header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Michelin wint 2022 Popular Science \’Best Of What\’s New\’ in Auto Award

Dec 2, 2022 6:53 AM ET

  • MICHELIN® Pilot® Sport EV band verdient “Best of What\’s New” award in automotive categorie
  • Dit is het derde Michelin-product dat een prijs krijgt van Popular Science, na twee “100 Most Innovative Products of the Year”-awards

 

GREENVILLE, S.C., 30 nov. 2022 Michelin, een leider in duurzaamheid en innovatie, kondigde vandaag aan dat de MICHELIN® Pilot® Sport EV band een 2022 Popular Science “Best of What\’s New” award winnaar is in de automotive categorie. Met technologieën uit de Formule E-racerij is de Pilot Sport EV-band het nieuwste aanbod van Michelin waarmee consumenten vol vertrouwen het volledige potentieel van elektrische sportauto\’s kunnen benutten.

“We zijn verheugd dat de MICHELIN Pilot Sport EV band wordt erkend als prijswinnaar, die laat zien hoe prestaties kunnen worden verbeterd en behouden met het gebruik van meer duurzame materialen,” zei Katelyn Berry, vice president marketing voor Michelin North America, Inc.\’s business to consumer products. “MICHELIN is het nummer 1 bandenmerk in de belangrijkste categorieën en segmenten door zowel industrie-experts als consumenten en het ontwikkelen van banden met fabrikanten voor elektrische voertuigen bewijst onze toewijding aan een duurzame toekomst. Onze bandenportefeuille voor consumenten is klaar voor de EV-revolutie en we zijn er trots op dat onze inspanningen worden erkend door Popular Science.”

Elk jaar sinds 1988 beoordeelt de redactie van Popular Science duizenden producten op zoek naar de top 100 innovaties – baanbrekende producten en technologieën die een belangrijke vooruitgang betekenen in hun categorieën.

“De \’Best of What\’s New\’ Awards zijn onze manier om de meest opwindende en baanbrekende innovaties van het jaar te vieren. Deze prijzen belichten de revolutionaire uitvindingen die ons dagelijks leven, onze samenleving en onze planeet helpen verbeteren”, aldus Rob Verger, technologieredacteur van Popular Science. “Van de toekomst van vliegreizen tot revolutionaire huidverzorgingsproducten, en van duurzame outdoor-apparatuur tot spelveranderende gadgets, de lijst van dit jaar is een spannende mix die we met trots het \’Best of What\’s New\’ noemen.”

De MICHELIN Pilot Sport EV band profiteert rechtstreeks van de vooruitgang die Michelin gedurende zeven seizoenen in de Formule E heeft geboekt en bevat de ElectricGrip Compound technologie, die een harde compound bevat voor het midden van het loopvlak om de grip te bieden die nodig is om de hoge koppel eigenschappen van elektrische sportauto\’s aan te kunnen. Consumenten ervaren een lage rolweerstand die de actieradius met maximaal 37 mijl vergroot[1], en 20% minder waarneembaar weggeluid dankzij de MICHELIN Acoustic technologie, in de vorm van een speciaal ontwikkeld polyurethaanschuim dat het geluid in de cabine vermindert[2].

Michelin werkt al vele jaren consequent aan het verminderen van de ecologische impact van haar productieactiviteiten in haar streven naar netto nuluitstoot voor Scopes 1 en 2 tegen 2050. Om koolstofneutraliteit te bereiken tijdens de hele levensduur van de band en te voldoen aan de eisen van eigenaars van elektrische sportwagens, heeft Michelin zich ertoe verbonden de milieu-impact van de productie en het transport van de band tot aan het verkooppunt te verminderen.

Voor meer informatie kunt u terecht op michelinman.com.

Over Michelin Noord-Amerika

Michelin, het toonaangevende mobiliteitsbedrijf, werkt met banden, rond banden en voorbij banden om Motion for Life mogelijk te maken. Gewijd aan het verbeteren van de mobiliteit en duurzaamheid van haar klanten, ontwerpt en distribueert Michelin de meest geschikte banden, diensten en oplossingen voor de behoeften van haar klanten. Michelin levert digitale diensten, kaarten en gidsen om reizen te verrijken en tot een unieke ervaring te maken. Het bedrijf brengt zijn expertise naar nieuwe markten en investeert in hoogtechnologische materialen, 3D-printing en waterstof, om een grote verscheidenheid aan industrieën te bedienen – van lucht- en ruimtevaart tot biotechnologie. Michelin North America, met hoofdkantoor in Greenville, South Carolina, heeft ongeveer 22.500 werknemers en heeft 34 productiefaciliteiten in de Verenigde Staten en Canada. (michelinman.com)

Over Popular Science

In 1872 opgericht, is Popular Science een van Amerika\’s oudste en meest vertrouwde tijdschriftmerken. Popular Science brengt lezers baanbrekende innovaties en ontdekkingen, demystificeert de wereld en onderzoekt alles van de wonderen van de ruimte tot het geheime leven van alledaagse dingen. Popular Science maakt wetenschap en technologie boeiend, toegankelijk en inclusief om lezers, luisteraars en kijkers betrokken en enthousiast te houden over de wereld om hen heen. Popular Science is onderdeel van Recurrent Ventures, een particulier mediabedrijf met merken als The Drive, Futurism, en Outdoor Life.

Voor meer informatie neem contact op met:

Contact: Christian Fisher

Email: [email protected] | www.michelinmedia.com

[1] Rolling Resistance interne studie uitgevoerd in oktober 2020, waarbij een 255/45 R19 MICHELIN Pilot Sport EV (6,7kg/t) werd vergeleken met de even grote MICHELIN Pilot Sport 4 SUV (8,8kg/t). In het geval van een elektrisch voertuig van 2.151 kg met een bereik van 540 km, komt het verschil (2,1 kg/t) overeen met meer dan 60 km extra bereik, of meer dan 10% van het oorspronkelijke bereik

[2] Intern geluidsmeting (170-230Hz band) uitgevoerd in 2016 op basis van een KIA Cadenza uitgerust met 245/45 R19 banden. Geluidsniveau gemeten in het bereik “170-230Hz”. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van voertuig, bandengamma en -maat, snelheid en wegomstandigheden.

Contactinformatie:

Naam: Christian Fisher
Email: [email protected]
Job Title: Consumer Public Relations Manager – Michelin North America

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Christian Fisher
Email: [email protected]
Job Title: Consumer Public Relations Manager – Michelin North America
Tags:   Dutch, United States, Wire