header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Plethora bedrijven onderscheiden met de Patriot Award

Dec 8, 2022 2:32 AM ET

Deze week werd Plethora Businesses geëerd met de Patriotic Employer award door de ESGR arm van het Department of Defense.

Plethora\’s COO, Dora Lanza, erkent dat “deze award ons eraan herinnert dat vrijheid een prijs heeft, en dat we de dingen die we koesteren niet als vanzelfsprekend mogen beschouwen.”

Het Employer Support of the Guard and Reserve agentschap wil werkgevers in de VS informeren over de voordelen en unieke mogelijkheden bij het in dienst nemen van een Guardsman of Reservist, aangezien een aanzienlijk deel van het Amerikaanse leger uit deze personen bestaat. Het bevorderen van de relatie burger-militair is de sleutel tot het aantrekken en behouden van talent in ons leger en het aanmoedigen van dienst aan onze natie.

& nbsp; “Door deze prijs te aanvaarden, wordt Plethora Businesses erkend voor het waarderen van de werkgelegenheid en de militaire dienst van deze heldhaftige individuen die in de voorhoede van onze nationale veiligheid werken,” zei John Goosman van ESGR. We waarderen de toewijding die dienstleden overbrengen van en naar de werkplek en we streven ernaar deze relatie te blijven ondersteunen. We ondersteunen onze werknemers die voor hun taken ook onze natie moeten dienen. Elke toekenning van de Patriotic Employer award gaat gepaard met de plicht en verantwoordelijkheid om werknemers van de National Guard en Reserve te steunen, ernaar te streven meer van hen in dienst te nemen en uiteindelijk een soepele relatie tussen het leger en het thuisfront te blijven bevorderen.

“We zijn dankbaar dat we geëerd worden met deze onderscheiding,”

stateert Plethora\’s CEO, George Lanza.

Contactgegevens:

Name: George Lanza
Email: george@plethorabusinesses.com
Job Title: CEO

Tags:   Dutch, United States, Wire