header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Er is geen reden om een aanbesteding te schatten als de rentabiliteit ervan op het spel staat

Dec 8, 2022 2:52 AM ET

ConWize\’s cloud-based platform biedt een end-to-end oplossing voor projectkostenraming en biedingsautomatisering voor de bouwsector. Het doel: controle krijgen over het beheer van aanbestedingen met maximale efficiëntie en minimale fouten.Dit is een van de moeilijkste problemen waarmee algemene aannemers in de bouwsector worden geconfronteerd. Zij worden vaak geconfronteerd met complexe aanbestedingen die een grondige voorbereiding vereisen, waarbij ze veel tijd en geld moeten investeren, , maar in de praktijk slagen ze er door de talloze schattings-KPI\’s en taken niet altijd in om de “controle” over het werk te nemen. “Elk belangrijk wereldwijd project is gebaseerd op het indienen van een offerte”, legt Ran Levy Sody uit, CRO en medeoprichter van ConWize, een softwarebedrijf dat in de afgelopen twee jaar een unieke software heeft ontwikkeld die een echte end-to-end oplossing biedt voor de automatisering van projectkostenramingen en offertes voor de bouwsector. Levy Sody beschrijft de achtergrond van de gangbare handelwijze in de hedendaagse aanbestedingswereld, en met name in de dynamische en inherent complexe bouwsector. “Het is vaak een lange operatie die bestaat uit talloze parameters, waarbij vaak met tientallen of zelfs honderden onderaannemers en leveranciers tegelijk moet worden gecorrespondeerd, om nog maar te zwijgen van de noodzaak van biedingen en de eindeloze bezigheid met kostenraming, te beginnen met de kosten van overheadkosten, garanties, verzekeringen en meer. Het ontbreken van deze controle is een zeker recept voor fouten, die ertoe kunnen leiden dat degenen die de aanbesteding benaderen deze helemaal niet winnen, of anders, zelfs als ze deze al hebben gewonnen, zonder winstgevendheid of zelfs met verlies werken”, aldus Ran.

Verhoog de kans om aanbestedingen te winnen

Conwize\’s cloud-based platform, speciaal ontworpen voor aannemers, brengt echt nieuws voor alle partijen in de bouwsector, door het proces te vereenvoudigen, met de nadruk op projectoffertes en het beheer van inschrijvingen met onderaannemers en leveranciers onder één online dak. De software biedt de gebruikers de mogelijkheid om te werken met vooraf gedefinieerde sjablonen die de kans op het maken van kritieke fouten aanzienlijk verkleinen, en anderzijds de kans op het winnen van aanbestedingen met tientallen procenten verhogen, terwijl het risico op het schaden van de winstgevendheid tot een minimum wordt beperkt.“Het bedrijf is vanaf het begin opgericht vanuit de wens om jarenlange onzekerheid te voorkomen in een sector die van zo\’n fundamentele waarde is voor de economie,” legt Ran Sody uit terwijl hij welwillend verwijst naar de revolutionaire oplossing die het bedrijf biedt. “Wij geloven dat er geen reden is om deel te nemen aan een aanbesteding als de rentabiliteit van je projecten op het spel staat.Dit is een absurde en duidelijk onredelijke situatie, waar ConWize verandering in heeft weten te brengen. In een realiteit waar bijna 70% van de projecten in de industrie het budget overschrijdt dat er in eerste instantie voor werd bepaald, is dit ongetwijfeld de “achilleshiel” van de algemene aannemers, die van hun kant te maken hebben met een echte ontbering op basis van een onjuiste raming. Wij zijn gekomen om deze realiteit te veranderen.”

Betreden van nieuwe markten

Conwize\’s bewezen succesvolle team bestaat uit Ran Levi Sody (CRO), Dima Haikin (CEO), en Denis Umnov (CTO), ondernemers met elk meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van informatietechnologieën en in de bouwsector in het bijzonder.De drie verklaren dat zij, nadat zij van nabij waren geconfronteerd met de tekortkomingen en leemten die bestaan op het gebied van aanbestedingen, besloten te handelen en de software op te zetten die alle partijen in de sector ten goede moet komen. Onder de klanten van ConWize die de software gebruiken bevinden zich momenteel tientallen bouwbedrijven. De eerste markt die het bedrijf bereikte was Israël, en vandaag zijn 8 van de 10 grootste algemene aannemers in Israël tevreden klanten van ConWize.Na korte tijd werd het bedrijf marktleider dankzij de bewezen voordelen van het gebruik van de software, die helpt om tot 90% van de schattingsfouten te minimaliseren, 50% van de werktijd op elke aanbesteding te besparen en alle processen met de onderaannemers met ongeveer 70% te optimaliseren, en dat alles met een rendement op investering van minder dan 3 maanden,” verduidelijkt Levy Sody. ConWize voltooide dit jaar een belangrijke startkapitaalronde van 2,8 miljoen dollar en breidt zich dezer dagen uit naar wereldwijde markten.Voor meer details kunt u terecht op: conwize.io

Contactgegevens:

Name: Danit Kellmer
Email: [email protected]
Job Title: Marketing Director

Tags:   Dutch, United States, Wire