header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dit is hoeveel vakantiereizen je dit jaar zullen kosten

Dec 5, 2022 5:43 AM ET

Met de feestdagen in aantocht beginnen veel mensen na te denken over hoe ze hun tijd weg van huis zullen doorbrengen … en wat het zal kosten. Met de stijgende inflatiecijfers zijn velen bang dat de reiskosten te hoog worden. Gelukkig zijn vakantiereizen nog steeds mogelijk als je weet wat je gaat uitgeven, zodat je je budget kunt bepalen. Dit is wat het dit jaar gaat kosten om je naar je geliefden te brengen.

Voordat je plannen maakt, maak een budget

Voordat je beslist waar je naartoe gaat voor de vakantie, moet je weten wat het plafond is voor hoeveel je kunt uitgeven. Anders belandt u in de schulden en moet u op zoek naar vereisten voor schuldconsolidatieleningen om uw financiën weer onder controle te krijgen.

Begin met een goede, harde blik op uw financiën. Heb je het hele jaar door geld opzij gezet om je reizen te betalen, of gebruik je gewoon wat je beschikbaar hebt? Hoeveel ben je bereid in je noodfonds te stoppen en hoe snel kun je dat terugbetalen? Als je eenmaal een budget hebt, begin dan met het optellen van je vakantie-uitgaven.

Een studie van NerdWallet wees uit dat de gemiddelde reiziger in 2021 gemiddeld ongeveer $1.814 zal uitgeven om te reizen voor de feestdagen. Dit omvat alles van vliegtickets en hotelkamers tot eten en drinken, maar omvat geen geschenken. Als je dat getal kent en weet dat de inflatie de prijzen sinds 2021 heeft doen stijgen, heeft het dan zin om dit jaar op reis te gaan, of is dat een bedrag dat te ver buiten je bereik ligt?

De kosten om te overwegen voor je vakantiereizen

1: Vliegtickets

De gemiddelde retourvluchttarieven van grote Amerikaanse.VS naar populaire vakantiebestemmingen is ongeveer $1,000. Dat is exclusief belastingen en toeslagen, dus het is iets wat je wilt meenemen als je probeert te berekenen hoeveel geld je moet sparen.

2: Hotelkamers

Wanneer je op zoek gaat naar een hotelkamer tijdens de feestdagen, verwacht dan dat de prijzen met wel 50% omhoog gaan. Als u van plan bent een paar dagen of weken op één plaats te blijven, kan een verblijf bij familie of vrienden goedkoper zijn. Maar als je op zoek bent naar een langdurige oplossing, kost een verblijf in een hotel je gemiddeld $300 per nacht.

3: Restaurants

Als je uit eten gaat tijdens de feestdagen, bereid je dan voor op een gemiddelde uitgave van $50 per persoon in restaurants.

4: Grondvervoer

Als je vliegt en een auto huurt, verwacht dan ongeveer $250 per week uit te geven.

5: Geschenken

Een andere uitgave waarmee je tijdens de feestdagen waarschijnlijk te maken krijgt is het uitgeven van geld aan geschenken. Uit een recente Gallup-enquête bleek dat de gemiddelde persoon 942 dollar uitgeeft aan cadeaus voor vrienden en familieleden.

6: Diverse uitgaven

Naast alle bovengenoemde kosten moet je ook rekening houden met zaken als belastingen, parkeren, toiletartikelen die je thuis bent vergeten en souvenirs. Al deze uitgaven kunnen snel oplopen, dus zorg voor een schatting voordat je gaat winkelen!

De bottom line

Wanneer het gaat om vakantiereizen, weet dan dat de gemiddelde reiziger in 2021 ongeveer $1.814 zal uitgeven. Dit omvat niet de kosten van geschenken of iets extra\’s zoals parkeren of souvenirs. Als u dit jaar geld wilt besparen, zorg er dan voor dat u een passend budget heeft en wees realistisch over hoeveel u zich realistisch gezien kunt veroorloven.

 

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: press@credello.com
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire