header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Stu Linde, bestuursvoorzitter van Water Tower Research (WTR), spreekt op de jaarlijkse bijeenkomst van de NIRI Senior Roundtable.

Dec 2, 2022 1:59 AM ET

30 november 2022, St. Petersburg, FL – Water Tower Research LLC (www.watertowerresearch.com), een toonaangevend, digitaal gericht bedrijf voor investor engagement en stakeholder communicatie, is verheugd om aan te kondigen dat Stu Linde, Executive Chairman, zal spreken op NIRI\’s 2022 Senior Roundtable Annual Meeting.The National Investor Relations Institute (NIRI) organiseert haar 2022 Senior Roundtable Annual Meeting van 30 november tot 2 december 2022 in Scottsdale, Arizona. De jaarlijkse bijeenkomst biedt een forum voor Investor Relations Officers en andere IR-professionals om trends en kwesties te bespreken die van invloed zijn op het investor relations beroep. Het format bestaat uit deskundige sprekers en discussies onder leiding van leden. Stu Linde zal deelnemen aan het panel “The Rise of Passive and Thematic Investing and Waning Influence of the Sell Side”. Als reactie op de deelname van Stu Linde aan het NIRI-evenement verklaarde Charlie Phippen, Chief Executive Officer: “Het is erg spannend dat Stu deelneemt aan dit jaarlijkse evenement van senior Investor Relations Officers. De investment research business blijft zich snel ontwikkelen en WTR loopt voorop in deze evolutie. Gezien de macro-industrie tegenwind, zijn Investor Relations Officers op zoek naar verbeterde methoden om hun boodschap te versterken en te werken met geloofwaardige analisten om het onderwijs en de bekendheid van hun respectieve beleggingsthema\’s te verbeteren. Gezien Stu\’s uitgebreide sell-side ervaring, eerst als vooraanstaand aandelenonderzoeksanalist in meerdere sectoren, en vervolgens als Global Director of Equity Research bij Barclays, Lehman Brothers en andere firma\’s, is hij perfect geschikt om het veranderende landschap en strategieën te bespreken die zijn ontworpen om bedrijven te helpen bij hun communicatie met belanghebbenden.”Executive Chairman Stu Linde gaf ook commentaar: “Ik ben erg enthousiast om op dit prestigieuze evenement te spreken. Onze sector is aan het veranderen en er zijn nieuwe strategieën nodig om ALLE investeerders te bereiken, niet slechts een paar gerichte. Openbare bedrijven moeten buiten het kader van het traditionele sell-side onderzoek denken en nieuwe digitale strategieën gebruiken om te helpen bij hun voorlichtings- en bewustmakingscampagnes.”Stu Linde is uitvoerend voorzitter van Water Tower Research. Gedurende Stu\’s 30-jarige carrière als aandelenonderzoeksanalist, manager en leider, heeft Stu zich gericht op het bouwen van ROE-verhogende bedrijven, het veranderen van de business van onderzoek, en het creëren van een erfenis van analistenontwikkeling. Stu is een succesvolle aandelenonderzoeksanalist geweest in meerdere sectoren, een leider van het beste Amerikaanse aandelenonderzoeksteam, en heeft een wereldwijde aandelenonderzoeksafdeling opgebouwd in meerdere regio\’s, waarbij hij talloze topanalisten heeft opgeleid en begeleid. Stu heeft een MBA in financiën van de Rutgers University Graduate School of Management en een BA in economie van de New York University. Over Water Tower Research (WTR) Water Tower Research is een platform voor beleggersbetrokkenheid en communicatie met belanghebbenden dat wordt aangedreven door sectorexperts met aanzienlijke ervaring op Wall Street en in de sector. Wij creëren, leveren en onderhouden de informatiestroom die bedrijven nodig hebben om relaties met alle belanghebbenden en bestaande en potentiële investeerders op te bouwen en te behouden. “Research for the Other 99%™” opent de deur voor bedrijven om hun verhalen direct digitaal te delen en in contact te komen met een brede, diverse groep investeerders.

Contactgegevens:

Name: Water Tower Research
Email: research@watertowerresearch.com
Job Title: WTR Investor Engagement

Tags:   Dutch, United States, Wire