header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wat te doen als u geen persoonlijke lening kunt krijgen?

Dec 2, 2022 1:03 AM ET

Een persoonlijke lening is een flexibel instrument dat je kunt gebruiken om verschillende uitgaven te dekken, zoals een medische rekening, een autoreparatie of een project voor woningverbetering. In een perfecte wereld vraag je een persoonlijke lening aan en word je zonder problemen goedgekeurd. Maar als dat niet gebeurt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Persoonlijke lening afwijzingen zijn heel gewoon, en er zijn stappen die je kunt nemen om je kansen op goedkeuring te vergroten en de financiering te krijgen die je nodig hebt.

Spreek met de kredietverstrekker

Als je niet zeker weet waarom de kredietverstrekker je leningaanvraag heeft afgewezen, aarzel dan niet om contact met ze op te nemen. Vraag of ze kunnen uitleggen wat ze zoeken in leners en wat je kunt doen om jezelf te positioneren als een meer aantrekkelijke kandidaat voor een lening. Deze informatie kan van pas komen als je in de toekomst een lening aanvraagt.

Bekijk en bouw je krediet op

De meeste kredietverstrekkers houden rekening met je krediet bij de beoordeling van je leningaanvraag. Daarom is het een goed idee om uw kredietwaardigheid te begrijpen en uw kredietgeschiedenis zo nodig te verbeteren. Vraag een kopie van uw kredietrapport aan en bekijk het zorgvuldig. Als u onnauwkeurigheden op uw rapport vindt, betwist dan de fouten bij het betreffende kredietrapportagebureau. Betaal ook altijd op tijd en betaal uw schuld af.

Aanvragen met een medeondertekenaar

Een medeondertekenaar kan u helpen om goedgekeurd te worden voor een lening waarvoor u alleen misschien niet in aanmerking komt. Deze persoon, die een familielid of vriend kan zijn, zal instemmen met de financiële verantwoordelijkheid voor uw lening als u in gebreke blijft. Om deze reden kan een medeondertekenaar riskant zijn, en je moet er alleen een aanvragen als je er zeker van bent dat je je betalingen kunt doen.

Neem een beveiligde kredietkaart

Een beveiligde kredietkaart lijkt veel op een traditionele kredietkaart met één belangrijk verschil: het vereist een contante aanbetaling die meestal gelijk is aan de kredietlijn. De kaartuitgever houdt de borg vast als zekerheid als u uw rekening niet betaalt. Daardoor kunt u dagelijkse aankopen betalen terwijl uw betalingen aan de kredietbureaus worden doorgegeven.

The Bottom Line

Het kan frustrerend zijn om een persoonlijke lening geweigerd te krijgen, maar laat u niet klein krijgen. Onderneem stappen zoals praten met de kredietverstrekker, werk aan de wederopbouw van je krediet, vraag een medeondertekenaar aan of neem een beveiligde creditcard. Zolang je deze tips volgt, kom je later waarschijnlijk wel in aanmerking voor een persoonlijke lening of andere vormen van financiering.

Sponsored Content

Contactgegevens:

Name: Keyonda Goosby
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire