header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


New Mexico Criminal Law Offices geeft enkele tips over waar te zoeken naar banen die misdadigers aannemen en organisaties die kunnen helpen

Dec 8, 2022 2:56 AM ET

Een carrière opbouwen met een strafblad

Albuquerque, NM [6 december 2022] – Voor mensen met een strafblad is het vaak moeilijk om een lonende carrière te vinden. Veel werkgevers, vooral particuliere bedrijven, staan niet toe dat misdadigers voor hen werken, zelfs als hun strafblad oud is of ze hun tijd hebben uitgezeten. In New Mexico kunnen particuliere werkgevers pas rekening houden met hun strafblad nadat ze de eerste sollicitatie van de kandidaat hebben bekeken en met hen over een baan hebben gesproken. Helaas kleeft er zo\’n negatief stigma aan een strafblad dat ze waarschijnlijk geen vroegere misdadiger in aanmerking zullen nemen. Om voormalige misdadigers te helpen bij het zoeken naar werk, heeft New Mexico Criminal Law Offices een lijst van veel voorkomende banen die mensen met een strafblad kunnen nastreven, evenals enkele bronnen om hen bij het proces te helpen.

Afhankelijk van hun achtergrond hebben misdadigers veel mogelijkheden om een mooie carrière te bereiken. Daarnaast zijn er verschillende organisaties en legale paden die een misdadiger in staat stellen een lonende carrière na te streven.

Common Jobs That Hire Felons

Hoewel een strafblad sollicitanten uitsluit van bepaalde banen, zoals het onderwijs of het bankwezen, zijn er andere carrières die misdadigers niet automatisch diskwalificeren. Hier zijn enkele van de meest voorkomende banen waarvoor misdadigers met succes solliciteren, zelfs met een strafblad.

Vrachtwagenchauffeur

Een van de meest voorkomende banen waarvoor misdadigers in aanmerking kunnen komen is vrachtwagenchauffeur. In New Mexico is het gemiddelde salaris voor een vrachtwagenchauffeur $47.021 per jaar. Veel van deze banen worden aangeboden door detailhandelaren of fabrikanten die dingen door het hele land verschepen. Hoewel je een commercieel rijbewijs (CDL) moet halen, duurt het maar een paar weken om het te leren. Het belangrijkste is dat er geen universitair diploma voor nodig is.

HVAC Technician

Een andere baan waarvoor criminelen vaak een opleiding volgen is HVAC, wat staat voor verwarming, ventilatie en airconditioning. HVAC-technici zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van deze systemen in huizen, bedrijven en andere belangrijke faciliteiten. Als gevolg daarvan vereist bijna elke staat een soort van licentie of certificering om een HVAC technicus te zijn. Volgens salary.com, HVAC technici in Albuquerque maken een gemiddelde van $43.589 per jaar.

Kok

Niet alle banen als kok hebben dezelfde eisen. Desondanks blijft het een populaire optie voor vroegere misdadigers. Terwijl sommige restaurants een culinaire certificering of diploma vereisen, doen andere dat niet. Het loon varieert sterk, afhankelijk van de werkgever en de baan. Bijvoorbeeld, lijnkoks in New Mexico verdienen gemiddeld slechts ongeveer $28.691, terwijl koks in chique restaurants of hotels verdienen gemiddeld $44.358.

Marketing Specialist

Geloof het of niet, er zijn ook kantoorbanen die openstaan voor criminelen, met name in de marketing. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het toezicht op marketingprojecten met betrekking tot sociale media, e-mailreclame of digitale reclame. Volgens Glassdoor, Marketing Specialisten in Albuquerque maken een gemiddelde van $61.761 per jaar. Dit maakt het een geweldige optie voor degenen die bereid zijn om verder onderwijs te volgen.

Organisaties die misdadigers helpen met hun carrière

Omdat er banen zijn die misdadigers aannemen, verandert dat niets aan het feit dat sommige werkgevers gewoonweg niemand met een strafblad willen aannemen. Dit kan ongelooflijk schadelijk zijn voor degenen die hun fouten achter zich willen laten. Gelukkig zijn er organisaties die misdadigers helpen bij het zoeken naar een baan:

  • Recordclearing.org helpt informatie te vinden over het schrappen of verzegelen van strafbladen.
  • Jail to Job somt bedrijven op die ex-gedetineerden in dienst nemen en biedt vacatures voor misdadigers.
  • Careeronestop.org is een programma van het Amerikaanse ministerie van Arbeid dat misdadigers helpt bij het zoeken naar werk.

Dit zijn slechts enkele plaatsen waar u hulp kunt vinden bij het zoeken naar werk.Als u aanvullende informatie nodig hebt, heeft New Mexico Criminal Law Offices een uitgebreidere lijst met banen voor misdadigers, die u kunt bezoek hier.

1361254_Infographic-NM-Criminal-Defense_V2_050222

Over New Mexico Criminal Law Offices:

De advocaten van de New Mexico Criminal Law Offices hebben samen meer dan twee decennia ervaring in het verdedigen tegen strafrechtelijke vervolging. Het kantoor is gevestigd in Albuquerque, NM en is genoemd op verschillende nieuwszenders, waaronder ABC, CBS, BBC en Reuters. Door de jaren heen, hebben ze geholpen klanten ontvangen verminderde straffen of ontslagen voor meerdere misdrijven, waaronder DUI, huiselijk geweld, drugsmisdrijven, inbraak, en nog veel meer.

Als u vragen heeft over een lopende strafzaak, bel dan 505-200-2982 om een gratis consult te plannen.

Contactinformatie:

Jack Mkhitarianackmk@icloud.comPartnerNew Mexico Criminal Law Offices1008 5th Street NWAlbuquerque, NM 87102(505) 200-2982.

Contactgegevens:

Jack Mkhitarian
ackmk@icloud.com
Partner
New Mexico Criminal Law Offices
1008 5th Street NW
Albuquerque, NM 87102
(505) 200-2982