header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe uw huis te verbeteren zonder de bank te breken

Dec 8, 2022 2:25 AM ET

Als een persoon net hun eerste \’fixer-upper\’ heeft gekocht of ze maken verbeteringen aan hun forever home, kunnen ze niet wegkomen van het feit dat woningrenovaties veel tijd en geld kosten. Door te kijken naar opties voor financiering, zoals home improvement loans, een HEL of HELOC kunnen ze het huis krijgen dat ze willen en de kosten over een paar jaar spreiden.

Voordat iemand een hamer op het pleisterwerk neemt of het bad eruit rukt, is het essentieel om de verschillen tussen de beschikbare financieringsopties te begrijpen.

Wat zijn de opties?

Wanneer het gaat om woninggerelateerde financiering, kunnen de bedragen waarover gesproken wordt aanzienlijk zijn, waardoor het nog belangrijker is om de voordelen en mogelijke valkuilen van elk product te begrijpen.

Home Equity Loan (HEL)

Een eigenwoninglening is een tweede hypotheek op een woning voor een vast bedrag.

Het bedrag dat iemand kan lenen is gebaseerd op het huidige eigen vermogen van zijn woning. Een HEL is een gewaarborgde lening waarbij hun eigendom als onderpand wordt gebruikt – als zij de maandelijkse aflossingen niet kunnen voldoen, kan de kredietgever hun eigendom in beslag nemen en de opbrengst van de verkoop nemen om het geld te dekken dat zij hen verschuldigd zijn.

Home Equity Line of Credit (HELOC)

Een Home Equity Line of Credit lijkt erg op een HEL in die zin dat het een lening is die gedekt is door hun eigendom voor een bedrag dat bepaald wordt door het eigen vermogen in het huis.

Het belangrijkste verschil is dat het een \’doorlopend\’ krediet is in plaats van een storting ineens. Het werkt meer als een creditcard met geld tot een bepaalde limiet dat ze kunnen opnemen, terugbetalen en weer opnemen.

De HEL en HELOC zijn niet echt oplossingen voor mensen die voor het eerst een huis kopen of mensen die een opknapwoning hebben gekocht, omdat er in die gevallen meestal niet veel eigen vermogen is om \’vrij te maken\’. In plaats daarvan zijn ze meer bedoeld voor mensen die al een paar jaar eigenaar zijn van een woning waarvan de waarde is gestegen.

Home Improvement Loan

De eenvoudigste en aantoonbaar veiligste optie (qua risico voor een woning) voor de financiering van woningrenovaties is het afsluiten van een lening voor woningverbetering.

In tegenstelling tot de HEL en HELOC, een Home Improvement Loan is meestal ongedekt en hoeft niet hun huis te gebruiken als onderpand – wat betekent dat er geen risico van afscherming. Natuurlijk is het mogelijk om een lening voor woningverbetering met onderpand af te sluiten, maar zelfs dan wordt deze gedekt door activa zoals een voertuig en niet door iemands huis.

Het biedt leners een vast bedrag aan geld dat elke maand wordt terugbetaald tegen een vast, betaalbaar bedrag gedurende een termijn die hen past.

The Bottom Line

Wanneer we kijken naar manieren om verbeteringen aan het huis te financieren, hangt de beste optie volledig af van iemands financiële positie en hoe zeker ze hun budget van maand tot maand beheren. Een HEL of HELOC kan leners toegang geven tot een groter geldbedrag; een lening voor woningverbetering geeft hen een beheersbare manier om betaalbare aflossingen te doen zonder het risico dat hun huis in beslag wordt genomen als ze moeite hebben om een betaling een maand te doen.

Sponsored Content

Over OneMain Financial

View Website

OneMain Financial is de leider in het bieden van verantwoorde toegang tot krediet aan nietprime klanten en is toegewijd aan het verbeteren van het financiële welzijn van hardwerkende Amerikanen.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: michael.bertini@iquanti.com
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire