header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Litigation Management, Inc. Bereidt zich voor op versnelde groei en innovatie met benoeming van Sonya Virant tot nieuwe CEO

Dec 2, 2022 1:26 AM ET

Legal and medical data analytics company promotes President and COO to CEO to lead the company\’s next stage of high growth and innovation in the legal industry.

Litigation Management, Inc. (LMI) kondigt vandaag de benoeming aan van Sonya Virant als nieuwe Chief Executive Officer. Virant is een ervaren zakelijk leider en volgt Elizabeth B. Juliano, de oprichter van LMI, op. Juliano blijft betrokken bij het bedrijf als oprichter en voorzitter en zorgt voor uitvoerend advies, strategische sturing en prestatie-evaluatie van de doelstellingen van het bedrijf.

Juliano, de oprichter en voormalig CEO van LMI, zei: “Sonya\’s diepgaande kennis van onze klanten en haar bewezen vermogen om leiding te geven aan LMI\’s voortdurende ontwikkeling van innovatieve technologische oplossingen zal haar positioneren voor succes in dit volgende cruciale hoofdstuk van strategische groei. Ik kijk ernaar uit om LMI te blijven ondersteunen bij de verdere ontwikkeling en levering van gedifferentieerde technologische oplossingen om te voldoen aan de meest bedrijfskritische eisen van onze klanten. Voor Sonya en de organisatie is dit een heel natuurlijke en opvolgende stap. Ik ben trots om de CEO-titel door te geven aan zo\’n sterke en verdienstelijke leider voor dit volgende hoofdstuk van LMI.”

“Ik ben verheugd om de rol van CEO op me te nemen op zo\’n gedenkwaardig moment voor LMI. Op het snijvlak van juridische technologie en medische en data-analyse komen nieuwe systemen en toepassingen om gegevens beter te analyseren samen, waardoor onze klanten aanzienlijk kunnen besparen op tijd en geld en sneller betere resultaten kunnen boeken. Ik denk dat LMI goed gepositioneerd is om een pionier te blijven op het gebied van medische en data-analyse”, aldus Virant. “Na vele jaren met Betsy te hebben samengewerkt, is het een eer om haar op te volgen als CEO. Betsy is een transformerende leider en een persoon met een hoog karakter die LMI de afgelopen 38 jaar door vele veranderingen heeft geleid. We zullen de erfenis van LMI blijven eren in deze volgende fase van innovatie en snelle groei.”

Virant werkt al bijna 30 jaar bij LMI en heeft een monumentale invloed gehad op de vooruitgang van het bedrijf en het vormen van LMI tot het bedrijf dat het nu is. Virant begon haar carrière bij LMI in 1993 als paralegal/cliëntvertegenwoordiger en leerde uit eerste hand de eisen van het begeleiden van complexe rechtszaken kennen. Nadat ze zich had onderscheiden als een dynamische leider, kreeg ze een reeks promoties tot ze in 2004 COO en in 2008 President werd.

Litigation Management, Inc. (LMI) is een bedrijf dat juridische en medische gegevens analyseert en een vertrouwde, langdurige partner van Fortune 100 en 500 bedrijven en toonaangevende advocatenkantoren, gespecialiseerd in juridisch en medisch gegevensbeheer. Met meer dan 38 jaar ervaring bieden onze juridische, medische en technologische consultants en professionals een nieuwe definitie van klantenservice door innovatieve oplossingen en resultaten van hoge kwaliteit te leveren. LMI werkt samen met klanten – aanklagers, verdedigers, rechters, bemiddelaars, en meer – in zaken variërend van enkele zaken tot massamisdrijven. Ga voor meer informatie naar: www.lmiweb.com

Contactgegevens:

Name: Angela Browning
Email: angela.browning@lmiweb.com
Job Title: VP, Strategic Development