header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Margaritaville Hollywood Beach Resort een chique \’Casual Luxe\’ locatie

Dec 2, 2022 6:28 AM ET

The Luxe List Releases Interview with Margaritaville Hollywood Beach Resort General Manager Eduardo Fernandez

FORT LAUDERDALE, FL – In vergelijking met zijn buren Miami en Fort Lauderdale wordt de stad Hollywood sterk onderschat. Het is een spectaculaire bestemming in Zuid-Florida die zich staande houdt dankzij een scala aan activiteiten die perfect geschikt zijn voor zowel inwoners als toeristen.

Dit omvat zeven mijl prachtige stranden, 60 parken, zeven golfbanen, een historische binnenstad en de beroemde Broadwalk barstensvol eetgelegenheden en winkels met uitzicht op de Atlantische Oceaan.

Hollywood, Florida is meer een familie, relaxte vibe met veel plezier te beleven. Dit geldt zeker ook voor het AAA Four Diamond-gewaardeerde Margaritaville Hollywood Beach Resort. Dit 349 kamers tellende resort en entertainmentcomplex met 17 verdiepingen biedt een authentieke, “no worries” tropische sfeer, geïnspireerd door de teksten en levensstijl van zanger, songwriter en bestsellerauteur Jimmy Buffett.

Ontworpen om een uitgebreide reeks voorzieningen te bieden in combinatie met een hoge mate van gastvrijheid, service en aandacht voor detail, ligt dit resort aan zee op slechts enkele minuten van de internationale luchthaven Fort Lauderdale-Hollywood en Port Everglades.

Direct gelegen aan Hollywoods beroemde Broadwalk, een wandelpad van klinkers dat geliefd is bij joggers, fietsers en rolschaatsers, is dit pand de perfecte omgeving voor gasten om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en gewoon te chillen.

Margaritaville Hollywood Beach Resort omvat een 4,6 hectare groot amusementscomplex met een breed scala aan functies en voorzieningen. Dit omvat meerdere diverse restaurantconcepten binnen en aan het water; een full-service spa met elf behandelkamers; een ultramodern fitnesscentrum aan de oceaan; een uitgebreid waterrecreatiegebied met meerdere zwembaden; toegang tot het strand met stoelen en parasols; een verbeterde FlowRider dubbele surfsimulator en watersporten; drie live-entertainmentpodia met wekelijkse livemuziek; diverse winkelmogelijkheden; en volledig 30.000 vierkante meter aan flexibele vergaderruimte.

The Luxe List-oprichter Merilee Kern had het genoegen om een lang weekend in het pand door te brengen en het verblijf was naar behoren. Hier volgt het relaas van haar ervaring:

Indirect bij het inchecken in onze suite aan zee vol met nautische en stranddecoratie, die verder beschikte over een gemeubileerd balkon met een uitgestrekt panoramisch uitzicht op de oceaan zover het oog kon zien, voelde ik me lichamelijk en geestelijk decompresseren voor wat ik nu zeker wist dat een ontspannende adempauze zou worden. Na een essentiële foto voor het beroemde elektrisch blauwe flip-flop beeld dat boven de gasten uittorent als ze door de lobby wandelen, gevolgd door een onmiskenbaar smakelijke Bloody Mary in de bruisende bar van het Margaritaville Restaurant, ging ik op weg naar de St. Somewhere Spa. Daar genoot ik van een 80 minuten durende deep-tissue massage van een behandelaar die duidelijk goed getraind was in haar vak en aandacht had voor mijn persoonlijke behoeften en hoop voor de behandeling.

erkend door U.S. News als een van de Top-30 Relaxing Spa Getaways in de V.S., St. Somewhere Spa is een uitgebreide oceanfront retraite die – naast de 11 behandelingskamers – scrub-en stoomcabines, regenval douches en een co-ed natte lounge met een grote hot tub en tal van ontspannende banken biedt. Naast de verschillende soorten massage selecties, de spa biedt vele andere diensten, zoals gezichtsbehandelingen, haar, nagels en zelfs fitness en yoga klassen.

Vanuit de spa, maakte ik vervolgens mijn weg naar een van de vele zwembaden van het pand, het veiligstellen van een mooie cabana met een televisie en eten en drinken service. Onder de SoFlo zon en ondergedompeld in eiland-geïnspireerde paradijs, de bevroren dranken stroomde en lunch-drie gezwarte verse vis taco\’s en een Koreaanse barbecue-sauced gebakken garnalen overtrof de verwachtingen van het zwembad tarief.

Dag twee in het Margaritaville Hollywood Beach Resort was een echte “rinse and repeat” van de fenomenale dag één ervaring, hoewel ik ook gebruik heb gemaakt van de beschikbare fietsverhuur van het pand om de kinetische Broadwalk te doorkruisen en de lokale bezienswaardigheden en geluiden te absorberen.

Om af te sluiten wat een werkelijk uitzonderlijke twee dagen “out of Dodge” was geweest, heb ik lekker gegeten bij JWB Prime Steak & Seafood. Van de intieme en gezellige sfeer aan de onberispelijke service aan de perfect uitgevoerde victualiën, het bezoek liet me verlangen naar meer. Een bestemming op zich, ik zal het restaurant zeker weer bezoeken, of ik nu een hotelgast ben of niet. JWB\’s “laidback luxe” aanpak biedt een eigentijds menu van verse zeevruchten, een raw bar en eersteklas steaks in combinatie met wijnen van wereldklasse en handgemaakte cocktails. De selectie van zowel wet- als dry-aged steaks is indrukwekkend, evenals de dagelijkse specials. Op de avond van mijn bezoek boden ze een glorieuze 64-ounce “Thor\’s Hammer” Osso Bucco (rundvleesschenkel) die een waarlijk epische eetkans bood. Verder zijn er seizoensgebonden favorieten zoals Florida stone crab en speciale sushirolletjes. Persoonlijk genoot ik van de Jalapeno Deviled Eggs voorgerecht met zijn melange van texturen en hartige smaakpunch, evenals de twee Australische kreeftenstaarten met getrokken boter en broccolini die het menu die avond sierden.

De volgende dag uitchecken was zoet verdriet. Ik was gecharmeerd van de gezamenlijke ervaring en, toegegeven, een beetje verrast door de chique ambiance van het pand en de voorzieningen. Het lijkt erop dat Margaritaville Hollywood Beach Resort vaak verkeerd begrepen wordt, want zij die op zoek zijn naar een “casual luxe” ervaring zullen waarderen wat deze accommodatie te bieden heeft.

Om de positionering in de toeristische markt beter te illustreren en de perceptie van de consument daarop af te stemmen, heeft Merilee contact opgenomen met Eduardo Fernandez, de General Manager van deze specifieke Margaritaville locatie. Hier volgt een stukje van dat gesprek.

MK: Voor die reizigers die misschien een verkeerde indruk hebben van Margaritaville Hollywood Beach Resort, wie is volgens u uw doelgroep of ideale gast?

EF: Onze ongedwongen-luxe sfeer trekt reizigers aan die op zoek zijn naar familieplezier en een chique retraite die niet stoffig of gespannen is. Wij zijn een gezinsvriendelijk resort en een vaak bekend voor het vieren van mijlpalen met vrienden of familie, romantiek of voor ontspannende uitjes. De klantenkring van het resort verschilt per seizoen, met gasten die vooral uit het noordoosten en midwesten komen tijdens de koude wintermaanden en de drive-in markten van Florida tijdens de zomermaanden.

MK: Wat zijn een paar dingen die het pand onderscheiden van andere vergelijkbare resortopties in de omgeving?

EF: Margaritaville Hollywood Beach Resort, gelegen tussen de Atlantische Oceaan en de Intracoastal Waterway en met kamers en pakken die uitzicht bieden op beide, biedt een oud strandstadgevoel. In tegenstelling tot sexy Miami Beach of de drukte op Fort Lauderdale Beach, biedt Hollywood Beach meer de sfeer van een woonplaats. Het resort biedt ook meerdere unieke, casual eetgelegenheden aan het strand, evenals onze luxe JWB Prime Steak and Seafood restaurant met gerechten die elke steak house in Zuid-Florida evenaart. Naast het eten, is er zo veel te doen als het resort is echt het best gedefinieerd als een robuuste strand entertainment complex. Het wordt sterk geactiveerd met live entertainment, speciale evenementen en dagelijkse kinderactiviteiten. Met twee gezinsvriendelijke zwembaden en een dakterras voor alleen volwassenen “License to Chill”, stimuleren we het aanbod voor alle leeftijden en stemmingen.

MK: Nu de recente pandemie de mentaliteit van de reizigers heeft veranderd, hoe zal het pand de komende tijd zaken doen om de gezondheid en veiligheid van de gasten en het vertrouwen daarin te waarborgen?

EF: Wij stellen de gezondheid en veiligheid van onze gasten en teamleden boven alles. In tegenstelling tot veel van onze naburige hotels bleef Margaritaville Hollywood Beach Resort zelfs tijdens de pandemie bezig. Daarom hebben we de beste CDC-praktijken voor reinheid en hygiëne aangepast, die vandaag de dag nog steeds van kracht zijn. Zelfs nu de pandemie is afgenomen, blijven we de meeste van dezelfde protocollen hanteren om de veiligheid van onze gasten te garanderen. Daartoe hebben we meer personeel aan ons huishoudelijk team toegevoegd, blijven we milieuvriendelijke producten gebruiken en investeren we in voortdurende training.

Het resort blijft zich aanpassen om tegemoet te komen aan de verwachtingen van onze gasten. We bieden ook enige speelruimte om ervoor te zorgen gasten om zich comfortabel en welkom voelen met betrekking tot maskers en keuze voor de dagelijkse gast kamer huishouding.

MK: Wat mensen misschien niet weten over het pand, maar zou moeten?

EF: Nou, zoals eerder gezegd, het is een meer luxe vakantie-ervaring dan velen verwachten. Al onze kamers en suites hebben een balkon met uitzicht op de Atlantische Oceaan of de Intracoastal Waterway. Ook dat u, eenmaal hier, het terrein nooit meer hoeft te verlaten om een volledige vakantie te beleven. Er is zoveel te doen op één locatie. Op het gebied van activiteiten is de FlowRider Double de beste surfsimulator in zijn klasse en erkend als een van de beste in het land.

Maar, voor degenen die meer van Zuid-Florida willen zien, zijn we perfect gelegen tussen Fort Lauderdale en Miami, zodat gasten gemakkelijk kunnen verkennen. We zijn ook een geweldige locatie voor groepen en evenementen, want onze flexibele balzalen en vergaderruimten liggen afgezonderd op de negende verdieping en bieden uitzicht op de oceaan – een geweldige verbetering voor alle soorten evenementen. Wij bieden serieuze bijeenkomsten met serieus plezier!

MK: Hoe zou u de benadering van gastvrijheid van het pand samenvatten?

EF: Aan het eind van de dag draait het allemaal om plezier en escapisme. Zowel onze teamleden als onze gasten voelen die sfeer. We streven ernaar om een “no worries” Margaritaville gemoedstoestand te creëren, waarbij we ons vestigen als een paradijs voor gasten om in te checken en te chillen. Onze aanpak is luisteren en aanpassen. We merkten bijvoorbeeld een trend dat meer luxe reizigers vooral onze suites boekten, dus creëerden we onze Paradise Suite Collection met een Experience Planner om gasten te helpen met het maken van een gepersonaliseerde route, het maken van reserveringen en het aanbieden van voorzieningen die allemaal zijn afgestemd op hun vakantiestijl. Een andere trend die we merkten was dat er meer suites werden geboekt voor gezinnen, reizen met meerdere generaties en vrienden die samen reisden voor een feest. Dus hebben we meer opties toegevoegd met uitschuifbare bedden voor Junior Suites en bieden we meer suite boekingsmogelijkheden om aan de groeiende vraag te voldoen.

MK: Hoe heeft de technologie de gastervaring beïnvloed?

EF: We hebben onlangs geïnvesteerd in het upgraden van onze Wi-Fi om onze vergader- en gastervaring te verbeteren. Het grootste deel van onze communicatie is nu digitaal, met informatie binnen handbereik. Van een nieuwe, gemoderniseerde website tot onze digitale app, onze gasten hebben toegang tot informatie wanneer ze die nodig hebben. Duurzaamheid is ook een focus in het resort – dus veel van onze interne systemen zijn nu digitaal om afval en recycling te verminderen.

MK: Hoe zou u uw overkoepelende servicenormen beschrijven?

EF: Ons motto in het resort is “Elke gast, elke keer weer.” We streven naar een vriendelijke service in elk aspect, van de voorkant van het huis tot het hart van het huis. We nemen elk verzoek en elke uitdaging serieus en werken samen om een oplossing te vinden. In feite wordt elke recensie persoonlijk beantwoord en behandelen we onze gasten en teamleden als familie. Wij investeren in permanente opleiding voor alle niveaus van onze 500 medewerkers en dat is te merken aan hun prestaties en hun teamwerk. Ik ben er trots op dat onze onderzoeken en beoordelingen vaak worden erkend als toonaangevend binnen ons portfolio en de industrie.

MK: Wat is uw persoonlijke favoriete aspect van het resort?

EF: De vibe in het resort is mijn favoriete ding aan het pand. Het begint met onze vriendelijke teamleden, maar in wezen is dit gevoel het DNA van het resort. Iedereen is altijd goed gehumeurd en straalt plezier en escapisme uit. Ik heb in veel hotels gewerkt, maar geen enkele heeft deze “Margaritaville-state-of-mind” sfeer. Het is echt iets.

MK: Wat zijn enkele van de lange- en kortetermijndoelstellingen voor het pand?

EF: We blijven investeren in onderhoud en upgrades in het resort om onze gasten waarde te bieden. Naast de recente upgrade van ons Wi-Fi netwerk, hebben we ook de Queen bedden in onze gastenkamers vervangen en geïnvesteerd in de vervanging van de infrastructuur van onze FlowRider voor het comfort van onze gasten … om er maar een paar te noemen. We hebben ook jaarlijkse muziekfestivals en speciale evenementen voor onze gasten en de lokale bevolking toegevoegd, waaronder Summerfest, Octoberfest in Paradise en Winter Wonderville. Deze jaarlijkse evenementen zijn gratis voor het publiek en bieden strandplezier voor het hele gezin.

MK: Nog interessante/onverwachte/weinig bekende feiten/trivia over het pand/de locatie?

EF: Ja, zeker weten. Hier is een snelle lijst: We hebben 31 smaken Margaritas. Wij zijn het vlaggenschip, dat de lat legt voor de groeiende portefeuille van Margaritaville-resorts. Het resort is de thuisbasis van meer dan 35 bruiloften per jaar, zowel lokale als bestemmingsbruiloften, van strand tot balzaal. De afgelegen evenementen- en vergaderruimte van het resort trekt ook bedrijfsbijeenkomsten, verkoopincentives, trainingen en jaarlijkse evenementen aan, waarbij de planners en deelnemers kunnen genieten van al onze voorzieningen en aanbiedingen. Gezien onze nabijheid tot Port Everglades, is het resort ook populair voor pre- en post-cruise verblijven voor reizigers om hun vakantie-ervaring voort te zetten.

MK: Verblijft Jimmy Buffett eigenlijk op het terrein?

EF: Ja, Jimmy Buffett zelf is een frequente bezoeker. We kunnen ook vertellen dat onze Jimmy Buffett Suite vaak beroemdheden ontvangt die op zoek zijn naar een leuk en ontspannen uitje en ontsnappen aan de schijnwerpers. Onze Jimmy Buffett Suite is een tropisch paradijs, met enorme balkons die uitkijken op zowel de Atlantische Oceaan als de Intracoastal Waterway. De suite is perfect om vrienden en familie te vermaken in de tropische intieme setting met volledige eetkamer/keuken, recreatie en tot drie slaapkamers.

Al met al is Margaritaville Hollywood Beach Resort een topbestemming in Hollywood, Florida en ontegensprekelijk een belangrijke reden waarom Hollywood Beach een Trip Advisor Traveler\’s Choice Winner is. Naar aanleiding van Merilee\’s eigen recente bezoek aan deze Margaritaville-locatie, de bestemming en de stad in het algemeen, concludeert ze dat de accommodatie “zeker overwinningsvakanties mogelijk maakt.”

Merilee Kern, MBA is een internationaal gerespecteerde merkstrateeg en analist die rapporteert over culturele verschuivingen en trends, evenals opmerkelijke veranderaars in de industrie, bewegers, shakers en vernieuwers in alle categorieën, zowel B2C als B2B. Dit omvat experts en thought leaders, merken, producten, diensten, bestemmingen en evenementen. Merilee is oprichter, uitvoerend redacteur en producent van “The Luxe List” en gastheer van de Savvy Living” lifestyle TV show die wordt uitgezonden in New York, Los Angeles, San Francisco, Miami, Atlanta en andere grote markten op CBS, FOX en andere topnetwerken; evenals de “Savvy Ventures” business TV show die nationaal wordt uitgezonden op FOX Business TV en Bloomberg TV. Als een productieve stem van autoriteit en smaakmaker op het gebied van lifestyle, reizen, dineren en vrije tijd houdt Merilee de vinger aan de pols van de markt op zoek naar nieuwe en innovatieve must-haves en voorbeeldige ervaringen op alle prijsniveaus, van betaalbaar tot extreem. Haar werk bereikt wereldwijd miljoenen mensen via televisie (haar eigen shows en talloze andere waarin ze optreedt) en een groot aantal gedrukte en online publicaties. Kom in contact met haar op www.TheLuxeList.com en www.SavvyLiving.tv / Instagram www.Instagram.com/MerileeKern / Twitter www.Twitter.com/MerileeKern / Facebook www.Facebook.com/MerileeKernOfficial / LinkedIN www.LinkedIn.com/in/MerileeKern.

 

Contactgegevens:

Name: Press Contact
Email: www.theluxelist.com@luxelistreviews.com
Job Title: Media

Tags:   Dutch, United States, Wire