header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert initierend rapport over Ring Energy, Inc. Getiteld “Stronghold Assets Add Permian Scale and Free Cash Flow Generation Potential”.

Dec 2, 2022 12:36 AM ET

November 29, 2022, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research (www.watertowerresearch.com) heeft een Initiation of Coverage Report gepubliceerd over Ring Energy, Inc. (NYSEAMERICAN: REI) met de titel: “Stronghold Assets Add Permian Scale and Free Cash Flow Generation Potential”. Het rapport kan worden geraadpleegd hier.

Ring Energy is een op groei gericht olie- en aardgasexploratie- en productiebedrijf met hoofdkantoor in The Woodlands, Texas. Alle activa van het bedrijf bevinden zich in het Permische bekken van West-Texas en Zuidoost-Nieuw-Mexico. Ring richt zich met name op conventionele oliereservoirs op het Northwest Shelf en het Central Basin Platform.

Ring sloot op 31 augustus 2022 de overname van $465 miljoen aan producerende activa van Stronghold Energy II Operating, LLC en Stronghold Energy II Royalties, LP in particulier bezit. De overname voegt producerende eigendommen toe die zich primair bevinden in Crane County, Texas op het zuidelijke deel van het Central Basin Platform. De verworven activa zorgen voor een aanzienlijke schaalgrootte en positioneren de onderneming om in 2023 een aanzienlijke vrije kasstroom te genereren. De eerste prioriteit van het management voor de vrije kasstroom is het afbouwen van de balans.

Pro forma bewezen reserves stegen met ~90% tot 87 MMBOE (1 juni) en de geschatte productie voor 4Q22 zal naar verwachting verdubbelen ten opzichte van de Ring standalone. Belangrijk is dat de Stronghold-activa een voorraad van ~500 ontwikkelingsprojecten toevoegen aan de activabasis van Ring, als aanvulling op het bestaande horizontale ontwikkelingsprogramma van het bedrijf dat gericht is op de vruchtbare San Andres Formatie.

Ring\’s management schat dat de 4Q22-productie tussen 18.000 en 19.000 BOE/d zal liggen. De 3Q22 productie, inclusief één maand volumes van de Stronghold activa, bedroeg gemiddeld 13.278 BOE/d. Het voorlopige bedrijfsplan van het management voor 2023 is gericht op handhaving of lichte groei van de productie ten opzichte van het 4Q22-niveau. Op basis van EV/EBITDAX handelt Ring tegen 2,8x onze ramingen voor 2023.

Ab out Water Tower Research

Water Tower Research is een platform voor beleggersbetrokkenheid en stakeholdercommunicatie aangedreven door Wall Street-veteranen met aanzienlijke ervaring en geloofwaardigheid. Wij creëren, leveren en onderhouden de informatiestroom die nodig is om relaties tussen bedrijven en al hun stakeholders en investeerders op te bouwen en te behouden. “Onderzoek voor de andere 99%” opent de deur voor elke belegger om op de hoogte te blijven en zorgt voor transparantie, betere betrokkenheid en gelijke communicatie.

Contactgegevens:

Name: Water Tower Research
Email: [email protected]
Job Title: WTR Investor Engagement

Tags:   Dutch, United States, Wire