header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe regelmatig batterijonderhoud u geld kan besparen

Dec 8, 2022 2:43 AM ET

Bestrijd de stijgende kosten van levensonderhoud met CTEK

Nu de brandstofprijzen en de algemene kosten van levensonderhoud snel stijgen, zijn veel bestuurders op zoek naar manieren om geld te besparen en hun budget verder te laten rekken. Maar volgens CTEK, de wereldwijde specialist in het opladen van voertuigen, zullen maar weinig bestuurders hebben overwogen hoe het regelmatig opladen van de accu hen ook geld kan besparen, vooral omdat het maken van minder en kortere ritten een nadelig effect kan hebben op de gezondheid van de accu.”Er zijn verschillende redenen waarom het regelmatig opladen en onderhouden van de accu met een betrouwbare acculader zoals de CTEK MXS 5.0 u geld kan besparen,” zegt Gary Brown, global director of aftermarket and global marketing, bij CTEK. “Door uw accu regelmatig op te laden, kunt u de levensduur van uw accu tot drie keer verlengen.”Als u uw accu in goede conditie houdt, loopt u bovendien minder kans om langs de kant van de weg te stranden met een auto die niet wil starten, waardoor u de kosten en het ongemak van pech onderweg bespaart.”Een CTEK MXS 5.0-acculader kost ongeveer 90 euro, terwijl een nieuwe accu meer dan 150 euro kost. U ziet dus dat het vervangen van een accu alleen al meer kost dan de oorspronkelijke investering in een acculader. Een hoge rekening voor het bergen van voertuigen en het vervangen van de accu is wel het laatste waar u op zit te wachten als u uw huishoudbudget net iets verder wilt laten oplopen. Maar regelmatig de accu opladen kan helpen om uw accu in topconditie te houden en die ongewenste deuk in uw portemonnee te voorkomen.

Wat trekt uw accu leeg?

Er is veel accuvermogen nodig om de auto te starten, dus door veel korte ritjes te maken, vooral in stedelijke gebieden, raakt de accu leeg omdat de dynamo geen tijd of capaciteit heeft om deze lading te vervangen. Zelfs als uw auto geparkeerd staat, verliest uw accu elke maand 0,1V aan energie.

Waarom is een lege accu slecht nieuws?

Er is een dunne lijn tussen een volledig opgeladen accu en een lege, en zelfs een kleine daling van de lading kan de gezondheid van de accu in gevaar brengen, waardoor de levensduur wordt verkort en vervanging noodzakelijk wordt.

Het verlengen van de levensduur van de batterij met regelmatig opladen

Eenmaal per maand uw autoaccu opladen met een slimme lader zoals de MXS 5.0 eenmaal per maand de levensduur tot driemaal toe verlengen, dus het is heel zinvol om een betrouwbare acculader aan te schaffen en een regelmatige onderhoudsroutine voor de accu in te voeren. De bekroonde MXS 5.0 van CTEK is een geavanceerde, veilige en gebruiksvriendelijke acculader die loodzuur- en motorfietsaccu\’s automatisch oplaadt, onderhoudt en herstelt. Meer informatie over de CS MXS 5.0 vindt u op www.ctek.com.

Contactgegevens:

Name: Katharine Parker
Email: katharine.parker@ctek.com
Job Title: Marketing manager AM and Group Communication Manager

Tags:   Dutch, United States, Wire