header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


PHOENIX AMERICAN KONDIGT NIEUWE SAMENWERKING AAN MET ASHFORD INC.

Dec 2, 2022 5:06 AM ET

SAN RAFAEL, CA – Phoenix American (“Phoenix”) is verheugd zijn nieuwe klantensamenwerking met vastgoedbeleggingsfondssponsor Ashford Inc. Phoenix zal voldoen aan de agent en back-office operationele behoeften van Ashford met zijn toonaangevende investeerdersdiensten platform met de state-of-the-art STAR-XMS aandeelhouders management / transfer agent systeem. Ashford zal profiteren van Phoenix American\’s combinatie van geavanceerde technologie, partnergerichte klantenservice en jarenlange ervaring met de unieke operationele vereisten van alternatieve beleggingsfondsen.

Principal-Driven Strategic Investments in Real Estate and Hospitality

Ashford (NYSE American: AINC) is een alternatieve vermogensbeheerder met een portefeuille van strategische operationele bedrijven die wereldwijd vermogensbeheer, beleggingsbeheer en aanverwante diensten levert aan de vastgoed- en horecasector. Momenteel fungeert Ashford als adviseur van twee op de NYSE genoteerde vastgoedbevaks, Ashford Hospitality Trust (NYSE: AHT) en Braemar Hotels & Resorts (NYSE: BHR). Ashford Trust richt zich op investeringen in luxe full-service hotels. De strategie van Braemar is gericht op investeringen in luxehotels en -resorts. Samen bezitten Ashford Trust en Braemar Hotels & Resorts 114 hotels met meer dan 26.000 kamers die $8,1 miljard aan bruto activa vertegenwoordigen.

“We zijn erg enthousiast over de nieuwe samenwerking met Phoenix American Financial Services,” zei C. Jay Steigerwald III, president van Ashford Securities. “Dit strategische partnerschap zal ons in staat stellen de beste klantenservice te bieden aan onze verkopende groepsleden en hun beleggers terwijl we ons alternatieve beleggingsplatform blijven uitbreiden.”

Advanced Client-Oriented Fund Administration

Met de groeiende verscheidenheid en verfijning van alternatieve beleggingsfondsen en de toenemende eisen van zowel beleggers als toezichthouders, zijn geavanceerde operationele oplossingen cruciaal voor het succes van de hedendaagse fondssponsors. Phoenix American heeft de meest efficiënte systemen en nauwkeurige back-office processen in alternatieve investeringen gecombineerd sinds haar oorsprong als fondssponsor in 1972. Phoenix\’s toonaangevende STAR-XMS transfer agent systeem is het resultaat van de directe ervaring van het bedrijf als een fonds sponsor, evenals tientallen jaren ervaring als een beheerder voor alternatieve beleggingsfondsen.

“Ashford is een principal-gedreven bedrijf gericht op ethiek, innovatie, winst, betrokkenheid en vasthoudendheid,” zei Andrew Constantin, Chief Operation Officer voor Phoenix American. “Dit zijn dezelfde principes die onze inzet voor het succes van klanten en de tevredenheid van beleggers stimuleren. We kijken ernaar uit om bij te dragen aan het succes van Ashfords visie.”

Phoenix American Financial Services, Inc. levert backoffice outsourcing-diensten waaronder fondsadministratie, fondsboekhouding, transferagentdiensten, beleggersdiensten en verkoop- en marketingrapportage aan beheermaatschappijen in de alternatieve beleggingssector. De vliegtuiggroep Phoenix American, met inbegrip van haar Ierse dochteronderneming, PAFS Ireland Limited, verleent beheersdiensten voor door activa gedekte securitisaties (ABS) in de sector commerciële vliegtuigen en motorleasing. Phoenix American is samen met Phoenix American SalesFocus Solutions een dochteronderneming van Phoenix American Inc. Phoenix American heeft vijf kantoren wereldwijd, is opgericht in 1972 en heeft zijn hoofdkantoor in San Rafael, CA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens:

Name: Nehemiah Martens
Email: [email protected]
Job Title: Marketing Coordinator

Tags:   Dutch, United States, Wire