header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


THE COLONY PALM BEACH KENNIS VAN BRANDRESIDENTIES VOOR HET 75e JAARLIJKSE SEIZOEN:

Dec 2, 2022 1:13 AM ET

Dolce & Gabbana, Dr. Barbara Sturm, Asprey and More Arrive at The Pink Paradise www.thecolonypalmbeach.com

Palm Beach, FL (nov 2022) – The Colony Hotel is verheugd om een stellaire lijst van partnerschappen aan te kondigen voor het 75-jarig jubileumseizoen van het hotel. Veel meer dan een hotel is The Colony een state of mind, met samenwerkingen op het gebied van kunst, wellness, mode en design die een levendige hub creëren voor moderne, bereisde gasten uit Palm Beach en ver daarbuiten. Nieuwe en terugkerende merkpartners zullen op het terrein actief worden, met het Italiaanse megamerk Dolce & Gabbana dat zijn eerste Palm Beach boetiek creëert in de nieuwe winkelruimte van het hotel, The Colony Edit. Huidverzorgingsinnovator Dr. Barbara Sturm en fitnessprogramma\’s van beroemdheden Tracy Anderson Method & TORCH\’D by Isaac Boots zullen in het hotel verblijven, net als het Britse merk Asprey . Aerin Lauder zal via haar merk AERIN opnieuw het vakantiedecor van The Colony ontwerpen, en fotograaf Nick Mele , bekend als de “jonge Slim Aarons”, en mode-lieveling hedendaagse kunstenaar Ashley Longshore zullen deze winter beide shows organiseren. The Colony blijft een nieuwe generatie moderne en veeleisende gasten onderdompelen in een wereld die zeker zal inspireren tot dromen van het Roze Paradijs.

RETAIL

DOLCE & GABBANA December 2022 t/m maart 2023Italiaans topmerk Dolce & Gabbana brengt een vleugje Amalfi naar Palm Beach met een seizoenswinkel in The Colony Edit, het nieuwe retailconcept van het hotel. De boetiek zit boordevol dameskleding van de nieuwe Resort en Spring Collections, plus speciale producten exclusief voor Palm Beach, en zal ook wisselende speciale collecties hebben van mannenkleding, sieraden, kinderkleding, huis, en couture Alta Moda.

ASPREY Eind november 2022 tot april 2023Britse retailer Asprey arriveert in november in The Colony met hun erfgoed assortiment van sieraden, leer, zilver en andere luxe goederen. Het in 1781 opgerichte huis is van oudsher erkend als een van \’s werelds meest vooraanstaande merken van luxegoederen en heeft een aanzienlijk klantenbestand van leden van het koningshuis, staatshoofden en belangrijke acteurs op het wereldtoneel.

LADURÉE Lancering in november 2022Laudrée de Parijse patisserie, iconisch theehuis, en makers van begeerde macarons, zal Palm Beach een beetje zoeter maken vanaf november in The Colony. Ladurée macarons en geschenkdozen zullen verkrijgbaar zijn via Laudrée\’s mobiele patisseriekar, gelegen in The Pink Paradise café, en later in de middag aan het zwembad.

THE COLONY EDIT The Colony hotel is verheugd om de langverwachte lancering van The Colony Edit aan te kondigen, een boetiekconcept samengesteld door Colony eigenaar en president Sarah Wetenhall. The Colony Edit biedt kleding, accessoires en huishoudelijke producten geïnspireerd op The Pink Paradise, plus exclusieve samenwerkingen met de meest begeerde resort merken. Klik hier voor beelden van exclusieve ontwerpen van Vilebrequin, Peter Millar, Smathers & Branson en Stubbs & Wootton alleen verkrijgbaar bij The Colony.

WELLNESS

TRACY ANDERSON METHOD Geselecteerde data november 2022 tot januari 2023 Beoefend door A-list beroemdheden en klanten wereldwijd, de Tracy Anderson Methode is een revolutionair en uniek bewegingsgenre gebaseerd op meer dan 25 jaar onderzoek en choreografische creaties van oprichter Tracy Anderson, bewezen ontworpen om balans te creëren waar er onbalans is in het lichaam.

TORCH\’D by Isaac Boots Select Data February 2023 through March 2023Created by Isaac Calpito, Torch\’d is een krachtige flow van lichaamsweerstand, dansconditionering en intense gerichte herhaling om je lichaam op te stoken en te transformeren. Beroemdheden zoals Kelly Ripa, Jessica Chastain, Gwyneth Paltrow, Naomi Watts, Faye Dunaway en Lucy Liu zijn slechts een paar trouwe aanhangers van TORCH\’D en aarzelen nooit om Isaac de eer te geven voor hun uitstekende vorm en toegenomen energie. Als een van de meest gevraagde fitnesstrainers in NYC, The Hamptons en LA, zal Isaac van februari tot en met maart 2023 in The Colony Hotel persoonlijke lessen in de open lucht geven.

ART/DÉCOR

NICK MELE PHOTOGRAPHY, Gelieve alle gasten aan te melden (2022) december 2022 tot en met januari 2023The Colony is proud to present Nick Mele\’s eerste fine art serie, Please Sign in all Guests (2022), een stijlvolle, flamboyante ode aan het klassieke Palm Beach. Mele is een in Palm Beach gevestigde lifestyle-, mode- en interieurfotograaf die bekend staat om zijn grillige kijk op Amerikaanse luxe en elegantie. Zijn passie ligt in zijn liefde voor fantastische interieurs en de mensen die er wonen. Men zegt dat Mele\’s foto\’s gevoelens oproepen van zowel ouderwetse glamour als moderne oneerbiedigheid.

ASHLEY LONGSHORE februari 2023 t/m maart 2023

KATE FERRARONE , DIVEMarch 2023 through Summer 2023Katy Ferrarone\’s nieuwe serie, DIVE, komt rechtstreeks voort uit haar Transcendente Meditatie praktijk. De organische vormen en vredige tinten weerspiegelen het overstijgen van het bewustzijn van de kunstenares. Elk schilderij is een werkelijke weergave en visie die Ferrarone ervaart in meditatie. Gedachten aan kalme zeeën en vredige Colony-paletten hebben eindeloze inspiratie opgeleverd voor deze krachtige doeken die tijdens het ideale seizoen van wedergeboorte zullen worden tentoongesteld.

AERIN HOLIDAY november 2022 tot en met december 2023Tradities worden gekoesterd in The Colony, dus Aerin Lauder zal opnieuw het kerstdecor van het hotel ontwerpen via haar merk AERIN. Om de samenwerking te vieren, lanceert AERIN een limited-edition zakje van raffia, afgewerkt met Colony Pink. Aerins vakantiedecor is gebaseerd op dierbare jeugdherinneringen aan vakanties in Palm Beach met haar grootmoeder Estée, en geeft alle gasten een kijkje in haar wereld van vernieuwde klassieke Palm Beach-glamour.

ABOUT THE COLONY Als bewakers van een gekoesterd icoon, bewaart The Colony Palm Beach trouw zijn erfenis van gracieuze gastvrijheid terwijl het zorgt voor blijvende relevantie voor een nieuwe generatie van moderne, bereisde en veeleisende gasten. Het 89 kamers tellende hotel biedt een uniek, samengesteld aanbod voor gasten van alle leeftijden, met de allerbeste boetiekservice. The Colony is veel meer dan een hotel, het is een state of mind, een plek om zinvol en authentiek in contact te komen met een van \’s werelds meest legendarische bestemmingen, op een steenworp afstand van zowel Worth Avenue als de Atlantische Oceaan. Het hotel is zich bewust van The Colony\’s bijzondere plaats in de harten van oude Palm Beachers en is toegewijd aan het handhaven van een rijke traditie van culinaire uitmuntendheid en verfijnd entertainment in een levendige sociale omgeving die zowel gastvrij als verfrissend pretentieloos is.

Press Contact: LUXURY INKElisabeth Munder[email protected]646 436 1212

Contactgegevens:

LUXURY INK
Elisabeth Munder
[email protected]
646 436 1212
Tags:   Dutch, United States, Wire