header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert een beginnend rapport over Meta Materials Inc. getiteld “Doorbraaktechnologieen om de producten van vandaag beter te maken; aanzienlijke groeikansen in meerdere eindmarkten”.

Dec 2, 2022 5:42 AM ET

December 1, 2022, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research (www.watertowerresearch.com) heeft een Initiation of Coverage Report gepubliceerd over Meta Materials Inc. (NASDAQ: MMAT) met de titel: “Breakthrough Technologies to Make Today\’s Products Better; Significant Growth Opportunities in Multiple End-Markets”. Het rapport kan worden geraadpleegd hier.

Meta Materials Inc. (META®) is een platformtechnologiebedrijf dat baanbrekende oplossingen ontwikkelt en commercialiseert die stapsgewijze verbeteringen in veel van de hedendaagse producten mogelijk maken. De technologie van het bedrijf kan talrijke producten die gebruikt worden in de automobiel-, medische, consumenten- en energie-industrie lichter, kleiner, functioneler, efficiënter en veiliger maken. META ontwikkelt en verkoopt zijn producten zowel op eigen kracht als in samenwerking met enkele van de meest toonaangevende wereldwijde bedrijven, zoals DuPont Teijin Films, Mitsubishi Electric Group, Airbus en PPG.

Wij geloven dat META een categoriebepalend bedrijf is dat zijn technologie kan toepassen op verschillende producten in meerdere eindmarkten. Wij geloven dat commercieel succes in één van deze markten of producten een betekenisvolle inkomsten- en winstgroei zal opleveren en bovendien waarschijnlijk bijkomende opportuniteiten voor het bedrijf zal creëren.

Ab out Water Tower Research

Water Tower Research is een platform voor investeerdersbetrokkenheid en stakeholdercommunicatie aangedreven door Wall Street-veteranen met aanzienlijke ervaring en geloofwaardigheid. Wij creëren, leveren en onderhouden de informatiestroom die nodig is om relaties tussen bedrijven en al hun stakeholders en investeerders op te bouwen en te behouden. “Onderzoek voor de andere 99%” opent de deur voor elke belegger om op de hoogte te blijven en zorgt voor transparantie, betere betrokkenheid en gelijke communicatie.

Contactgegevens:

Name: Water Tower Research
Email: research@watertowerresearch.com
Job Title: WTR Investor Engagement

Tags:   Dutch, United States, Wire