het voldoen aan de behoefte aan veilige financiële investeringen in de vastgoedsector.

Afbeelding van Precious Okechukwu Adaobi

“De golf van investeringen in luxe onroerend goed op Banana Island zal naar verwachting blijven toenemen, gedreven door de groei van lokale vermogende particulieren en buitenlandse kopers”, aldus Precious Okechukwu Adaobi, oprichter van Hav\’i-Lah Real Estate. Zij herhaalde ook dat “Nigeria vastbesloten is een regionale economie te ontwikkelen die een groeileider in Afrika kan worden. Het land ontwikkelt zich op een tweeledig spoor: de opbouw van de infrastructuur die nodig is om als belangrijk commercieel en financieel centrum te dienen en tegelijkertijd de integratie met de belangrijkste economische regio. De vijf projecten van Hav\’i-Lah Real Estate Worldwide zijn goed geconstrueerd om bij te dragen aan de sterke groei en positieve effecten te creëren voor de economie en de samenleving.”

Over Hav\’i-Lah Real Estate Worldwide: –

Hav\’i-Lah Real Estate is Nigeria\’s toonaangevende projectontwikkelaar. Met meer dan tien jaar ervaring beheert zij een portefeuille van bijna vijf uitstekende vastgoedprojecten in Banana Island en andere provincies. Hav\’i-Lah Real Estate bezit duizenden hectaren grond en is voortdurend op zoek naar nieuwe gronden. Het bedrijf wil zijn activiteiten uitbreiden in de West-Afrikaanse subregio, de Verenigde Arabische Emiraten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en de Verenigde Staten. Door hun strategische locaties creëren de projecten van Hav\’i-Lah Real Estate een geavanceerde humanistische gemeenschap met een comfortabele en moderne leefomgeving voor de bewoners, die bijdraagt aan de duurzame ontwikkeling van de samenleving als geheel.

Hav\’i-Lah real estate team

Lezers kunnen onze website bezoeken voor meer details https://havilahrealestateng.com/

Media contactgegevens

Instagram:- @havilahrealestateltd

Email:- info@havilahrealestateng.com & precious@havilahrealestateng.com

Bel:- 234 813 737 8729, 234 813 996 8180

Website:- havilahrealestateng.com

Public Relations contact

Dotmount Communicationsinfo@dtcoms.comwww.dtcoms.com

Contactgegevens:

Dotmount Communications
info@dtcoms.com
www.dtcoms.com
Tags:   Dutch, United States, Wire