header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verhoog de huisbeveiliging voor de feestdagen

Dec 8, 2022 2:35 AM ET

Het is weer die tijd van het jaar waarin de drukte in de winkels vertienvoudigt, creditcards hun limiet naderen en bezorgers zo regelmatig langskomen dat ze bijna gasten zijn – het zijn de feestdagen. Hoewel het een spannende en drukke tijd van het jaar is, kunnen de feestdagen ook een ongelukkig seizoen zijn voor veiligheidsinbreuken en woninginbraken. Om de feestvreugde erin te houden, moeten zowel huiseigenaren als huurders de juiste veiligheidsmaatregelen nemen voor een veilige, stressvrije vakantie. Hier zijn enkele tips om de veiligheid in huis te verbeteren tijdens de feestdagen – of elk ander moment van het jaar.

1. Houd deuren en ramen altijd gesloten, zelfs als u thuis bent

Het is geen geheim dat inbrekers kiezen voor huizen die niet beveiligd zijn. Volgens rechtshandhavers komen veel inbrekers binnen via een niet afgesloten deur of raam. Om de ingangspunten beter te beveiligen:

  • Plaats deursloten op ongeveer 3,5 meter afstand van ramen, deuren voor huisdieren of openingen waar een inbreker doorheen kan om deuren te openen.
  • Installeer beveiligingsalarmen en camera\’s in alle ingangen.
  • Installeer nachtsloten op deuren – deze zijn duurzamer en voor inbrekers moeilijk te manipuleren.
  • Voeg veiligheidsstangen toe aan ramen en deuren voor een extra niveau van bescherming.

2. Investeer in veiligheidsalarmsystemen

Veiligheidsalarmsystemen kunnen een geweldig afschrikmiddel zijn voor inbrekers. Niet alleen zullen ze de bewoners van een huis waarschuwen voor een mogelijke inbraak, maar de aanblik van beveiligingscamera\’s en veiligheidssignalen zal een dief meestal genoeg afschrikken om door te gaan naar een ander doelwit. Veel huisbeveiligingssystemen worden tegenwoordig geleverd met mobiele apps waarmee bewoners te allen tijde kunnen zien wat er zowel binnen als buiten hun huis gebeurt. Bovendien zijn veel systemen uitgerust met tweewegaudio, waardoor communicatie met iedereen buiten mogelijk is.

3. Vermijd het online plaatsen van vakantieplannen

Het kan verleidelijk zijn om aanstaande reizen op sociale media te delen – maar weersta de drang! Dit kan potentiële dieven waarschuwen dat er niemand thuis is en hen een open uitnodiging geven om in te breken. Bewoners van een huis moeten wachten tot ze terug zijn van vakantie om alle leuke details van hun reis te posten. Bewoners die van plan zijn langere tijd weg te blijven, kunnen hun buren op de hoogte stellen, zodat zij een oogje in het zeil kunnen houden voor verdachte activiteiten, post kunnen ophalen en regelmatig in het huis kunnen kijken.

4. Wees bedacht op bezoekers

Vakantiegasten zijn altijd welkom – maar niet elke bezoeker is te vertrouwen. Als er iemand aan de voordeur staat die beweert bezorger of reparateur te zijn, moeten huisbewoners naar hun legitimatiebewijs vragen voordat ze hen toegang tot hun woning geven. Bewoners kunnen ook eisen dat pakketten buiten worden gelaten of vragen dat reparateurs een verwijzing hebben voordat ze hun huis binnengaan.

Wanneer correct opgevolgd, kunnen deze beveiligingstips helpen gemoedsrust te creëren. Investeren in beveiligingsalarmsystemen is een van de beste manieren om een huis beschermd te houden – maar het is ook aan te raden om extra sloten en veiligheidsstangen te installeren en om berichten op sociale media te vermijden. Prettige en veilige feestdagen!

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   Dutch, United States, Wire