header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


\’Voor elk wat wils\’ Vakantiecadeaugids 2022

Dec 8, 2022 5:30 AM ET

TheLuxeList.com publiceert haar langverwachte jaarlijkse Holiday Gift Guide 2022

 

FORT LAUDERDALE, FL – Slimme shoppers zijn onverbiddelijk op jacht naar grote geschenken en krijgt die online kunnen worden gekocht met alle comfort en gemak die e-Tail biedt. Het vinden van unieke, waardige en vooral “ah-inducing” giftables kan een enorme hoeveelheid tijd en moeite kosten. Dus, in de geest van het vergemakkelijken en versnellen van uw shopping escapades, heeft The Luxe List zorgvuldig een dwarsdoorsnede van de vakantie cadeau picks in een veelheid van categorieën (fun, tech, huis, geur, stijl, probleemoplossers, keuken en koken gadgets, foodie en zelfzorg) die allemaal kunnen worden gekocht lickety-split met een paar toetsaanslagen.

 

Bekijk afbeeldingen en beschrijvingen voor elk item online op https://luxelistreviews.com/something-for-everyone-holiday-gift-guide-2022/

 

VOOR PLEZIERZOEKERS

Aventon\’s Level.2 Elektrische Commuter Bike (https://www.aventon.com/)

Maak van uw bescheiden woon-werkverkeer een plezierritje met de Aventon Level.2 Commuter Electric Bike. Een upgrade van het vlaggenschip van het bedrijf, deze slanke straatdroom is net zo innovatief als efficiënt met een volledig geïntegreerde batterij, vier geïntegreerde lichten en een voorverende vork om ultiem comfort en veiligheid te bieden, ongeacht het terrein of het tijdstip van de dag. Zijn koppelsensor is transmissietechnologie op zijn best (en een Aventon primeur), en biedt rijders de perfecte balans tussen elektrisch momentum en de kracht en cadans van hun eigen lichaam om energie te besparen. Net wanneer je denkt dat er niet genoeg sap meer in de tank zit, schakelt de Level.2 een hoge versnelling in om je te brengen waar je moet zijn. Dat geldt ook voor je persoonlijke spullen. De Aventon Level.2 Commuter e-Bike is uitgerust met voorgemonteerde spatborden en een achterdrager en kan alles vervoeren, van werkbenodigdheden tot picknickspullen, zonder dat de elementen hun tol eisen. Dankzij de vijf trap- en ondersteuningsstanden van de fiets kunt u zelf bepalen hoe veel of hoe weinig elektrische ondersteuning u krijgt, terwijl het gaspedaal u in beweging houdt terwijl het de e-bike voortstuwt met snelheden tot 20 mph. Aventon-rijders kunnen ook meer leren van hun tocht met het LCD-scherm met achtergrondverlichting van dit model, dat snelheid, levensduur van de batterij, afgelegde afstand en nog meer gegevens in de gaten houdt zodra deze zijn gesynchroniseerd met de mobiele app van het bedrijf. Pas uw rit nog meer aan met een verstelbare voorvering die zich aanpast aan wat voor u het beste voelt op de weg. Deze uitstekende e-bike wordt geleverd in twee maten die geschikt zijn voor de meeste volwassenen en twee kleurstellingen – klei en gletsjer – om het beste bij je voorkeur en stijl te passen. Haal rustig adem; de weg ligt voor je open.

Santa\’s Pick Gift Set van Batch Gifts (https://batchusa.com/)

Batch maakt het geven van cadeaus makkelijk dit seizoen met de Santa\’s Pick Gift Set. Het lijkt erop dat iedereen tegenwoordig geobsedeerd is door pickleball, wat betekent dat de kans groot is dat iemand op je verlanglijstje deze nieuwe sport is gaan beoefenen of dat zou willen doen. Stimuleer hun nieuwste hobby met deze Batch cadeauverpakking met de Nettie Pickleball Bedford/Bainbridge Set, Altitude Snacks Mountain Magic, Chapel Hill Toffee en Ritual Chocolate Honeycomb Toffee in Dark Chocolate. Batch werd in 2013 opgericht door drie vrienden en kwam voort uit hun wens om het gemakkelijker te maken om coole producten uit Nashville, Tennessee, te ontdekken en te delen. Die eerste abonnementsdoos met één artikel is uitgegroeid tot een bedrijf dat cadeaus op maat samenstelt en meer dan een miljoen lokaal gemaakte artikelen heeft verkocht in de VS en tientallen andere landen. De Batch Santa\’s Pick Gift Set wordt gratis verzonden, met de hand verpakt in een kraft geschenkdoos en inclusief seizoensgebonden cadeaulint voor een leuke, feestelijke presentatie. Klanten hoeven alleen hun favoriete kaart te kiezen, een persoonlijke noot toe te voegen en Batch schrijft de boodschap met de hand op de achterkant. Als het vinden van het perfecte cadeau voor je pickleballspelende geliefden nog niet genoeg is, is het feit dat een deel van je aankoop wordt gedoneerd aan een goed doel de altruïstische strik die deze set samenbindt als de ultieme cadeau-optie.

 

TECH GADGETS

Vankyo\’s Performance V700W HD Projector (https://ivankyo.com)

De ervaring van het “grote scherm” is onmiskenbaar als het gaat om het volledig opgaan in de verhalen en inhoud waar we het meest van houden. Dankzij Vankyo kunt u nu de kracht van de bioscoop in het comfort van uw eigen huis brengen met de Performance V700W HD-projector. Sinds 2017 heeft Vankyo een reputatie opgebouwd als een van de meest betrouwbare projectormerken in de industrie. De Performance V700W HD Projector heeft krachtige, dubbele 5W luidsprekers, ondersteund door Dolby Digital Plus, die zijn ontwikkeld met behulp van geavanceerde surround sound engineering-algoritmen en afstemmingstechnologie om met succes een 360-graden, panoramisch geluidslandschap te creëren. Nu hoort u niet alleen het geluid, maar kunt u een meeslepende auditieve ervaring beleven waarbij u het gerommel van de lage tonen en het gefluit van de hoge tonen kunt voelen. Voor degenen die meer belang hechten aan de kwaliteit van het beeld, beschikt deze projector over de nieuwste LCD-technologie voor een breder kleurengamma en een contrastverhouding van 1.000:één. Kortom, kijkers kunnen nu genieten van rijke, high definition 1080-pixel beelden vanuit hun luie stoel. In combinatie met een helderheid van 420 ANSI lumen kan de helderheid van de media elke ruimte snel omtoveren tot een privébioscoop en u op de eerste rij zetten bij een sportevenement of concert. Bovendien houdt het bedrijf de gezondheid van de ogen hoog in het vaandel door gebruik te maken van een lage emissie van blauw licht en optimale kleurprestaties in overeenstemming met IEC 62471-5. Deze technologie is officieel gecertificeerd door TÜV Rheinland en zorgt voor een minimale belasting van de ogen. De Performance V700W HD Projector kan ook worden aangepast aan de specifieke behoeften van mensen, of dat nu de grootte van de inhoud is of de modus waarmee u van het geluid geniet. Span media over maar liefst 120 inch met het gratis meegeleverde scherm van het item, verlaag de hoogte tot een één-op-één verhouding met de sterren van het beeld of creëer een intiemere ervaring zonder zelfs de projector te verplaatsen door de schaal te verkleinen met op afstand bediende focus. Met bidirectionele Bluetooth 5.1 kunt u draadloos verbinding maken met een externe Bluetooth-luidspreker of soundbar, of een mobiele telefoon, iPad en andere apparaten koppelen om de Performance V700W HD Projector te transformeren in een high-end Bluetooth-luidspreker op zichzelf.

De Casiotone CT-S1WE van Casio (https://www.casio.com/)

Casio heeft zijn eigen lat hoger gelegd met de release van de Casiotone CT-S1WE – de spirituele opvolger van de originele Casiotone CT-201 uit 1980. Dit geweldig klinkende, stijlvolle, ultra-draagbare keyboard is ontworpen voor iedereen om plezier aan te beleven … ongeacht het vaardigheidsniveau. De ongelooflijke geluidskwaliteit maakt de Casiotone CT-S1WE een ideale muzikale partner voor zowel beginners als doorgewinterde spelers. Het slanke, draagbare ontwerp maakt het ook leuk om altijd en overal te spelen. Druk jezelf uit met 61 studiokwaliteit, podiumklare tonen; een handige metronoomknop om je te helpen de tijd bij te houden en een gemakkelijke éénknopsrecorder om ideeën optimaal vast te leggen. Met een toetsenbord dat er zo goed uitziet en klinkt als het doet, is het niet nodig om het op een standaard te houden. Plaats gewoon de benodigde batterijen, bevestig een riem en waar u ook staat, het wordt het middelpunt. Casio\’s CT-S1WE kan de stijl van de eigenaar op meerdere manieren weerspiegelen. Kies de kleur die het beste past bij uw huis, uiterlijk of leven in het algemeen. Dankzij het gestroomlijnde ontwerp van het instrument en de vereenvoudigde bediening kunt u zich zonder afleiding concentreren op het oefenen en optreden. Qua geluidskwaliteit levert de AiX Sound Source van de CT-S1WE een geluidservaring die u zou verwachten van een keyboard dat honderden, zo niet duizenden dollars meer kost. Zodra het instrument is ingeschakeld, beschikt het over elektrische piano\’s, orgels, strijkers, synths en meer, waaronder een verzameling vintage keyboardgeluiden. U hoeft alleen maar het stereoluidsprekersysteem met baspoort van de CT-S1WE te gebruiken, uw persoonlijke hoofdtelefoon aan te sluiten of op de “surround”-knop van het apparaat te drukken om midden in uw eigen muziek vervoerd te worden.

SideTrak Swivel Attachable Laptop Monitor (https://sidetrak.com/)

Verdubbel direct uw laptop werkruimte met SideTrak Swivel\’s nieuwe draagbare monitor technologie. De full HD draagbare monitor wordt magnetisch bevestigd aan de achterkant van uw laptop met een metalen plaat om de productiviteit van het werken op twee schermen te combineren met de draagbaarheid van een laptop. Het is aangetoond dat het toevoegen van een tweede scherm de productiviteit met 20-30 procent verhoogt, wat u meer dan acht uur per week kan besparen. Bovendien geven sommige studies aan dat naar verwachting meer dan 92 procent van de mensen in deze post-pandemische wereld minstens één dag per week thuiswerken. Nu, met de SideTrak Swivel, kan uw externe of hybride werkschema nog efficiënter worden. Gebruikers kunnen hun dubbele monitorwerkplek gemakkelijk de hele dag instellen, vanaf een bureau, bank of buitenshuis. Het hulpstuk is licht, duurzaam en slank met een ontwerp dat gemaakt is voor het leven onderweg. Het past in de meeste werktassen zodat u het kunt meenemen tussen

SunShader Laptop Zon, Hitte & Privacy Schaduw (https://sunshader.com)

SunShader is het antireflecterende laptop zonnescherm, hitteschild en privacyscherm dat u zal bevrijden. Het beschermt uw laptop tegen de zon, zodat u uw scherm duidelijk kunt zien in direct zonlicht, en voorkomt tegelijkertijd dat uw apparaat oververhit raakt, waardoor de batterij van uw computer op lange termijn maximaal meegaat. SunShader beschermt uw apparaat ook tegen regen en onverwachte spatten, terwijl het ook dienst doet als privacyscherm dat uw werk (of dat van uw team) privé houdt tijdens het werken buiten, op reis en in openbare ruimtes. De laptopkap kan in uw tas worden opgevouwen en met de gepatenteerde rubberen clips van het bedrijf aan de rand van uw scherm worden bevestigd. Van coffeeshops, co-working spaces of met vrienden op de campus, het strand, zwembad, achtertuin en daarbuiten, SunShader transformeert gewoonten van “werken vanuit huis” naar werken vanaf elke plek. Het artikel wordt geleverd in middelgrote en grote maten, dus het is belangrijk om de horizontale breedte van het apparaat te meten om de juiste maat te bestellen. Klanten hebben ook de mogelijkheid om hun kap te kiezen in twee kleuren: lichtgrijs en houtskoolgrijs. Bent u niet tevreden met uw aankoop? SunShader, Inc. heeft een 30 dagen retour belofte, waardoor het schenken van dit laptop accessoire aan jezelf, of anderen, een coole no-brainer is deze feestdagen.

 

Oculamp De hele dag, de hele nacht licht door Ocushield (https://www.ocushield.com/)

Wist je dat blauw licht voorkomt in alle lichtbronnen? Dat klopt, van de zon tot draagbare apparaten, onze ogen worden voortdurend blootgesteld aan dit schadelijke type licht, dat zowel uw ogen als de algehele gezondheid van uw lichaam kan beïnvloeden. Met de Oculamp All Day, All Night Light van Ocushield kunt u uw ogen helpen beschermen door blauw licht in uw huis tot een laag niveau te beperken. Deze dimbare, draagbare lamp is gemaakt om klanten te helpen hun slaap te verbeteren, vermoeidheid van de ogen tegen te gaan en hoofdpijn, droge ogen en slecht zicht te verminderen. Blauw licht blijkt uw interne lichaamsklok te veranderen door melatonine te blokkeren – het hormoon dat uw lichaam eraan herinnert dat het tijd is om te slapen. Terwijl de meeste lampen in alledaagse huishoudens blauw licht produceren, kunnen gebruikers met deze door optometristen ontwikkelde lamp de intensiteit van de lampen veranderen via drie kleurinstellingen voor verschillende momenten van de dag. Op de momenten dat u uw ruimte op zijn helderst wilt hebben, kan de Oculamp worden ingesteld op de koelwitte stand in de ochtend, neutraal wit voor een rustgevende middag of warm wit voor de avond om aan te geven dat het tijd is om tot rust te komen. Het product heeft ook handige functies, waaronder een touchpad, de mogelijkheid om op te vouwen voor gemakkelijk reizen en een flexibele, verstelbare basis voor gebruikers om hun perfecte kijkhoek te kiezen. Eén keer opladen van de Oculamp geeft tot 30 uur licht en het bereikt een volledige lading in drie uur via de micro-USB-oplader die bij het product wordt geleverd. Ocushield is ervan overtuigd dat shoppers zo veel van het item zullen houden, dat het bedrijf een 100 dagen geld-terug garantie biedt voor degenen die niet volledig tevreden zijn met hun aankoop.

 

De Ivy Health Tracker van Bellabeat (https://bellabeat.com/)

Bellabeat\’s Ivy Health Tracker is een van de top wearables op de markt die speciaal is ontworpen en gemaakt voor vrouwen, in die zin dat het ook een elegante statement armband is. De Ivy Health Tracker van Bellabeat, genoemd als een van TIME Magazine\’s Best Inventions of 2022, monitort de dagelijkse routine van een vrouw, de bio-reacties van haar lichaam en correleert de gegevens met haar menstruatiecyclus, zwangerschap en andere belangrijke gegevenspunten. Dit alles draagt bij aan een volledig inzicht in de effectiviteit van de zelfzorg en de algehele gezondheid van de drager, inclusief de hormonale balans, stemmingen en symptomen. Met al die informatie opgeslagen in de mobiele app van Ivy, registreren de geavanceerde sensoren van de tracker voortdurend de reacties van het lichaam en de dagelijkse gewoonten – waardoor vrouwen waardevol inzicht krijgen in hun unieke levenstempo. Extra functies omvatten een dagelijkse bereidheidsscore, wellness-score, hartslag, ademhalingsfrequentie, ongeëvenaarde cyclus tracking en is de enige tracker met een aangepaste zwangerschapsmodus die volledige week-voor-week tracking biedt. Dit veelzijdige apparaat is verkrijgbaar in zes kleuren, waaronder gitzwart, sneeuwwit, blush roségoud, blush zilver, garden jet black en garden roségoud. De Muse Design Award winnaar is erkend als een waardevol hulpmiddel voor geestelijke gezondheid, welzijn en mindfulness, en is goed te combineren met andere Bellabeat producten.

Muse S Gen 2 Meditatie Hoofdband van Interaxon Inc. (https://choosemuse.com)

De Muse S Gen 2 Meditatie Hoofdband van Interaxon helpt je in slaap te vallen, in slaap te blijven of weer in slaap te komen als je \’s nachts wakker wordt. Met dezelfde functies als de bekroonde Muse 2 in combinatie met de geavanceerde EEG-slaaptechnologie waar het bedrijf bekend om staat, helpt deze bijgewerkte, pluche Muse S Gen 2 Meditatie Hoofdband dragers nu de kunst van hersengestuurde meditatie te leren en de slaapondersteuning te krijgen die ze nodig hebben om kwalitatieve \’Zs\’ te vangen. Muse is gebruikt in meer dan 200 gepubliceerde onderzoeken en in een onderzoek uit 2021 (geleid door Western University, Cambridge Brain Science, Hatch en Interaxon) toonden deelnemers die het kledingstuk gebruikten een verbetering van 20 procent in de Pittsburgh Sleep Quality Index – een innovatieve, niet-farmaceutische oplossing voor gebruikers om de rust te krijgen die ze nodig hebben om hun algehele welzijn te verbeteren. Het apparaat wordt aangeprezen als een “digitale slaappil” die onmiddellijke ondersteuning biedt bij het afslankingsproces door te reageren op het ritme van uw hersenen, zodat u zich met succes kunt losmaken van uw drukke geest. De technologie detecteert de natuurlijke veranderingen in je hersenactiviteit als je in slaap valt en gebruikt die om je audio zachtjes te laten uitdoven om je hersenen aan te geven dat het tijd is om te snoozen. Als je \’s nachts wakker wordt, gebruikt Muse S dezelfde Smart-Fade technologie om automatisch de “digitale slaappil” in te schakelen om je weer in slaap te brengen. Muse S weet ook dat zijn klantenbestand niet one-size-fits-all is. Ontgrendel een rijke inhoudsbibliotheek met meer dan 500 meditaties van gerenommeerde leraren, ontspanningstechnieken, Go-to-Sleep soundscapes en diepgaande cursussen.

 

LectroFan Micro2 Sleep Sound Machine (https://www.soundofsleep.com/)

Hier is nog een slimme technische oplossing om rusteloze slapers te helpen. Adaptive Sound Technologies biedt de LectroFan Micro2 – een draagbare Bluetooth-luidspreker en een alles-in-één slaapgeluidsmachine met 11 ingebouwde geluiden om gebruikers te helpen gezond te slapen. Het in Silicon Valley gevestigde bedrijf heeft de wetenschap van de slaap opnieuw gedefinieerd met zijn doorbraken in omgevingsgeluidanalyse en dynamische adaptieve audio. Dankzij Adaptive Sound Technologies, Inc. helpt dit innovatieve slaapproduct de LectroFan Micro2 klanten te ontspannen, sneller in slaap te vallen en te genieten van een betere nachtrust. Voor mensen onderweg is deze luidspreker eenvoudig te koppelen met uw smartphone voor het streamen van audio en het voeren van gesprekken met de ingebouwde microfoon. Klanten kunnen ook de slaapgeluidsmodus van het apparaat selecteren en genieten van hun keuze uit vijf digitale ventilatorgeluiden, vier variaties van witte, roze en bruine ruis en twee oceaansurfgeluiden. Onderzoek heeft aangetoond dat witte ruis goed is voor de slaap omdat het een kalmerende sfeer creëert, andere geluiden blokkeert en een gelijkmatige, consistente amplitude produceert die de hersenen helpt kalmeren en voorbereiden op de homeostase. De LectroFan Micro2 wordt gevoed door een ingebouwde batterij die tot 40 uur slaapgeluiden afspeelt, of 20 uur Bluetooth-audio afspeelt tussen oplaadbeurten. U kunt zelfs de luidspreker draaien om uw geluid aan te passen. Een update van de originele Micro, de LectroFan Micro2 biedt eenvoudige draagbaarheid met zijn nieuwe vorm, verbeterde ergonomie en een grotere batterij voor een langere levensduur waardoor het de perfecte aanvulling op die reistas.

 

De Barnacle Pro Waterdichte Spreker van Speaqua (https://speaqua.com/)

Een geweldige manier om muziek naar meer plaatsen te brengen, ongeacht de omstandigheden, is met The Barnacle Pro-een draagbare en waterdichte Bluetooth-luidspreker die is ontworpen om overal en nergens te presteren. Gemaakt door het in San Diego gevestigde merk Speaqua, herdefinieert dit hoogst aanpasbare apparaat de mogelijkheid van Bluetooth-sprekers door u toe te staan om langs uw favoriete liederen met superieure correcte kwaliteit van top aan zee te hoppen. Speaqua\’s Water Play Technology biedt luisteraars de mogelijkheid om naadloos te genieten van hun muziek tussen land en water zonder de verbinding te hoeven verbreken. En, met genoeg intern geheugen om tot 2.000 liedjes direct op de speaker op te slaan, heb je geen Wi-Fi of een smartphone nodig om te genieten. Andere kenmerken van de schok-, stof- en zandbestendige Barnacle Pro zijn een batterijduur van acht uur, drijfvermogen, afneembare zuignap en een vier-in-één bevestigingssysteem. Voor kopers onderweg: u kunt de luidspreker eenvoudig op een actiecamera, GoPro, fiets- en boardsteunen plaatsen of hem vastmaken aan rugzakken, tenten en riemlussen met de ingebouwde karabijnhaak van het apparaat. Hij is ook voorzien van dual speaker pairing, zodat audiofielen twee Barnacle Pro-luidsprekers kunnen synchroniseren voor een nog rijkere luisterervaring. Vind de luidspreker die het beste past bij de levensstijl van de gebruiker met 13 kleurkeuzes.

 

Edifier\’s True Wireless In-Ear Headphones (https://edifier-online.com/)

Wanneer u de wereld wilt blokkeren of u meer bewust wilt worden van uw omgeving, zal de True Wireless Noise Cancellation In-Ear Headphones van Edifier (model W240TN) u daarbij helpen via zijn buitengewone actieve ruisonderdrukking en omgevingsgeluid. Deze hoofdtelefoon maakt gebruik van Al DNN\’s ruisonderdrukkingstechnologie om nauwkeurig geluiden op te vangen, de geluiden en de menselijke stem te scheiden en gesprekken helder te houden, zodat dragers zelfs in lawaaierige omgevingen gesprekken kunnen voeren. Gewapend met coaxiale dubbele dynamische drivers; een woofer van 10 mm; een tweeter van 6 mm en een breed geluidsbeeld, zijn deze knoppen bedoeld om luisteraars onder te dompelen in hun favoriete muziek. Klanten kunnen genieten van een hele dag eindeloos luisteren met de W240TN hoofdtelefoon van Edifier, die acht en een half uur afspelen met de ruisonderdrukking uit, plus een extra 17 uur opladen met behulp van de case. Bovendien kan het omgevingsgeluidsniveau worden aangepast via de Edifier Connect app, zodat luisteraars direct kunnen overschakelen van ondergedompeld naar alert zonder ooit de oordopjes uit te doen. Andere indrukwekkende specificaties zijn Bluetooth 5.3, hybride ANC en een IP55 water- en zweetbestendigheid. De hoofdtelefoon wordt geleverd met oordopjes in vier verschillende maten die passen bij unieke oorvormen voor een veilige, stabiele pasvorm en om de algehele productervaring te maximaliseren.

 

ISOtunes Sport\’s CALIBER Noise-Isolating Earbuds (https://isotunes.com/)

Uniek in de sector van de oordopjes is CALIBER. Deze geluidsisolerende oordopjes zijn speciaal gemaakt voor moderne sportschutters en jagers die bescherming nodig hebben tegen schotgeluiden en gehoorversterking voor betere prestaties, maar zonder het gedoe van verwarde draden. De CALIBER Noise-Isolating Earbuds van ISOtunes Sport zijn ideaal voor diegenen die een lichtgewicht en comfortabele bescherming prefereren waarmee ze toch naar muziek kunnen luisteren of met anderen kunnen praten en communiceren tijdens het schieten. In feite bevat de elektronische oordopjes een achtergrond ruisonderdrukkende microfoon die speciaal gebouwd is om duidelijke communicatie in luide omgevingen mogelijk te maken. Een in-ear stijl Bluetooth headset, de oordopjes bevatten ISOtunes Sport\’s gepatenteerde Tactical Sound Control technologie voor versterkt natuurlijk geluid en reductie van schotgeluiden-het helpt om uw gehoor acht keer te verbeteren terwijl het u beschermt tegen harde geluiden in minder dan twee milliseconden. Dankzij deze technologie kunnen gebruikers omgevingsgeluiden en commando\’s op een versterkt niveau horen, maar ze worden uitgeschakeld wanneer een wapen wordt afgevuurd. De CALIBER oordopjes hebben een echt draadloos ontwerp, een batterijlevensduur van 13 uur met twee volledige extra ladingen in de oplaadbare behuizing en zijn volledig stof-, zweet- en waterdicht. ISOtunes Sport, in 2021 gelanceerd door Haven Technologies, streeft ernaar gehoorbeschermers te ontwikkelen die 21e-eeuwse technologie en comfort brengen naar tactische oorkappen en oordopjes.

 

SmartBidet\’s SB-2400ER elektrisch bidet (https://www.smartbidetusa.com)
De mensen van SmartBidet vragen: We gebruiken water om onze handen, gezichten en hele lichaam te reinigen, waarom niet ook onze billen wassen? Het topmodel van het bedrijf, de SB-2400ER elektrische bidet-toiletbril, is uitgerust met een verwarmde zitting, water en droger met instelbare temperaturen en druk die naar wens kunnen worden aangepast. Andere kenmerken zijn oscillerende achterste en vrouwelijke wasbeurten, een drie-in-één zelfreinigend mondstuk dat voor en na elke wasbeurt optreedt, een LED-nachtlampje, zacht sluitende deksel en zitting en een auto clean-knop die uw billen automatisch wast en droogt. Dit model past zowel op standaard langwerpige toiletten als op sommige French Curve toiletten. U hoeft alleen maar de bestaande zitting van uw toilet te verwijderen en de SB-2400ER eenvoudig zelf op uw toilet te installeren. De installatiegids van SmartBidet is ontworpen voor de gemiddelde man of vrouw die de stap-voor-stap video of handleiding gemakkelijk zelf kan volgen. Het hele proces duurt slechts 20-30 minuten. Bovendien kunnen gebruikers de grote afstandsbediening gemakkelijk aan een nabijgelegen muur bevestigen en het gemakkelijk te volgen bedieningspaneel gebruiken voor de meest gebruikte functies van de stoel. Kiezen voor de SB-2400ER elektrische bidet toiletzitting van SmartBidet is ook milieuvriendelijk en energiezuinig dankzij de automatische en super energiebesparende opties, en vereist weinig tot geen toiletpapier dankzij de droogfunctie van het bidet. Om de binnenkant schoon te maken, verwijdert u gewoon de dop van het mondstuk. Alle hardware is inbegrepen bij uw aankoop, maar vereist wel een aardlekschakelaar.

OCLEAN\’s X Pro Elite Smart Elektrische Tandenborstel (https://www.oclean.com/)
De X Pro Elite Smart Electric Toothbrush van OCLEAN is een van de slimste borstels op de markt, met een batterijlevensduur tot 35 dagen en Qi Quick Charge technologie waardoor hij in slechts 3,5 uur volledig is opgeladen. Met ongekende doorbraken in functionaliteit en stijl die hem de Good Design Award opleverden, beschikt de X Pro Elite over de WhisperClean technologie, gecertificeerd door Quiet Mark. Hierdoor stoot het apparaat bij maximaal vermogen een ultrastille 45dB uit, vergeleken met de 55-65dB van concurrenten. Met het AI-algoritme van OCLEAN analyseert de X Pro Elite Smart Elektrische Tandenborstel de manier waarop u uw tanden poetst en beveelt zelfs methoden aan om uw techniek te verbeteren met behulp van het tandheelkundige model op het 0,96-inch touchscreen display. Directe feedback communiceert met gebruikers door een totale poetsscore en tijd door te geven en zorgt ervoor dat u op uw best blijft poetsen met een blinde-zone herinnering. De krachtige motor van de tandenborstel draait met een maximum van 42.000 toeren per minuut, zodat u moeiteloos moeilijke plak- en vlekophopingen kunt bereiken en opsporen. Hij is ook voorzien van DuPont Diamond borstelharen om tandvlees en tandglazuur beter te beschermen. Het stijlvolle, maar elegante ontwerp van de X Pro Elite is een primeur in de sector: OCLEAN maakt gebruik van tactiel vakmanschap aan de buitenkant voor een steenachtig gevoel in de hand en een natuurlijke en gestructureerde afwerking die naadloos aansluit bij elke moderne badkamer.

VOOR THUIS

Platin Audio\’s \’Monaco\’ 5.1.2 Draadloos Audio Surround Sound Systeem (https://www.platinaudio.us/)

Voor wie geen concessies wil doen aan zijn entertainment, ontsluit het onlangs gelanceerde Monaco 5.1.2 met WiSA SoundSend van Platin Audio het high-definition geluid dat de hedendaagse muziek, films, games en shows bieden – met surround sound van bioscoopkwaliteit. Het eerste draadloze audiosysteem met echte Dolby Atmos up-firing speakers, Platin Audio\’s Monaco 5.1.2 combineert state-of-the-art WiSA-technologie met de kracht van Dolby Atmos om een meeslepende audio-oplossing te leveren waarmee klanten thuis kunnen genieten van een ervaring op bioscoopniveau. De eenvoudige plug-and-play setup kan elk entertainment center uitgerust met een smart TV binnen enkele minuten omtoveren tot een ruimtelijke geluidsarena. Platin Audio\’s team van gepassioneerde ontwerpers en ingenieurs heeft zich ertoe verbonden een technologieleider te zijn in deze categorie, door te werken aan hoogwaardige audiosystemen die hoogwaardige auditieve en visuele verhalen mogelijk maken. Het bedrijf heeft de lat hoger gelegd met zijn Monaco 5.1.2 met WiSA SoundSend, dat gebruik maakt van de acht kanalen van WiSA HT met hoge definitie, extreem lage latentie en strak gesynchroniseerde audio om Dolby Atmos-audiotracks in een thuisomgeving te decoderen en correct af te spelen. Met geïntegreerde links- en rechtsvoor naar boven gerichte luidsprekers is het audiosysteem uniek ontworpen volgens de Dolby-specificaties voor Dolby Atmos en zelfs gecertificeerd door Dolby. Nu, in plaats van te luisteren naar uw favoriete streaming en on-demand content met audio die slechts uit één richting komt, hoort u draken overvliegen of heeft u het gevoel dat u echt in het publiek zit bij de grote wedstrijd. Het is een echte entertainment game changer die potentieel dagelijks zal worden gewaardeerd voor de komende jaren.

yeedi Mop Station Pro (https://www.amazon.com)

De yeedi Mop Station Pro is een ingebouwde “wasmachine” voor uw moppen. De yeedi mop station pro is yeedi\’s nieuwste schoonmaakrobot combo met een ingebouwde mop wasmachine. Het zelfreinigende station wast elke 10 minuten automatisch de dweilpads om ze schoon te houden en droogt ze na afloop van het schoonmaken. Echt probleemloos en handenvrij. Hij beschikt over 3000Pa sterke zuigkracht om al het vuil op de vloer op te zuigen, en een 750ml grote wisselstofbak die groter is dan die van de meeste robotstofzuigers op de markt slaat meer stof op voor minder legen. Twee dweilpads met 10N kracht op de vloer kleven aan de grond en draaien 180 keer per minuut om de meest vervelende vlekken met gemak los te maken en weg te vegen. Zijn slimme visuele cartografie en navigatie identificeert uw kamers en plant een efficiënt reinigingstraject voor de hele vloer zonder vlekken te missen. Het heeft ook een tapijtdetectiesensor die uw vloer identificeert. Wanneer een tapijt wordt gedetecteerd, zal yeedi er in de dweilmodus vanaf blijven en in de zuigmodus automatisch de zuigkracht opvoeren, zodat u de beste schoonmaakbeurt krijgt. De moppen zijn altijd schoon om voor de volgende keer te presteren. Twee watertanks van 3,5 liter slaan schoon en afvalwater afzonderlijk op om kruisbesmetting te voorkomen. yeedi droogt zelfs de gewassen moppen om geurvorming te voorkomen wanneer het schoonmaken is voltooid. Met de yeedi-app en spraakbesturing kunt u overal en altijd de schoonmaakvolgorde instellen, de schoonmaak plannen, een no-go zone instellen en meer, en dankzij de integratie met Alexa en Google Home kunt u schoonmaken met uw stem. Aangedreven door een 5200mAh batterij, heeft het ook een volledige 180 minuten looptijd op een enkele lading en met automatisch opladen. Het keert terug naar het basisstation voor het opladen van een

Park Seed Company\’s Tuinbenodigdheden (https://parkseed.com/)

Kweek uw favoriete voedsel en bloemen moeiteloos elke dag van het jaar met de volledig geautomatiseerde Click & Grow Smart Garden 9. Dit is de zelfvoorzienende binnentuin van Park Seed Company die ervoor zorgt dat uw planten de perfecte hoeveelheid water, licht, zuurstof en voedingsstoffen krijgen, zodat ze bloeien met de meest verse smaak en voedingswaarde. Park Seed Company, opgericht in 1868 door de 15-jarige George W. Park, is een van de oudste en grootste postorderbedrijven op het gebied van zaden en planten en biedt de hoogste normen voor producten en diensten aan huis-tuiniers. De Click & Grow Smart Garden 9 doet al het werk voor u met zijn zelfbewateringssysteem, energie-efficiënte LED-verlichting en slimme grondtechnologie. Plant gewoon je favoriete Park Seed zaden in de biologisch afbreekbare Grow Anything Pod en plaats ze in de Click & Grow Smart Garden 9. Het stijlvolle, minimalistische ontwerp past prachtig in huisdecors, terwijl het een eigentijdse oplossing toevoegt aan het moderne leven: meer zelfvoorziening waardoor je minder vaak naar de supermarkt hoeft. Een ander handig Park Seed-product is de Kangaroo Collapsible Garden Container of, zoals het bedrijf het noemt, de “tuintas van de toekomst”. Hij blijft rechtop staan en open terwijl u werkt, zodat tuiniers hun handen vrij hebben om bladeren te harken, planten te snoeien, mulch te strooien of wat “vandaag” in de tuin ook brengt. Als de zak leeg is, draait hij plat en vormt hij een cirkel van 3 cm die u overal kunt ophangen of stapelen. Gemaakt van superduurzaam, lichtgewicht polyvinyl, is de Kangaroo Collapsible Garden Container even hoog als breed en perfect voor elk klusje dat gedaan moet worden. Hij is schimmelbestendig en sterk genoeg om doorboringen en scheuren te weerstaan, zodat hij vele seizoenen lang zware tuinklussen aankan. U zult zich afvragen waarom u ooit iets anders hebt gebruikt.

 

3-delige tuinset van Centurion (https://www.amazon.com/)

Centurion\’s 1222 3-delige takkenschaar, heggenschaar en snoeiset biedt drie belangrijke onderdelen in één pakket om elke tuin in topvorm te krijgen. De ergonomische stalen takkenschaar, de zwaar geharde koolstofstalen heggenschaar en de comfortabele snoeischaar met voorgevormde greep maken het trimmen en knippen van takken, struiken en planten een fluitje van een cent. Bovendien zijn ze door hun felgele handgrepen gemakkelijk terug te vinden als ze buiten staan. Centurion tuingereedschap is ontworpen en ontworpen om bij de klant in de smaak te vallen. Met het juiste gereedschap zullen gebruikers veel meer gedaan krijgen en, nog belangrijker, minder pijn hebben aan het eind van een tuindag. Deze driedelige gazon- en tuinset is gemaakt om lang mee te gaan met een ultra-duurzaam en sterk blad van koolstofstaal dat een superlange levensduur garandeert en ook roestbestendig is. De takkenschaar heeft volledig geharde, precisiegeslepen stalen messen die scherp blijven, waardoor de messen zonder problemen door zelfs 1,5-inch hout glijden. De heggenschaar van Centurion heeft zwaar geharde koolstofstalen bladen die scherp blijven, met een golvend bladontwerp. Dit helpt takken vast te pakken voor stevig knippen. Het gereedschap heeft ook een schokabsorberende stootrand om de belasting te verminderen. Het laatste item in de set, Centurion\’s bypass snoeier, snijdt takken tot 1/2-inch in diameter, heeft geharde high carbon stalen bladen en een PVC, anti-slip hoes op de handgrepen voor meer grip. Met deze gereedschapsset van Centurion in de hand zien uw bomen, struiken en heesters er altijd prachtig uit.

 

GEUR VOORUIT

Judy – A Garland Fragrance van Vincenzo Spinnato (https://judygarlandfragrance.com/)

Oude Hollywood-nostalgie komt tot leven in deze verfijnde, gemoderniseerde geur die is gecreëerd om de geest van Judy Garland te vangen. Judy – A Garland Fragrance werd ontwikkeld door cosmetisch chemicus Vincenzo Spinnato ter ere van Garland\’s 100ste verjaardag en doet denken aan de favoriete geuren, aroma\’s en parfums van de overleden ster. Maar hoe formuleer je een erfenis? De dochters van Garland, Lorna Luft en Liza Minnelli, huurden de “gecertificeerde neus” en voorzitter en CEO van TurnKey Beauty, Inc. in om het hele project te begeleiden, van de ontwikkeling en productie van de geur tot het creëren van een aangepaste flacon en verpakking. Het doel van Spinnato is dat Judy – A Garland Fragrance de herinnering aan de ster respecteert en haar hopelijk introduceert bij een nieuwe generatie fans. Net als Garland omarmt deze all-inclusive en genderneutrale geur iedereen. Het bevat donkere orchidee, koriander, een mix van zwoele gourmand- en kruidnoten en een vleugje van de officiële Judy Garland-roos. De koriander, elemi en Californische grapefruit glinsteren over een hart van honingroos voordat ze zich verdiepen in noten van donkere orchidee en roze peper, bedoeld om de emotie van Garlands muziek en klassieke Hollywoodfilms op te roepen. Judy – A Garland Fragrance creëert een verleidelijke en fascinerende ervaring, met de aanhoudende zoetheid van tonkaboon, bourbon vanille en karamel in balans met noten van fluwelen muskus en patchouli. Voor een beperkte tijd kunnen klanten de geur kopen in een limited-edition, 100ste verjaardag viering.

Canopy x The Skinny Confidential Aroma Diffuser (https://getcanopy.co/)

Een diffuser die alle vijf zintuigen prikkelt en geen water nodig heeft om te werken? Ja, graag. De limited edition Canopy x The Skinny Confidential Aroma Diffuser maakt aromatherapie eenvoudig en efficiënt. Canopy, een lijn van schone wellness-apparaten voor thuis, en Lauryn Evarts Bosstick, bedenker van het lifestyle-merk The Skinny Confidential, hebben samengewerkt om de schattige, roze aromaverstuiver te maken die huidvriendelijk is en goedgekeurd door dermatologen. Het is ook waterloos, dus geen geknoei en geen schimmel, waardoor het moeiteloos je ruimte opfleurt. Met twee manieren om te verspreiden, via een geur puck rustend op de top rooster voor korte termijn diffusie of ingebracht goed in het lichaam van het apparaat voor lange termijn diffusie, dit apparaat maakt het gemakkelijk om te schakelen aroma\’s en hebben volledige controle over uw ervaring. Het compacte formaat maakt het ook perfect voor elke kamer of oppervlak. Bovendien is het gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken. Klanten gebruiken aromatherapie om stress te verlichten, de geest te stimuleren, de stemming te verbeteren en ontspanning te bevorderen. Met de veelzijdige opstelling van deze verstuiver kan verstuiving deel uitmaken van een dagelijks ritueel, of het nu tijdens het werken, mediteren, tijdens de huidverzorging of voor het slapen gaan is. Kies uit drie heerlijke aroma\’s: “Hot Girl Morning”, een verfrissende citrusgeur om de zintuigen te prikkelen; “Mommy Needs a Minute”, een vanillegeur voor in de namiddag; of “Get the F*** to Bed”, een Zen wierookolie om je geest helder te maken en je te helpen ontspannen. Maak je ook geen zorgen over blootstelling aan agressieve chemicaliën. Dit veganistische, wreedheid-vrije product biedt een schone verspreiding en is vrij van parabenen, ftalaten, sulfaten, minerale oliën en synthetische kleurstoffen.

 

STIJL

Blue Planet Horloge van CIGA Design (https://cigadesign.com/)

Een prachtig ontworpen horloge, het Blue Planet horloge van CIGA Design is gecentreerd rond ons collectieve huis: De aarde. Het ingewikkelde ontwerp van dit bekroonde uurwerk is rijkelijk voorzien van heldere oceanen, uitgestrekte bergen en ongerept land en wordt aangevuld met een gebogen saffierglazen koepel die elk detail op de wijzerplaat onthult en perfect de atmosfeer van de planeet en de bescherming die deze biedt illustreert. Om het Series U Blue Planet mechanische horloge ten volle te waarderen, heeft CIGA Design met name de conventionele manier van tijdmeting veranderd. De kompasroos op de wijzerplaat van het horloge werkt als een wijzer naar de twee ronddraaiende ringen om de uren en minuten af te lezen. Deze eenvoudige, innovatieve manier van tijdmeting stelt de drager in staat om de unieke esthetiek en functie van het Blue Planet horloge ten volle te waarderen – en dient tevens als een herinnering aan hoe we de aarde moeten waarderen en beschermen. CIGA Design heeft zelfs samengewerkt met de Earth Day Organization om een speciale geschenkdoos te lanceren om milieubescherming in de praktijk te brengen. Het combineert het horloge en EDO\’s “Protect our Blue Earth”-themahanger met milieuvriendelijke decoratie. Het horloge is voorzien van een “World Earth Day” limited-edition logo op de onderste kap met milieuvriendelijke zeefdruk, terwijl de kast van de Blue Planet is gemaakt van duurder en milieubewuster gerecycled titanium materiaal om de koolstofvervuiling te helpen verminderen. Een stuk dat de tand des tijds zal doorstaan, deze 2021 GPHG Challenge Watch Prize Winner geeft je de wereld om je pols.

 

Het Luminox X Volition America Leatherback Sea Turtle Giant Horloge (https://volitionamerica.com/)

Maak een gedurfd statement met het allereerste, volledig Navy horloge van Luminox X Volition America. Het Leatherback Sea Turtle Giant horloge van de samenwerking komt in de exclusieve “Navy Out” colorway en heeft een opvallende tonale camo wijzerplaat en rode secondewijzer. Het Volition America-logo staat op 6 uur op de wijzerplaat, zodat hardcore Luminox-klanten een horloge hebben dat hun liefdadigheidsinstelling en toewijding aan het DNA van het merk laat zien. Met een 44-millimeter, glasvezel compound kast en waterbestendigheid tot 100 meter, is dit Sea Turtle Giant horloge van Zwitserse makelij en uitgerust met het bewezen Luminox Light Technology verlichtingssysteem dat een constante gloed afgeeft in elke lichtconditie. Het is “Always Visible,” zelfvoorzienend voor maximaal 25 jaar. De samenwerking tussen Luminox en Volition America komt ten goede aan een groter doel dat aansluit bij de missies van beide merken om de VS en degenen die geloven en vechten voor de vrijheden van de natie te ondersteunen. Met elk verkocht horloge gaat een deel van de opbrengst naar de non-profit organisatie Folds of Honor, die families en echtgenoten van gevallen of gehandicapte militaire helden ondersteunt door middel van studiebeurzen. Volition America is een samenwerking van topmerken met de wens om eenheid in ons land op te bouwen, positieve keuzes mogelijk te maken en een verenigende uiting van liefde voor Amerika aan te moedigen die cultuur, geslacht, ras, leeftijd en politieke overtuigingen overstijgt.

Moonglow Gepersonaliseerde Juwelen (https://www.moonglow.com/)

Moonglow Jewelry biedt gepersonaliseerde modeaccessoires met een unieke en betekenisvolle flair, waardoor u de momenten van het leven op unieke wijze kunt vastleggen (en dragen) in de hemelse zin. Opgericht door Julien Plouffe en Aurelie Dudziak, begon het bedrijf met het idee om mensen te verbinden met de maanfase die correleert met hun belangrijkste herinneringen en gebeurtenissen. Ze brachten deze visie naar beurzen en consumenten – mensen helpen hun manen en momenten te vinden – voordat ze een internationale aanwezigheid kregen en hun hoofdkwartier in Miami, Florida vestigden. Moonglow Jewelry gebruikt kwaliteitsmetalen en handgemaakte accenten in haar productlijn van kettingen, armbanden, ringen, oorbellen, enkelbanden en mannenstukken. De Birthstone Cosmic Spiral Ring is een klassiek item met een aandachttrekkend bedeltje dat briljant weergeeft hoe de maanfase eruit zag op een speciale datum, samen met een geboortesteen. Deze gerhodineerde ring bevat een 10-millimeter sterrenbeeld, mini-Swarovski geboortesteen kristal en is verstelbaar tot maat zes tot en met tien. Een andere top keuze uit de verschillende mogelijkheden van Moonglow Jewelry om speciale maan-fase momenten te tonen is de Moon & Crystal Tie Bar in Black. Het is een verfijnde, moderne kijk op de traditionele stropdas clips en meer persoonlijke en betekenisvolle dan standaard initialen graveren. Deze slanke, maan-fase accessoire maakt een opvallend statement voor de fashion-forward en comfortabel casual, zowel. Kunstig vervaardigd in zwart mat of geborsteld roestvrij staal, de Moon & Crystal Tie Bar is voorzien van een maanfase charme die herinnert aan een speciaal moment in de tijd. Dragers zullen genieten van de nieuwe manier waarop het gloeit in de duisternis en de speelse daling van de fonkelende Swarovski kristal voor een extra vleugje klasse. Kies gewoon de datum en Moonglow Jewelry doet de rest. De stropdas bar zal worden geleverd in een handtekening geschenkdoos met een kaart die de geselecteerde maanstand beschrijft. Weet u niet zeker welke maanfase u moet kiezen? Doe de maanquiz van het bedrijf voor meer informatie.

 

14K Gold-Plated Moon Sunflower Hoop Earrings van VANCARO (https://www.vancaro.com/)

Ontworpen door VANCARO, een bedrijf bekend om unieke sieraden ontwerpen, de Moon Sunflower Hoop Earrings voor vrouwen zijn voorzien van prachtige ontwerpen aan beide zijden van elk stuk-draaien hoofden van voorbijgangers uit elke hoek. De 10-jarige bedrijf vakkundig crafts originele, hoogwaardige sieraden voor alle vieringen van het leven, met inbegrip van een collectie van ontwerper en bruiloft sieraden met uitstekende afwerking. VANCARO\’s Moon Sunflower Hoop Earrings zijn een bewijs hiervan door het gebruik van 14K verguld, hypoallergeen koper voor een meer glanzende uitstraling en AAA premium-kwaliteit, witte kubieke zirkonia die de oorbellen \’gebeeldhouwde maan glans als de satelliet planeet waarnaar ze zijn gemodelleerd. De op de natuur geïnspireerde sieraden zijn bedoeld om de symboliek achter de zonnebloem in het ontwerp op te roepen, met zijn heldere gele bloemen gemaakt om de stemming op te vrolijken van degenen die het delicate stuk ontvangen. De ontwerpers versierden de sieraden met fonkelende stenen en edelmetalen om de schoonheid van de bloem te benadrukken, en in het midden van de zonnebloem werden geeloranje champagne kubieke zirkonia steentjes verwerkt om een vleugje zachtheid toe te voegen. Zonnebloemen zijn een symbool van geluk en optimisme en staan voor een lang leven, liefde en loyaliteit, waardoor het een zeer betekenisvol geschenk is.

Oorbellen van Starlette Galleria (https://www.starlettegalleria.com/)

Hou je van het uiterlijk van extra piercings, maar weet je niet zeker of je je eraan wilt binden? De Bezel Ear Cuff van Starlette Galleria dekt jou (en je oren) en kan zachtjes buigen naar je aanhangsel, waardoor het gemakkelijk te plaatsen is waar je maar wilt op je lel. De universele Bezel Ear Cuff (naar verluidt een top-seller voor het bedrijf in 2020) is gemaakt van 925 sterling zilver. Klanten kunnen de oorwarmer kopen in rhodium of 14-karaats goud, die is gezet in een bezelzetting met AAA-kubieke zirkonia stenen. Starlette Galleria\’s bedazzled Ear Cuff is een andere geweldige optie die dragers de mogelijkheid geeft om een niet-permanente look te rocken met dit chique, verwijderbare stuk. Het hypoallergene item is gemaakt van 925 sterling zilver, gerhodineerd of 14-karaats goud, bevat AAA zirkonia steentjes en is gezet in een klassieke prong setting. U kunt deze individueel verkochte oorboeien mixen en matchen, die geweldig zijn voor mensen van alle leeftijden. Houd er wel rekening mee dat beide items kunnen worden afgezet als je dingen achter je oren vandaan haalt, dus draag ze met aandacht. Starlette Galleria\’s gevarieerde collectie van luxe artikelen omvat kettingen, armbanden en oorbellen, waardoor het een geweldig cadeau is voor vrienden en familie.

Trendhim stijlaccessoires voor mannen (https://www.trendhim.com/)

Herenaccessoires zijn niet alleen voorbehouden aan speciale gelegenheden, noch zijn ze specifiek voor een bepaalde groep mannen. Het gaat ook niet om gimmicks of het imponeren van anderen. Voor Trendhim gaat het erom je verhaal te vertellen en uit te drukken wat jou uniek maakt, met name via de kleine dingen die je draagt. Het merk ontwerpt hoogwaardige herenaccessoires die zowel modieus als betaalbaar zijn, van tassen en riemen tot horloges en zonnebrillen. De korte goudkleurige stropdasstang en de goudkleurige kubusstang geven elk een extra vleugje moderne gentleman aan je look. De kortere lengte van de tie bar is een goede pasvorm voor een smalle of semi-smalle stropdas en helpt het kledingstuk op zijn plaats te houden terwijl u er tegelijkertijd dapper uitziet. De kubusvormige kraagstang van Trendhim voegt ook een vleugje klasse toe aan uw eenvoudige pasvorm en zit netjes achter een dasknoop of aan beide uiteinden van de kraag van uw overhemd. Voor zonnige dagen heeft de uitgebreide productlijn van het bedrijf u letterlijk gedekt. De Classic Black en Black Biker Sunglasses zijn gemaakt met de urban, streetwise rijder in gedachten en hebben een strakke, moderne en edgy stijl. Als onderdeel van Trendhims Locs biker collectie, hebben deze stoere brillen een slanke en gebeeldhouwde look, met de rokerige, donkere lenzen van het montuur die alle UV-bescherming en bad boy uitstraling bieden die je nodig hebt om je schatje mee uit te nemen voor een cruise. Daarnaast biedt de Mustard Yellow Ecuadorian Straw Panama Hat meer milieubescherming op een fashion-forward manier met zijn schuine rand. De hoed is handgemaakt van 100 procent paja toquilla (Ecuadoraans stro) en ongevoerd voor meer ademend vermogen bij warmer weer. De marineblauwe zweetband en hoedenband geven de lichtbruine kleur van het accessoire een extra accent.

 

FREEBIRD\’s \’Woodland\’ Design Laarzen (https://www.freebirdstores.com/)

FREEBIRD\’s “most wanted” Woodland Boots, een bandiet van het Wilde Westen, zijn de perfecte bondgenoot met een western silhouet en traditionele snip toe constructie. Uitgevoerd met decoratieve stiksels en leren trekbandjes, is deze 2″ laaggehakte laars overal klaar voor. De Woodland Boot is verkrijgbaar in 11 kleuren, waaronder Red, Black Croco Multi, Suede en Ice. Door het gebruik van exotisch metaalwerk, hoogwaardige leersoorten en ingewikkelde ontwerpen, zijn FREEBIRD\’s collectie statement schoenen echt draagbare kunstwerken die bedoeld zijn om de eigenaar zich van buiten net zo goed te laten voelen als van binnen. Het bedrijf werd opgericht in 2009 in Denver, Colorado, en wordt samengesteld door een team van individuen die gepassioneerd zijn over het creëren van one-of-a-kind producten die zorgvuldig zijn gemaakt om hun klanten te helpen zich te onderscheiden. In feite zijn geen twee paar van het assortiment van het merk hetzelfde, met elk schoenenduo met unieke variaties tussen het leer en suède die volledig specifiek zijn voor het individuele item. FREEBIRD biedt een verscheidenheid aan hoogwaardige, handgemaakte leren laarzen, booties en meer, en de producten zijn speciaal ontworpen om klanten het gevoel te geven dat ze alles kunnen overwinnen en zich kunnen onderscheiden van de massa. Het bedrijf probeert zich ook te onderscheiden van de concurrentie. De ontwerpers maken gebruik van het aloude Goodyear welt vakmanschap, dat garandeert dat de laarzen duurzaam en draagbaar zijn voor de komende jaren.

Modieus schoeisel voor vrouwen en mannen van OluKai (https://olukai.com/)

Voor vrouwen, of “wahine”, die graag het hele jaar door slippers dragen, biedt OluKai de Kipe\’a Heu Slipper. Deze pluizige, met echt omgekeerd lam omwikkelde slipper is ingegeven door de toewijding van het op Hawaii geïnspireerde merk aan comfort. Ze zijn extreem zacht en dankzij een duurzame rubberen buitenzool hoef je ze niet uit te doen om naar buiten te gaan of heb je binnen betere tractie. OluKai\’s Lae\’ahi Li \’Ili Sneaker voor heren doet ook geen concessies aan zijn belofte van eersteklas ondersteuning en geeft de alledaagse sneaker voor op het strand een nieuwe dimensie. De modieuze herenschoen combineert een eersteklas constructie met volnerfleer voor een geraffineerde veer in je stap. OluKai gebruikt natuurlijk, high-character leer om deze sneaker te maken, met tinten en kleurtonen enigszins variërend van paar tot paar. Dit bedrijf staat bekend om deskundige kwaliteit en vakmanschap van hiel tot teen, met behulp van handgemaakte details en hoogwaardige materialen in haar productlijn om de eilandcultuur en authentieke kunstwerken te eren. Elk stuk schoeisel is gemaakt om mooi, duurzaam en zacht tegen uw huid te zijn, en is gebouwd op anatomisch gevormde voetbedden om de juiste mediale en laterale ondersteuning van de voetboog te garanderen, langdurig comfort en een persoonlijke pasvorm direct uit de doos. OluKai schoenen hebben zoveel vertrouwen in hun producten dat ze een jaar garantie hebben tegen fabrieksfouten.

\’Fraser\’ Heren Sneaker van Woolloomooloo (https://www.woolloomoolooshoe.com/)

De Fraser sneaker van Woolloomooloo is de perfecte sokloze schoen, ontworpen en zorgvuldig gebreid om je voeten moeiteloos veelzijdigheid te bieden. Woolloomooloo neemt athleisure naar een geheel nieuw niveau van comfort met zijn gebreide Australische merino wol bovenste en wol gevoerde voetbed en handtekening elastische veter systeem. Het bedrijf is toegewijd aan het spinnen van de fijnste wol product om \’s werelds eerste wollen sneakers-het gebruik van duurzame materialen om schoenen te bouwen die beter is voor je voeten en de planeet te creëren. Terwijl wol is gebruikt in schoeisel voor jaren, is het meestal gebruikt als een gefilterd of gekookt product, dat heeft zijn beperkingen. De gebreide wol van Woolloomooloo brengt echter de natuurlijke elasticiteit en het ultieme ademende vermogen in de kudde van het hele jaar door schoenen naar voren. De Merino wol isoleert je huid van de koude omgeving door warmte vast te houden in de structuur, terwijl het vocht van de huid wordt afgevoerd wanneer de temperatuur stijgt. Als hygroscopische vezel absorbeert wol gemakkelijk vocht (tot 35 procent van zijn eigen gewicht) om de voeten droog te houden en de opbouw van zweet en bacteriën te voorkomen. Dit elimineert onaangename geuren, maar als je kicks een opknapbeurt kunnen gebruiken, zijn ze machinewasbaar zodat ze er als nieuw uitzien en ruiken. Woolloomooloo\’s Fraser ontwerp is gemaakt met een gerecyclede EVA, all terrain buitenzool en biedt maximale flexibiliteit en grip voor degenen die zich soms buiten de gebaande paden bevinden. Ze zijn er in zeven kleuren, waaronder groen, zand, zand camo, blauw multi, rood multi, zwart multi en grafiet.

 

Dooney & Bourke\’s DB75 Multi Collection\’s Multi Ginger Crossbody (https://www.dooney.com/)

Deze schattige handtas is multi-color mania. De DB75 Multi Collection van Dooney & Bourke is een en al kleur met zijn vrolijke, veelkleurige signatuurprint die afsteekt tegen een contrastrijke achtergrond. De Multi Ginger Crossbody-tas uit de collectie is een lichtgewicht crossbody met functionele elementen, zoals een verstelbare driedelige riem en een interne clip om sleutels op een handige plek op te bergen. Het merk Dooney & Bourke trotseert al sinds 1975 veranderende smaken met een klassieke benadering van luxe – door ervoor te zorgen dat de elegante silhouetten, hardware van juwelenkwaliteit en rijke Europese ledersoorten de tand des tijds doorstaan. Dooney and Bourke maakt gebruik van Europees vakmanschap en verfijningstechnieken om hoogwaardige materialen met duurzame kwaliteit te creëren die gebouwd zijn om een leven lang gebruikt en genoten te worden. En de DB75 Multi Ginger Crossbody is een lichtend voorbeeld van dit credo. De door Peter Dooney ontworpen tas is gemaakt van waterafstotende gecoate stof en heeft een aanpasbare riem van 25 inch waarmee dragers hun look kunnen aanpassen. Dit model heeft ook een zakje voor een mobiele telefoon, een voorvak, een binnenzak met rits en twee binnenzakken voor alle benodigdheden voor onderweg. De onvoorwaardelijke garantie van Dooney & Bourke maakt de deal voor klanten compleet door een garantie tegen eventuele gebreken in vakmanschap te bieden voor een heel jaar van normaal gebruik.

 

Kelly Clutch en Crossbody Handtas van Luis Steven (https://luissteven.com/)

Met de hand gemaakt in Los Angeles door deskundige ambachtslieden, is Luis Steven een mix van stijlvolle ontwerpen die uw dagelijkse behoeften aankunnen. Het merk is trots op het gebruik van eersteklas Italiaans leer en natuurlijk suède, zodat klanten een functionele en modieuze tas krijgen die hun garderobe verbetert. De Kelly Clutch and Crossbody damestas wordt geleverd met een afneembare, verstelbare leren crossbodyband en een elegant draaislot. Dit slanke, moderne accessoire heeft een luxe suède interieur met zowel een rits als een leren vak en veel ruimte voor uw intieme benodigdheden. Klanten kunnen de clutch kopen in vier kleuren, waaronder lichtblauw, zand, tan en zwart. Oorspronkelijk opgericht om de werkstijl van een drukke forens te verbeteren, wilden de makers Luis Castaner en Steven Brian mooie leren tassen voor dagelijks gebruik maken die voldoen aan de behoeften van forenzen en zakenmensen onderweg. Bijvoorbeeld. De rugzakken van Luis Steven zijn ontworpen om kleur, stijl en een vleugje plezier toe te voegen aan de traditioneel saaie laptoptassen op de markt. Bij de recente herlancering van het bedrijf is de productlijn uitgebreid met businesstassen die ook de drukke professional van vandaag helpen naadloos over te stappen van werk naar privé met bijpassende stukken. Door het gewicht en de functie in afzonderlijke, gecoördineerde tassen te verdelen, kunnen ze altijd hun gepolijste en meest trendy beentje voorzetten.

Handtassen van Margo Paige (https://www.margopaige.com/)

Voor de event-goers die er zijn, is Margo Paige een must. Het merk maakt duurzame, multifunctionele en modieuze doorzichtige handtassen en rugzakken die voor elk uitstapje een uniek stijlstatement kunnen maken. Een ontwerp van Margo Paige dat zeker opvalt is de Clear Backpack van het merk. Als eerste en enige in deze niche is de rugzak ontworpen met lichtgewicht en duurzame gerecyclede materialen en past hij gemakkelijk bij elke outfit, ongeacht het seizoen. Dit alledaagse accessoire wordt geleverd met drie banden, waarvan twee kortere banden worden gebruikt als rugzak en een langere band die kan worden gebruikt als schouder- of crossbodyband voor meerdere stylingopties. Het kan zomaar uw go-to worden als u op stap gaat. Een andere opmerkelijke bestseller van Margo Paige is de Cut Out Crossbody bag, die zeker ideaal is voor degenen die zich identificeren als fashion-forward. Dit item kan worden gedragen als crossbody- of schoudertas en is, zoals alle koopwaar van het bedrijf, gemaakt van GRS-gecertificeerde materialen. De bonus van deze tassen is dat ze beide voldoen aan alle regels voor doorzichtige handtassen die vereist zijn door de beveiliging van evenementen en andere locaties in het hele land. In 2015 nam de NFL het tassenbeleid aan om de openbare veiligheid te vergroten en de toegang tot het stadion voor fans te verbeteren. Nu helpen de trendy en milieubewuste accessoires van Margo Paige klanten er goed uit te zien en zich goed te voelen terwijl ze genieten van elk soort ervaring zonder onnodig en vermijdbaar gedoe.

 

Handtas- en woonaccessoires van My Style Bags (https://mystylebags.com/us/)

Verbeter uw persoonlijke stijl dit seizoen met de gespecialiseerde lijn handtassen, reistassen en accessoires van My Style Bags. De Rebi Pochette Deluxe handtas kan worden gemonogrammeerd voor personalisatie, terwijl het ook een klassieke uitstraling heeft voor al uw winter en Festivus looks. De suède clutch is verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin en cuoio en heeft een optionele schouderriem, een interne katoenen coating en een magneetsluiting. Het luxe Milanese merk doordrenkt elk van zijn producten met zijn hoge kwaliteit, professionele bekwaamheid en zorgvuldig bestudeerd design – het combineren van collecties die de smaak en stijl van Italië volledig weerspiegelen. My Style Bags biedt ook een personaliseringsservice voor al zijn producten, en laat klanten de naam, initialen en borduurkleur kiezen om hun eigen creativiteit en stijl volledig tot uitdrukking te brengen. En My Style Bags brengt zijn speciale merk van verfijnd design en aandacht voor detail ook met zijn huiscollectie. De Diffusore Ambiente Con Bastoncini, bijvoorbeeld, is een elegante geurdispenser voor thuis, met stokjes en omgevingsgeuren die verkrijgbaar zijn in de geuren Talc, Linen en Country. Het ruikt geweldig en voegt een vleugje design flair toe aan bijna elke ruimte.

 

Accessoires van Deux Mains (https://deuxmains.com/)

Deux Mains is op een missie om vrijdenkende mode te maken voor een eerlijkere wereld – in de overtuiging dat wanneer klanten voor het merk kiezen, ze niet alleen kiezen om een stuk handgemaakte kunst te dragen. Ze zorgen ook voor een leefbaar loon, een ziektekostenverzekering en toegang tot onderwijs voor de Haïtiaanse bevolking. In wezen kiezen ze voor mode die is ontworpen om goed te doen. Een van mijn persoonlijke favorieten uit de premium sieradencollecties van Deux Mains is de unieke en prachtige Marcilia 18K Gold Long Lariat necklace. Gemaakt van massief gouddraad dat in een perfecte cirkel is geslagen, heeft het handgemaakte stuk een opvallende hoornen hanger en een pyriet druppel die beide aan een verstelbare ketting hangen. Dit accessoire kan gemakkelijk worden gedragen voor kantoor of een avondje uit. Het unieke ontwerp van de lariat ketting creëert geen gesloten cirkel, maar eerder een rechte ketting of kralenstreng die eenmaal rond de hals wordt gewikkeld. Deux Mains stelt een paar favoriete manieren voor om de Marcilia 18K Gold Long Lariat te dragen, waaronder de halve knoop, asymmetrisch, choker of de even uiteinden. Een persoonlijke favoriet van merkoprichtster Julie Colombino-Billingham, bij deze stijl trekt de drager beide kanten perfect gelijk voor een chique uitstraling. Deux Mains heeft ook een reeks andere producten, waaronder echt lederwaren. De Slim Laptop Sleeve is een topper van Luxe List, omdat hij de bescherming biedt die uw computer verdient in een verhoogde stijl. Klanten die deze tas dragen, met hergebruikte binnenbanden en een stevige YKK-rits om spullen in op te bergen, kunnen scherp op hun vergaderingen verschijnen. De Slim Laptop Sleeve van Deux Mains is een ideaal cadeau voor uzelf of uw dierbaren en is een duurzaam accessoire dat met de jaren alleen maar beter wordt.

Katia Designs sieraden (https://katiadesigns.com/)
Katia Designs is net zo gepassioneerd over hoe haar sieradenlijn er aan de buitenkant uitziet als de bedoeling achter elk stuk. Het merk is opgericht door Catherine “Katia” Rudnick en bevat empowerment boodschappen, maar ook andere onderdelen van de sieraden, waaronder edelstenen, kristallen en meer. Rudnick wilde dat de impact die kunst en design op haar persoonlijke leven hebben gehad zou worden weerspiegeld in de verschillende collecties van Katia Designs. De lijn biedt dragers doordachte, inspirerende boodschappen wanneer ze die het meest nodig hebben. Enkele zinnen die klanten in hun sieraden kunnen verwachten zijn bevestigende woorden als “Ik ben sterk”, “Ik ben wie ik ben” en “Waardig”. De “What You Seek Hamsa Long Fusion” ketting in zwart is van bijzonder belang. Het beschikt over een Patina Bronze Finish Hamsa hanger en magnetische sluiting, evenals zwarte onyx kralen met een parelmoer schelp maan, parelmoer oog en kristal kwarts. Katia Designs verwierf in 2022 een Amerikaans octrooi voor haar halskettensysteem waarmee je een halsketting op drie verschillende manieren kunt dragen en omarmt met trots alle onvolkomenheden die zich voordoen bij het werken met organische materialen, waaronder putjes, barsten en andere sporen die moeder natuur heeft aangebracht om elk product interessanter en mooier te maken.

 

Dickies\’ Winter Overhemden (https://www.dickies.com/)

Het is niet nodig om stijl op te offeren alleen omdat het koud is. Dat weet het merk Dickies heel goed, zoals blijkt uit het Flannel-Lined Duck Shirt en het Bakerhill Long Sleeve Shirt, die beide de warmte en duurzaamheid bieden om al uw avonturen dit seizoen te doorstaan. Het eeuwenoude bedrijf begon met het maken van overalls. Terwijl Dickies is uitgegroeid tot de grootste fabrikant van werkkleding ter wereld, blijven de kwaliteit, de grondigheid en de stille trots die uit de winkel komen de geest van de Amerikaanse arbeider belichamen. Zijn Flannel-Lined Duck Shirt is een kracht om rekening mee te houden te midden van zijn hoogwaardige eendenstof. Dickies combineert de robuustheid van de versterkte naden van het shirt met de 100 procent katoenen flanellen voering die de drager zeker warm houdt op frisse dagen. De utilitaire vibe is compleet met extra zakken in het ontwerp, en drukknoopsluitingen zorgen voor stijlgemak en een perfecte pasvorm. Vind uw match met druivenwijn, chocoladebruin, militair groen of gespoeld zwart kleuropties. Als de herfst een kledingstuk was, zou het er ongeveer zo uitzien als het Bakerhill Long Sleeve Shirt van Dickies. Gemaakt van duurzame keperstof die zo zacht is als het maar kan, kan dit makkelijk draagbare shirt gewoon gedragen worden met je favoriete koorden of in laagjes onder je essentiële herfst- of winterjas. De relaxed fit, button-down maakt deel uit van Dickies\’ New Prep Collection, die de klassieke pakstijl van het bedrijf herwerkt met een collegiale stijl. Het heeft een voorpand met potloodverdeling, geweven borstlabel en boxplooi voor mobiliteit met een rugpand. Het Bakerhill Long Sleeve Shirt maakt deel uit van een optionele bijpassende uniformset en is momenteel verkrijgbaar in een bruine ruitprint.

 

Zwart Leren Jumpsuit Catsuit van ZippiLeather.com (https://www.zippileather.com/)

Als je op zoek bent naar een echt stijlstatement maar ook naar veelzijdigheid, dan is de Simple Strappy Black Leather Jumpsuit Catsuit voor dames van ZippiLeather.com de perfecte keuze. Perfect voor een avondje uit in de stad of zelfs gewoon een casual dag op kantoor, deze weelderige leren jumpsuit is gemaakt van echt schapenvacht zwart leer waardoor het een vleugje verfijning … terwijl het strappy ontwerp het leuk en flirterig houdt. Zoals met andere items van ZippiLeather.com die het hele kledinggamma bestrijken, kun je dit item volledig aanpassen aan jouw specifieke lichaamsafmetingen of die van een ander. Het getailleerde silhouet van deze zwarte leren catsuit zorgt ervoor dat wie het draagt er geweldig uit zal zien, ongeacht het lichaamstype. Bovendien zorgt de volledige satijnen voering ervoor dat de pasvorm comfortabel genoeg is om de hele dag en nacht te dragen. Dit baanbrekende modemerk staat bekend om de ontwikkeling van enkele van de beste, high-end en betaalbare leren kledingstukken voor zowel mannen als vrouwen op de markt. In de ruim 15 jaar dat het bedrijf actief is, heeft het zijn collectie uitgebreid met motorjacks, jassen, broeken, rokken, vesten, jurken en meer – gedreven door zijn allesomvattende missie om een revolutie teweeg te brengen in de lederen kledingindustrie. Alle bestellingen worden wereldwijd binnen zes tot zeven werkdagen geleverd.

PROBLEEMOPLOSSERS

Little Giant\’ Velocity 17-voet telescopische Multi-Positie Ladder van Ace Hardware (https://www.acehardware.com/)

Geef iemand (of jezelf) het cadeau van veiligheid en stabiliteit met de Little Giant Velocity 17-voet aluminium telescopische multi-positie ladder van Ace Hardware. Deze Type IA ladder is gemaakt van een speciale legering die hem 20 procent lichter maakt dan elke vergelijkbare industriële ladder, en bevat verschillende innovatieve functies. Dit omvat de dubbele pen scharnier en de eenvoudig te gebruiken, gepatenteerde Rock Locks systeem voor snelle setup en aanpassing. De zeer veelzijdige Ace Hardware Little Giant Velocity ladder kan worden gebruikt in vele unieke configuraties, waaronder een A-frame, uitbreiding, trap, 90-graden ladder en schraag en plank steigersysteem met het gebruik van Velocity Trestle Brackets (afzonderlijk verkrijgbaar). Zijn breed uitlopende poten en aluminium constructie van lucht- en ruimtevaartkwaliteit geven een ongeëvenaard gevoel van stevigheid, met een draagvermogen tot 300 pond aan beide zijden. Het wordt beschouwd als een echte tweepersoons ladder! Bovendien zorgen de tip- en glijwielen voor een gemakkelijk transport over het terrein of van de ene klus naar de andere. De Little Giant Velocity is ook weerbestendig en overtreft de OSHA-, ANSI- en CSA-normen. Vind deze multi-positie ladder bij uw lokale Ace Hardware winkel, met meer dan 5.000 winkels over de hele wereld met een breed scala aan verf, gazon en tuin, gereedschap, lokale niche diensten en vrijwel alles wat je ooit nodig hebt om te repareren en onderhouden van uw huis.

 

Cincha\’s Travel Belt Luggage Fastener (https://www.cinchatravel.com/)

Luchthavenbezoekers kunnen moeiteloos van gate naar vertrek manoeuvreren met de Travel Belt van Cincha. Dit chique en praktische accessoire zet je persoonlijke tas netjes vast aan je bagage, zodat je je handsfree door de drukte kunt bewegen. De medeoprichters van Cincha, gevestigd in Oakland, Californië, ontwierpen de Travel Belt uit eigen ervaring en met andere avonturiers in gedachten – in de hoop de reiservaring voor iedereen te vereenvoudigen. Het merk biedt een breed scala aan ontwerpen die uw persoonlijke stijl laten zien, van moderne prints en felle kleuren tot een monogram optie voor een leuke, persoonlijke touch. De Travel Belt heeft een matzwarte, quick-release gesp, veganistisch leer en elastische accenten. Hij rekt uit tot een verstelbare 45 inch en past in de meeste tassen, rugzakken, portemonnees, aktetassen, luiertassen, boodschappentassen en meer. En het lijkt erop dat Cincha\’s trendy en effectieve oplossing aanslaat. Van het ontvangen van aandacht op TikTok tot het verdienen van meer dan 1 miljoen video views en tienduizenden likes op de social media platforms, de eenvoudige maar geniale probleemoplossende oplossing van het bedrijf slaat duidelijk aan.

 

RAINRAP Regenponcho (https://rainraps.com/)

De RAINRAP is een modieus en praktisch alternatief voor de traditionele volumineuze regenjas – een combinatie van de populaire stijl van de pashmina en de omslagdoek in een hybride ontwerp met capuchon. Het geesteskind van Stacy Struminger, die in Richmond, Virginia woont, zag al lang de behoefte aan een stijlvoller, lichtgewicht en waterafstotend accessoire in het vaak natte en vochtige plaatselijke klimaat. Samen met haar beste vriendin, Rachel Teyssier, begonnen de twee deze modebehoefte te realiseren met de creatie van RAINRAPS. De omkeerbare, sneldrogende RAINRAP-poncho van 8 ons heeft twee knopen aan de buitenkant, een verborgen magnetische sluiting en is gemakkelijk op te bergen in het bijbehorende reisetui dat in een handtas, handschoenenkastje of koffer past. One size fits most. RAINRAPS is ook gepassioneerd over teruggeven en kiest elk jaar een nieuwe organisatie om te steunen. Dit jaar doneert RAINRAPS een deel van de verkoop aan de National Alliance on Mental Illness (NAMI), de grootste nationale organisatie voor geestelijke gezondheid die zich inzet voor een beter leven voor mensen die lijden aan psychische aandoeningen.

StickTite Instant Stick-On Leeslenzen (https://www.sticktitelens.com/)

Naarmate we ouder worden, worden onze ogen minder flexibel en vinden we het moeilijk om ons te concentreren op nabijgelegen objecten, zoals een boek of smartphone. Deze onvermijdelijke aandoening treedt meestal op in de leeftijd van begin tot midden 40 – waardoor bijna iedereen een leesbril of een andere vorm nodig heeft als ze ouder worden. De situatie is het meest acuut bij het dragen van een zonnebril, waardoor de drager zijn bril moet vervangen door een leesbril. Deze leeftijdsvermelding is een tijdrovend gedoe en sommigen zeggen dat het 15 jaar toevoegt in 15 seconden. StickTite Lenses lossen dit probleem op. Deze opplakbare leeslenzen veranderen zonnebrillen in bifocale leeslenzen door de opplakbare lens aan de binnenkant van de onderkant van een zonnebril te plakken. Wanneer de gebruiker nu naar beneden kijkt om zijn telefoon te lezen, kijkt hij door een vergrootglas van hoge kwaliteit waarmee hij duidelijker kan lezen. StickTite lenzen zijn gemaakt van een gepatenteerd, hoog-index, flexibel polymeer dat zich hecht aan glas of plastic zonder dat er lijm nodig is. Sterker nog, de lenzen kunnen worden verplaatst, verwijderd en hergebruikt zonder de onderliggende lens te beschadigen of resten achter te laten. In vergelijking met concurrerende merken zijn de StickTite-lenzen 33 procent dunner en veel flexibeler, waardoor ze met succes blijven kleven, ongeacht de kromming van de onderliggende lens. StickTite Lenses zijn verkrijgbaar in zes dioptrieën van +1,25 tot +3,00 en werken ook goed met veiligheidsbrillen, skibrillen en, omdat ze waterdicht zijn, zelfs met duikmaskers.

 

Binibi\’s Tweetalig Onderwijs Geluidsboek Collectie (https://www.binibi.co/)

Geef dit jaar een kind een tweede taal te leren. Binibi, een startend bedrijf dat zich inzet voor tweetalig onderwijs, heeft een collectie van vier Spaans-Engelse geluidenboeken voor baby\’s en peuters gelanceerd. Alle boeken zijn volledig tweetalig met tekst in het Engels en Spaans op elke pagina, zodat ouders die Engels spreken ook begrijpen wat ze lezen of horen. Binibi begon met een groep Spaanstalige moeders die een behoefte zagen in de markt voor kwalitatieve, Spaanstalige interactieve babyboeken. Voor het ontwikkelen van een tweede taal is het essentieel dat baby\’s en peuters die taal dagelijks horen. Binibi hoopt dat haar boeken een middel zijn om dat te doen en tegelijkertijd het plezier in lezen en leren aan te wakkeren. De eerste collectie van vier boeken is bedoeld om tweetalig leren leuk en gemakkelijk te maken voor kinderen tot vijf jaar, met een unieke full-sensory aantrekkingskracht met gemakkelijk in te drukken knoppen met geluiden en liedjes op elke pagina en heldere kleuren en illustraties ontworpen om jonge leerlingen te betrekken. Bovendien is de inhoud doorgelicht door specialisten op het gebied van vroege educatie en gemaakt met rijm en herhaling om de taalontwikkeling te stimuleren. Binibi\’s online handleidingen maken het mogelijk om de leestijd optimaal te benutten, terwijl de afgeronde hoeken van de boeken, gedrukt op stevige kartonnen pagina\’s, perfect zijn voor kleine handjes.

 

Superio\’s Home Care Products (https://www.superiobrand.com/)

Voor wie van organisatie houdt en graag het juiste gereedschap heeft, zijn de 15-liter en 22-liter Ribbed Storage Bins van Superio een geweldige oplossing. Ze zijn geschikt voor het opbergen van vrijwel elk item in elke soort ruimte, of het nu gaat om een woonkamer, wasruimte, speelkamer, kantoor, garage, badkamer en meer. Het geribbelde ontwerp van de mand geeft een elegant tintje aan uw huis en maakt eenvoudig schoonmaken mogelijk. Ze zijn ook stapelbaar, wat zorgt voor een professionele uitstraling en tegelijkertijd voor praktische organisatie in uw woonruimtes. De Ribbed Storage Bins zijn slank genoeg om op overvolle planken te passen en zijn stevig, duurzaam en erg handig met hun uitgesneden handgrepen die een comfortabele grip mogelijk maken. Dit opbergartikel is verkrijgbaar in drie maten, waaronder 5-liter, 15-liter en 22-liter manden, die worden geleverd met bijbehorende deksels. Klanten kunnen kiezen uit white smoke, wit, taupe, lila, steenblauw, grijs en bruin om de look en feel van hun ruimte zo goed mogelijk aan te vullen. Superio gebruikt zijn talent voor het maken van duurzame huishoudelijke producten in elke kamer van het huis. Een ander voorbeeld hiervan is de nieuwe rieten vuilnisbak van 27 liter. Geef uw slaapkamer, badkamer, gastenkamer of terras een stijlvolle uitstraling met deze vuilnisbak in mandvorm. Hij heeft een decoratief ontwerp, een sterk pedaal voor een soepele en gemakkelijke opstap en is compact zodat hij op verschillende plaatsen past. Bovendien schuift het aparte interieur van de prullenbak gemakkelijk uit voor eenvoudig wassen en gebruik en kan worden gecombineerd met bijpassende wasmanden, manden, toiletborstels en opstapjes. De rieten vuilnisbak van Superio is verkrijgbaar in 6 liter, 12 liter en 27 liter en is verkrijgbaar in wit, rookwit, grijs, onyxgrijs, beige, bruin en nieuw bruin.

KEUKEN & KOOK GADGETS

Ooni Fyra\’s 12-inch houtpellet Outdoor Pizza Oven van Ace Hardware (https://www.acehardware.com/)

Op zoek naar een geweldige manier om die soirees te versterken, familietijd veel leuker te maken of om gewoon culinaire creativiteit te uiten? Start dan Ooni Fyra\’s 12-inch houtpellet Outdoor Pizza Oven voor authentieke, steengebakken pizza, klaar in 60 seconden. Deze draagbare outdoor pizza oven wordt aangedreven door eco-vriendelijke houtpellets om de subtiele, rokerige smaken van een ingebouwde, houtgestookte oven te creëren. De Ooni Fyra is ook geen eenmalig wonder. Naast pizza kunt u uw buitenoven ook gebruiken om perfect geschroeide steak, gegrilde vis en kippenvleugels te bereiden, of om groenten en fruitkruimels te roosteren. Of, als u meer van brood houdt, de ingebouwde Cordierite baksteen van de Ooni Fyra houdt de warmte vast en helpt u flatbread, focaccia, calzones en naan perfect te bakken. Het product heeft een verwijderbare schoorsteen en bevat een stenen bakplaat, een houtpelletbrander, een volledig geïsoleerde deur en een Ooni Fyra handleiding met tips en recepten voor nieuwe eigenaren. De oven bereikt temperaturen van 932 graden Fahrenheit in slechts 15 minuten, waarbij de deur maximale warmte vasthoudt. Een kijksleuf helpt u het kookproces beter te controleren. De afneembare, tweedelige schoorsteen bevat ook een verstelbare luchtopening om te helpen bij de temperatuurregeling. Het lichte gewicht van de Ooni Fyra moedigt klanten aan om hem mee te nemen naar picknicks, tailgate parties en andere gelegenheden.

GoBQ Draagbare Houtskool Grill (https://www.gobqgrills.com/)

De GoBQ Charcoal Grill is \’s werelds eerste en enige draagbare grill van vuur- en hittebestendige stof die bestand is tegen piektemperaturen van meer dan 1200 graden Fahrenheit. Hij is snel op te vouwen tot het formaat van een kleine plunjezak, die in een rugzak past of in een lade kan worden opgeborgen – en is zelfs TSA-vriendelijk. De GoBQ Charcoal Grill weegt slechts 9,2 pond, is lichtgewicht, extreem compact en ongelooflijk snel en eenvoudig op te zetten. Hij koelt ook zeven keer sneller af dan metaal, dus u kunt snel op weg naar de volgende halte. Voor al die ultra-draagbaarheid hoeft u geen kostbare grillruimte op te offeren. Met 182 vierkante centimeter kunnen gebruikers 24 hotdogs, 15 hamburgers, een hele flank steak of twee rekken ribben op de roosters kwijt. Bovendien kunt u op de GoBQ Charcoal Grill een hele kip roken dankzij de 7 inch vrije ruimte op het deksel. Terwijl concurrerende grills die bedoeld zijn om mee te nemen soms te omvangrijk zijn om verder dan een paar meter te dragen, te klein zijn, gammele roosters hebben of zonder deksel worden geleverd, is dit GoBQ product het beste van alle werelden en offert functionaliteit niet op voor draagbaarheid. Het is de ultieme grill voor kamperen, tailgating, varen, picknicken, het strand, road trips of elke andere outdoor reis, en is een geweldig cadeau voor die speciale griller in je leven.

 

Keukenapparatuur van Vinci Housewares (https://www.amazon.com/)

Kent u iemand wiens keukenapparatuur een boost nodig heeft? Vinci Housewares is er voor u. De Hands-Free Citrus Juicer is het enige aanrechtapparaat in zijn soort, met een gepatenteerde, drukgevoelige en ruwheidsdetectietechnologie die in slechts 10 seconden vers sap perst zonder geknoei. Het apparaat elimineert ook de bitterheid die bij andere sapcentrifuges ontstaat bij het breken van de schil van het fruit. De handsfree citruspers, die een indrukwekkend kleine voetafdruk heeft, is de perfecte start van een gezonde ochtend – ideaal voor wanneer recepten vragen om vers sap en perfect voor het maken van heerlijke cocktails thuis. Dit apparaat heeft een BPA-vrije plastic perskom van tritan en een sapreservoir dat tot 12 ons kan bevatten. Een andere geweldige optie is Vinci\’s Express Cold Brew Coffee Maker. Gemaakt om de lange, 18 tot 24 uur wachttijd van traditionele koude brouwmethoden te elimineren, dit product zet en extraheert heerlijke koude brouwkoffie in slechts vijf minuten. Vul gewoon de karaf met water op kamertemperatuur, voeg medium (drip) gemalen koffie toe aan het filter, selecteer uw zetsterkte en geniet. U kunt kiezen uit vier standen, van licht tot extra sterk. De compacte Express Cold Brew Coffee Maker neemt niet veel begeerde koelkastruimte in beslag en is tot 10 dagen drinkbaar. Het in Californië gevestigde bedrijf is opgericht door een team van ingenieurs dat zich toelegt op het maken van unieke producten die voldoen aan de merkbelofte van kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit.

Basquetten Culinair Hulpmiddel voor de Oven en Grill (https://www.amazon.com/)

Geef uw favoriete kok of grillmeester het enige gereedschap dat zowel in de oven als op de grill kan worden gebruikt: Basquetten. Dit uiterst veelzijdige apparaat kan worden gebruikt om te bakken, knapperig te maken, te braden, te rotisserieen, te dehydrateren, te grillen, te roken en te koelen – uw oven wordt een luchtfriteuse met hoge capaciteit en uw grill wordt een snelle roker. De innovatie van Basquettes vervangt acht ruimteverslindende gadgets voor eenmalig gebruik en kan snel de gezondere, snellere en gemakkelijkere keuze worden voor dagelijkse maaltijden, snacks en feestmaaltijden. Dankzij het vetafvoerende ontwerp, waarvoor patent is aangevraagd, kunnen gebruikers meerdere lagen voedsel bereiden met 50 procent minder vet en in een fractie van de tijd, terwijl het ook niet meer nodig is om afzonderlijke stukken voedsel om te draaien. Basquettes is PFOA- en PTFE-vrij, kras- en corrosiebestendig en de roestvrijstalen constructie betekent dat de manden veilig zijn voor afwasmachines en metalen grillgereedschap. Deze inventieve, stapelbare korvenset bestaat uit twee multifunctionele en multi-positionele nestbare korven, elk van verschillende hoogte, met afneembare en verstelbare bovenkant. Bovendien kunnen de manden dankzij de in elkaar grijpende poten, waarvoor patent is aangevraagd, in elke richting en in één gemakkelijke beweging worden gestapeld en omgedraaid. Basquettes is het perfecte cadeau voor zowel beginnende als ervaren koks en een geweldig cadeau voor de persoon die alles heeft.

 

ETEN & DRINKEN

Bedazzled Barware van Joanna Buchanan (www.joannabuchanan.com)

Misschien wel mijn favoriete barware merk van het seizoen. Grilligheid ontmoet luxe met Joanna Buchanan\’s assortiment van bedazzled barware dat zowel visueel opvallend als functioneel is. Er is niets gezelliger dan een goed gevulde bar, en vooral eentje met een beetje schittering. Buchanan\’s lijn van seizoensgebonden accessoires, feestdagen decor en geschenken bieden een onverwachte en heerlijke draai aan het conventionele – het transformeren van de feestdagen door het toevoegen van een niveau van vintage raffinement en glamour die een echte standout in de markt is. De Stripey Bee Cocktail Shaker Set is bijvoorbeeld een winnend cadeau voor iedereen die van cocktails houdt of graag barman speelt. Deze complete bar accessoire set is al twee jaar in de maak en wordt geleverd in een prachtige doos met een elegante roestvrijstalen shaker, lepel, zeef en jigger. Geïnspireerd door een moderne mix van kleur, textuur, schittering en Buchanan\’s eigen tuin, past de Stripey Bee Cocktail Shaker Set van erfstukkwaliteit perfect bij de andere Stripey Bee cocktail accessoires van het merk voor klanten die hun collectie willen uitbreiden. Dit omvat Joanna Buchanan\’s Bedazzled Bee Wine Charms die het bijenthema voortzetten. Ze zijn een speciale, sprankelende manier om uw glas met steel te markeren. Elke opvallende bedel is een uniek insect vol kristallen en zal al uw gasten zeker bekoren. De uit zink, glas en hars vervaardigde Bedazzled Bee Wine Charms worden geleverd in een set van zes en zijn verpakt in een geschenkdoos. Ze belichamen ook een gastvrouwengeschenk dat zeker zal choqueren.

 

Gerookte Cocktail Topper Kit van Helius Originals (https://heliusoriginals.com/)

Verbeter je cocktail- of mocktailervaring aanzienlijk en gemakkelijk met de Smoked Cocktail Topper Kit van Helius Originals. Met de kenmerkende cocktailschoorsteen van het merk kun je eten en drinken doordrenken met Canadese rook van topkwaliteit – en ze oppeppen met subtiele aardse tonen die favoriete ingrediënten tot leven brengen. . Samen met de cocktailschoorsteen bevat elke Smoked Cocktail Topper Kit vier blikken Canadees hergebruikt houtschaafsel, een houten cocktailtopper, een brander, een schoonmaakborstel en een vervangingszeef verpakt in een met de hand gebeitste houten doos. Helius Originals stelt voor deze mixmethode cocktails voor die geroerd worden geserveerd of een beetje naar voren komen met de drank, maar thuisbartenders worden aangemoedigd te experimenteren met lichtere sterke dranken, cognac of zelfs wijn om oude favorieten een nieuwe draai te geven. Je kunt de cocktailtopper ook gebruiken voor kleine etenswaren, zoals vlees en kaas. Met elk grammetje rook dat in uw glas valt, creëert u een blijvende ervaring voor u en uw geliefden om deze feestdagen niet te vergeten. Helius Originals is gevestigd in Canada en creëert eco-luxe producten die zeer weinig energie uit fossiele brandstoffen verbruiken en materialen van stortplaatsen halen. De goederen zijn afkomstig van teruggewonnen timmerhout en het bedrijf werkt actief samen met lokale zagerijen om de Canadese arbeidsindustrie op te bouwen en andere kleine ondernemers te ondersteunen.

Premium Cincoro Tequila (https://www.reservebar.com)

In juli 2016 ontmoetten vijf vriendelijke concurrenten – Michael Jordan, eigenaar van de Charlotte Hornets; Jeanie Buss, eigenaar van de Los Angeles Lakers; Wes Edens, eigenaar van de Milwaukee Bucks; en Wyc Grousbeck en Emilia Fazzalari, eigenaars van de Boston Celtics – elkaar tijdens een etentje en raakten verbonden door hun gedeelde passie voor tequila. Na nog vele avonturen samen, vertrok deze kerngroep van stichtende partners met één missie: Het maken van de beste tequila die iemand ooit heeft geproefd. Cincoro Tequila – een natuurlijk rijke en heerlijke familie van tequila\’s die geroemd wordt om zijn zachtheid in de mond met een complexe, lange afdronk. Deze verhoogde drank is uniek gemaakt met 100 procent Weber Blue agave van particuliere boerderijen in zowel het hoogland en laagland regio\’s van Jalisco, Mexico. De agave wordt na 6-8 jaar met de hand geselecteerd van privéboerderijen, zodat het hoogste suikergehalte wordt bereikt dat nodig is voor de zachtste, meest smaakvolle smaak. Vervolgens wordt hij langzaam gekookt in een klein batchproces, waarbij de tequila\’s uit het hoogland en het laagland afzonderlijk worden gedistilleerd voordat ze samen worden gemengd tot het kenmerkende smaakprofiel van Cincoro. De Cincoro familie portfolio van ultra-zachte, bekroonde tequila\’s bevat verschillende expressies, waaronder Cincoro Blanco, Cincoro Reposado, Cincoro Añjeo, Cincoro Extra Añejo en Cincoro Gold – waardoor het merk een perfect vakantiegeschenk is voor iedereen die houdt van het drinken van een heerlijke tequila puur, of in een high-end, bewerkte cocktail.

 

Bozal Mezcal Spirits (https://www.bozalmezcal.com/)

Bozal Mezcal is een wild geraffineerd label gemaakt van inheemse Mexicaanse agave. Geproduceerd door de 3 Badge Beverage Corporation, is de naam van het product – de Spaanse term “bozal” die vertaalt naar “wild” of “ongetemd” – een knipoog naar de wilde soorten Mexicaanse agave die groeien in moeilijk bereikbare, ongecultiveerde gebieden van Oaxaca, Guerrero en Durango. Het is ook een verwijzing naar de ongetemde tradities die de familiebedrijven van het bedrijf, de mezcaleros, gebruiken om op diezelfde locaties kleine partijen te distilleren. Het in Sonoma, Californië gevestigde bedrijf heeft een gevarieerde collectie bekroonde dranken onder leiding van de vierde generatie wijnbouwer August Sebastiani. Wat betreft Bozal Mezcal in het bijzonder, heeft het bedrijf nu 19 unieke mezcals gemaakt van 15 wilde agavevariëteiten, waaronder de meest recente vegetarische variant, Guías de Calabaza. Deze toevoeging draagt bij aan een volledige line-up van exotische, intense smaken die rijke aardetinten en hartige rokerigheid bieden. De profielen van elke mezcal in de portfolio veranderen drastisch door het type en de rijpheid van de agave en de productiemethode, maar de tactiele, aardetinten keramische flessen laten nooit na indruk te maken met hun rustieke, ambachtelijke ontwerp. De bruine, of marrón, keramische fles van Guías de Calabaza verwijst naar de traditionele terra cotta copitas die worden gebruikt om mezcal te drinken en staat voor de Sacrificio productiestijl, terwijl het groene strooketiket staat voor een vegetarische productie. Wie de ontvanger ook is, Bozal Mezcal is een uniek geschenk voor elke liefhebber van unieke sterke dranken.

WhistlePig Whiskey\’s Producten (https://whistlepigwhiskey.com/)

Heeft hij of zij een plank vol met high-end, Kentucky whiskey en bourbon? Het lijkt erop dat ze de smaak van Vermont missen. WhistlePig Whiskey, een toonaangevend onafhankelijk ambachtelijk merk dat bekend staat om zijn rogge-revolutie en out-of-the-box experimenten, gelooft in het creëren van grote, gedurfde smaken in zijn collectie van geïnspireerde sterke dranken. Het lanceerde onlangs de PiggyBack Bourbon PigSkin Bundle, met PiggyBack 100 Proof Bourbon – de noodzakelijke partner voor de geliefde PiggyBack 100% Rye van de distilleerderij. WhistlePig geeft PiggyBack Bourbon de “volle lading” op smaak, zodat thuisbartenders de 100 kunnen geven, of ze nu PiggyBack Bourbon of Rye pakken … want elke echte whiskyfan heeft beide nodig. Net als de Rye biedt PiggyBack 100 Proof Bourbon een hogere leeftijd, hogere proof en een gedurfder graanprofiel dan de meeste traditionele Amerikaanse whiskey. En de Pigskin Bourbon Bundle is het ultieme PiggyBack startpakket. Een andere blikvanger van het merk dit seizoen is de vierde editie van WhistlePig Double Malt Rye, de oudste langst gerijpte whisky van het merk, die 18 jaar lang geduldig is gerijpt. Deze vierde editie van WhistlePig 18, die een show-stopping geschenk en verzamelaars whisky is, bereikt nieuwe hoogten met een finish in Pedro Ximenez (PX) Sherry Casks uit Jerez, Spanje. De basis van 79 procent rogge levert krachtige, peperige kruiden, terwijl de 15 procent gemoute rogge een zacht, bloemig en aards karakter toevoegt. De laatste zes procent gemoute gerst zorgt voor rijke, zoete, geroosterde en aromatische tonen met geroosterde amandelen, karamel en subtiele, gerookte esdoorn. Het gehemelte ervaart een stormloop van warmte, smeltend in nauwelijks zoete, grasachtige kruiden met een aanhoudende zachte honingtoets. De afdronk is lang en aanhoudend. Elke editie wordt gepresenteerd met een handgemaakte glazen topper-een one-of-a-kind objet d\’farm-ontworpen in Shoreham, Vermont en vervaardigd door onafhankelijke, familiale glasmakers. Helemaal nieuw is de WhistlePig PiggyBank, die perfect is voor degenen in je leven die houden van een goede lach en een goede buzz (samen met een beetje varkensgedrag). Geef de limited-edition PiggyBank van de distilleerderij cadeau, gevuld met WhistlePig\’s 100 procent rogge whisky, 10 jaar oud en gebotteld op 110-proof in een replica van een liter “Berkshire Bitter Pig” karaf, waaruit WhistlePig\’s gewaardeerde whisky trots uit de achterkant stroomt. Bottoms up!

 

Uncle Val\’s Gin (https://www.unclevalsgin.com/)

Gin is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de snelst groeiende categorieën in de wereldwijde gedistilleerde drankenindustrie en 3 Badge Beverage Corporation heeft zijn portfolio van bekroonde dranken uitgebreid om dit publiek te bereiken met zijn ultra-premium Uncle Val\’s Gin. Deze soepele gin, met een ABV van 45 procent, kan perfect worden gedronken op zichzelf of in eenvoudige cocktails. Klanten kunnen kiezen uit vier smaken, waaronder Uncle Val\’s Botanical Gin, Uncle Val\’s Restorative Gin, Uncle Val\’s Peppered Gin en Uncle Val\’s Zested Gin. Het familiebedrijf wordt geleid door August Sebastiani vanuit een oude brandweerkazerne in Sonoma. Trouw aan zijn familiegerichte missie ontwikkelde Sebastiani de hele lijn van Uncle Val\’s als een eerbetoon aan zijn overleden oom, Valerio Cecchetti-een arts met een affiniteit voor tuinieren in zijn Italiaanse stadje buiten Lucca. De kruiden die oom Val kweekte waren niet alleen perfect geschikt voor de plaatselijke keuken, maar maakten toevallig ook een uitzonderlijk unieke en overheerlijke gin. “Zested” is de nieuwste toevoeging aan het Uncle Val\’s Gin label, die de overvloed van zijn zomertuin oproept met geuren van verse citrus, geplette koriander en onderliggende tonen van Bergamot thee, mandarijnenschil en kruidnagel. Proevers kunnen ook energieke smaken verwachten van rijpe Crenshaw meloen, knapperige komkommer en pittige Kaffir limoen, met hints van witte peper en piment voor een lange, aanhoudende afdronk. Het merk raadt aan Uncle Val\’s Zested Gin te gebruiken als basis om een vleugje natuurlijke sinaasappelcitrus toe te voegen aan klassieke cocktails, zoals negroni\’s, mimosa\’s of ontbijtmartini\’s. Maar voor gin-puristen leent deze drank zich uitstekend om puur of met een scheutje natuurlijke soda van te genieten.

BRAND Napa Valley\’s 2017 Vineyard N°95 Cabernet Sauvignon One Bottle Gift Box (https://brandnapavalley.com/)

Een BRAND Napa Valley geschenkdoos met één fles zal zeker indruk maken op iedereen aan wie hij wordt geschonken, of het nu gaat om vrienden, familie, een veeleisende gastheer of gastvrouw en zeker uw klanten, werknemers en collega\’s. Gepresenteerd in een slanke zwarte doos, bevat dit chique aanbod een CapaBunga wijnstopper en een van de vier landgoedwijnen van BRAND Napa Valley: 2020 White Wine, 2017 Vineyard N°95 Cabernet Sauvignon, 2019 Proprietary Blend of 2019 Cabernet Sauvignon. Met mijn persoonlijke keuze voor de 2017 Vineyard N°95 Cabernet Sauvignon als favoriete fles is een goed onthaal vrijwel gegarandeerd. De levendige Cabernet Sauvignon werd verbouwd op een van de drie afzonderlijke wijngaarden van het wijnhuis, gelegen in de rode-wijn-hotspot van Napa, Californië, Pritchard Hill. Op een hoogte van 1.200 voet boven de zeespiegel groeien deze wijngaardblokken op ondiepe vulkanische as om levendige en energieke Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc rassen te produceren. BRAND\’s 2017 Vineyard N°95 Cabernet Sauvignon opent met aroma\’s van zoete koffiebonen, geplet grafiet en warme rabarber. Soepele tannines bedekken het gehemelte terwijl de smaken van zwarte kersen en pruimen plaatsmaken voor bakkruiden, donkere chocolade en bramencompote op de naadloze afdronk. De wijn is vol en energiek met de structuur om nog jaren te rijpen.

 

Mrs. G\’s Hete Peper Jellies (http://www.mrsgsjellies.com)

Mrs. G\’s Hot Pepper Jellies is een zoete en pittige combinatie die letterlijk honderden van uw favoriete recepten en snacks kan verbeteren. Thuiskoks kunnen ze gebruiken op alles van zoete en pittige garnalenspiesjes tot “volwassen” pindakaas en gelei sandwiches. In wijnkelders en op gezellige bijeenkomsten worden de producten regelmatig gebruikt om uitbundige vleeswarenplanken te combineren met crackers, kaas, fruit en dat perfecte glas (of meerdere) wijn. Mrs. G\’s wordt alom geprezen voor de productie van hot pepper jellies met verse jalapeños en habaneros, waarbij alleen natuurlijke, niet genetisch gemodificeerde ingrediënten worden gebruikt, zonder conserveringsmiddelen of gluten, om een uitstekende smaak en kwaliteit te garanderen. Omdat Mrs. G\’s “sweet on heat” is, biedt het bedrijf niet slechts één, maar vier verschillende smaken: Ja-Ha (jalapeño-habanero); Jalapeño Garlic Lime; Mango Ginger Habanero; en Peach Habanero. Elke smaak is gemaakt om van te genieten bij het eten en combineert heerlijk met gegrild vlees, vis en geroosterde groenten, of kan worden gecombineerd tot een unieke sandwichspread of dipsaus. Klanten kunnen het ook eenvoudig houden. Mrs. G\’s Hot Pepper Jellies zijn heerlijk op toast, bij kaas of rechtstreeks uit het potje – dit veelzijdige product heeft net genoeg zoete kick om bij bijna alles te passen. Deze hartige onderneming begon meer dan 20 jaar geleden toen ontwerpster Cindy Greaver jalapeño- en habanero-jellies begon te maken als cadeau voor vrienden en familie. Nu, in haar achtste bedrijfsjaar, is Mrs. G\’s Hot Pepper Jellies in vuur en vlam geraakt bij klanten in het hele land, waardoor een passie voor deze paradoxale sauzen is ontstaan.

The Peach Truck\’s \’Peach Cobbler Kit Trio\’ en \’Pecan Pie Kit\’ (https://thepeachtruck.com/)

Wat is er beter dan één perzikvruchtenpakket? Nou, drie, natuurlijk. Met de Trio Perzikfruitset van de Perzikentruck ben je klaar voor elke bijeenkomst deze winter, want het bevat alles wat je nodig hebt om een klassieke perzikfruitsel te maken die smaakt alsof hij vanaf nul is gemaakt, maar zonder al het werk. Voeg gewoon melk en boter toe aan de mix en roer de perzikcobblervulling erdoor, die gemaakt is van de perziken van The Peach Truck. U bent dan goed op weg naar een warm en smakelijk dessert dat elke bijeenkomst extra bijzonder maakt. Opvallend is ook dat de producten van The Peach Truck op het perfecte moment met de hand worden geplukt en nog dezelfde dag worden verpakt, zodat je altijd verzekerd bent van verse lekkernijen. Een andere seizoensgebonden favoriet, de Signature Pecan Pie Kit van het bedrijf, wordt geleverd met verse pecannoten van The Peach Truck samen met hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig zijn verpakt om de perfecte start van een heerlijke pecannotentaart te garanderen waar iedereen van zal houden. The Peach Truck voorziet klanten van verse, smaakvolle en voedzame producten als een heerlijk alternatief voor het aanbod in de supermarkt. De toegewijde en gepassioneerde telers werken voortdurend aan duurzame, milieubewuste landbouwtechnieken die het beste fruit produceren, vandaag en in de toekomst.

Eat Me Guilt Free Eiwitsnacks (https://www.eatmeguiltfree.com/)

Eat Me Guilt Free bakt heerlijke cadeau-ideeën om zonder spijt van te genieten tijdens de feestdagen en daarna. En de limited-edition Holiday Cheer chocolade brownie staat zeker op de “mooie” lijst. De caloriebewuste traktatie bevat witte chocolade chips en is bedekt met groene en rode sprinkles die zowel feestelijk als decadent zijn, waardoor de perfecte vakantie snack ontstaat. Andere beschikbare smaken zijn Birthday Cake, Red Velvet Cake, Vanilla Blondie, Peanut Butter Bliss en meer. De Holiday Cheer brownies zijn favoriet bij klanten in de winter, maar zijn alleen online te koop tot en met zondag 31 december. Opgericht door gediplomeerd verpleegster en sportvoedingsdeskundige Cristie Besu, begon het in Florida gevestigde bedrijf als een passieproject voor de Cubaans-Amerikaanse moeder van drie kinderen toen ze het belang en de voldoening ontdekte van eiwitrijk en beter-voor-jezelf-voedsel. Eat Me Guilt Free is nu een bloeiend klein bedrijf en biedt een smakelijke lijn brood, brownies, snacks en tortillawraps met een ongekende verhouding tussen eiwitten en koolhydraten – een eiwitrijk en koolhydraatarm alternatief voor traditionele snacks en voedingsmiddelen. Dit bedrijf begrijpt dat evenwichtige lekkernijen en een superieure smaak elkaar niet uitsluiten.

 

ZELFVERZORGING

Volo Beauty Haarverzorgingsproducten (https://volobeauty.com/)

Het is tijd om te stoppen met föhnen deze feestdagen en daarna. VOLO Beauty heeft een eenvoudigere manier geïntroduceerd om je lokken te drogen met de VOLO Go Cordless Dryer van salonkwaliteit die je letterlijk overal mee naartoe neemt. De VOLO Go is een draagbare haardroger die drie keer zo energiezuinig is als een traditionele haardroger dankzij de meest innovatieve infraroodwarmtetechnologie in de sector. Alsof dat nog niet spannend genoeg was, levert de kwarts-infraroodlamp van de VOLO Go stralingswarmte die extreem zacht is voor het haar en helpt het haar snel en efficiënt te drogen door in elke haarlok door te dringen, zodat het resultaat altijd zacht en glad is. Het unieke oplaadstation van het merk heeft een laag profiel, zodat het gemakkelijk op een aanrecht of wastafel past. Het bevat een subtiel accessoirebakje en een USB-poort om andere apparaten op te laden. Je haar drogen begint natuurlijk niet altijd met de föhn. De VOLO Hero Hair Towel is een handige kickstart. Het pluche Nanoweave materiaal is zacht, absorberend en verkort de droogtijd met 50%. Het is zelfs zo duurzaam dat de dekenzachte stof 10 keer zijn eigen gewicht aan water absorbeert. Voor degenen die het beu zijn dat handdoeken bij elke beweging snel uitrafelen, bedacht het VOLO Beauty team het strakke bandontwerp om de VOLO Hero Hair Towel effectief op zijn plaats te houden. Zo kan hij zijn werk doen zonder dat je een vinger hoeft uit te steken. Het doel van het bedrijf is immers om zijn klanten elke dag een geweldige haardag te bezorgen – ongeacht hoe ze hun haar willen drogen.

 

Bombay Hair\’s Styling Tools (https://bombayhair.com/)

Goed haar, goede dag – dat is de mantra van Bombay Hair. Het merk biedt een verscheidenheid aan krultangen, krultangen, stijltangen en styling kits om zijn catalogus af te ronden, met styling tools gemaakt van verschillende edele metalen voor langdurige prestaties. Geloof het bedrijf niet op zijn woord. De 5-in-1 krultangset van Bombay Hair kwam op de \’Oprah\’s Favorite Things\’-lijst van 2021 en maakt het mogelijk om de salonstijl vanuit je eigen huis te beheersen. Het artikel bevat vijf verwisselbare tonnen van verschillende grootte, een hittebestendige handschoen en twee clips die kopers kunnen gebruiken. De toermalijnen vaten worden in enkele seconden warm en variëren in temperatuur van 170 tot 450 graden. En voor wie altijd onderweg is, zijn alle Bombay Hair verwarmingsapparaten uitgerust met een automatische uitschakelfunctie voor die dagen dat iemand vergeet zijn krultang of stijltang uit te zetten. Een ander topproduct is de haardroger van Bombay Hair. De AC-salonmotor gaat drie keer langer mee dan conventionele gelijkstroommotoren en geeft gebruikers een vermogen van maar liefst 1875 watt. Maar naast al dat vermogen heeft deze haardroger ook positieve en negatieve ioneninstellingen, waardoor het apparaat dieper in de haarcortex doordringt en het haar zachter en gezonder wordt. Heb je nog ruimte voor meer in je haarkit? Bombay Hair\’s grootste verkoper, de Hair Waver, geeft klanten die gewilde zeemeermin lokken, terwijl de drie-in-een-stokjes verwisselbaar zijn en serieuze ruimtebespaarders zijn voor rommelige lades.

LaJeanell\’s Essential Makeup Limited Edition Set (https://www.lajeanell.com/)

LaJeanell heeft alles wat je nodig hebt om een eenvoudige, maar glamoureuze look te creëren met haar Essential Makeup Limited Edition Set met Organic Cosmetic Bag. Deze exclusieve make-up set met draagtas bevat verschillende producten om je hele gezicht te accentueren: Moonlight Lume Pod highlighter; Dramatic Lashes Black Mascara; Multi-Purpose Lip, Cheek en Eye Shadow (verkrijgbaar in vijf tinten); Neutral Lip Liner Pencil; en Mini application brush. Voormalig model en huidverzorgingsexpert, Shirley Powell, creëerde LaJeanell – een indie-merk dat klanten helpt looks te creëren die tijdloos en moeiteloos zijn. Neem bijvoorbeeld de Moonlight Lume Pod. Dit product geeft een feestelijk tintje met zijn unieke, romige formule die mooi mengt en een glinsterend accent geeft. Maak het af met de veelzijdige Winter Holly Berries Multi-Purpose Lip, Cheek en Eye Shadow kleur als een geweldige keuze om de look af te maken. De hoogwaardige make-up producten van LaJeanell zijn ideaal voor de gevoelige huid, en gemaakt met organische, ontstekingsremmende, antioxidantrijke ingrediënten met natuurlijke helende eigenschappen. De formules zijn ook veganistisch, vrij van wreedheid, geurstoffen en conserveringsmiddelen – ontwikkeld zonder het gebruik van synthetische stoffen, parabenen, formaldehyde en ftalaten.

 

Classic wimperset van Pro Lash (http://prolash.com/)

Pro Lash creëert toegankelijke, professionele wimpers die veilig en eenvoudig thuis kunnen worden aangebracht. Al meer dan tien jaar innoveert het schoonheidsbedrijf op het gebied van professionele wimpers met oplossingen voor een aantal belangrijke problemen met valse wimpers: tijd, moeite en comfort. Pro Lash ontwikkelde een fool-proof manier voor schoonheidsfanaten om langhoudende, professionele wimpers te hebben die binnen enkele minuten thuis kunnen worden aangebracht. Met het Pro Lock flexi-hold lijmsysteem zorgen de wimpersets van Pro Lash voor meer dan 10 dagen ononderbroken draagcomfort. De technologie, waarvoor patent is aangevraagd, laat uw natuurlijke wimpers in hun eigen tempo bewegen en groeien, zodat ze goed blijven zitten en toch gezonde natuurlijke wimpers bevorderen. De Classic Lash Set van Pro Lash bevat drie sets hypoallergene, comfortabele wimpers die een maand lang meegaan. Deze set transformeert elke look en houdt het licht en natuurlijk, want ze zijn ontworpen om je natuurlijke schoonheid te versterken zonder teveel drama toe te voegen. Het enige wat je hoeft te doen is de wimperset aanbrengen, de tweede stap van het aanbrengproces borstelen zoals je een laagje mascara zou doen en dan de wimpers plooien om ze te fixeren. Zo kun je rustig van de feestdagen genieten zonder je zorgen te maken over hoe je wimpers eruit zien – en door de set cadeau te doen kun je andere schoonheidsliefhebbers helpen hetzelfde te doen.

 

Theraderm\’s Anti-Aging System (https://theraderm.net/)

Theraderm maakt het cadeau van een geweldige huid gemakkelijk en aanpasbaar met zijn Anti-Aging System kit. Deze dagelijkse huidverzorging exfolieert, hydrateert en vangt schadelijke vrije radicalen met zijn vier kernproducten: Cleansing Wash; Fruit Acid Exfoliant; OPC Reparative Serum; en Eternox Peptide Crème. Theraderm\’s zeepvrije, oppervlakteactieve gezichtsreiniging is geformuleerd om de huid glad en fris te laten aanvoelen, maar niet droog, terwijl de meegeleverde pads met zachte werking en de Fruit Acid Exfoliant samenwerken om doffe huidcellen effectief te exfoliëren en een glad, gelijkmatig oppervlak te bevorderen. Geen compleet huidsysteem is de moeite waard zonder een formule die tekenen van veroudering herstelt, en daar komt het Theraderm OPC Reparative Serum om de hoek kijken. De krachtige antioxiderende eigenschappen zitten vol met oligomere proanthocyanidinen om de gezondheid van de huid te optimaliseren en schade door de zon te voorkomen. Tot slot bieden de farmaceutische ingrediënten van het systeem in Eternox Peptide Crème de anti-aging ondersteuning die de huid nodig heeft om soepel en gezond te blijven door de genexpressie, transcriptiefactoren en celsignaalmoleculen te ondersteunen. De drie gepatenteerde peptiden werken samen om gematigde rimpels te minimaliseren en de verslapte halshuid te verstevigen. Theraderm\’s Anti-Aging System is ontwikkeld om \’s ochtends en \’s avonds te worden gebruikt voor een optimaal resultaat.

 

Vieve\’s Leaves Restorative Duo Skincare System (https://vievesleaves.com/)

Ervaar een stralende, evenwichtige huid met Vieve\’s Leaves Restorative Serum en Rejuvenating Facial Fusion. Het Restorative Duo Skincare System biedt de voedingsstoffen en hydratatie die de huid nodig heeft om haar natuurlijke glans te versterken. De kalmerende en met vitamines verrijkte behandeling kan tijdens uw ochtend- en avondroutine worden toegepast voor een optimale, leeftijd trotserende schoonheid. Vieve\’s Leaves is ontwikkeld met hulp van wetenschappers en huidverzorgingsexperts en gebruikt een combinatie van natuurlijke extracten, actieve plantaardige stoffen en mineralen, zodat geen van haar producten potentieel schadelijke ingrediënten, plastic of metalen bevat. Neem bijvoorbeeld het Herstellend Serum. In deel één van het huidverzorgingssysteem is dit product ontwikkeld met behulp van fruitstamcellen, peptiden en vitamine A en E om de levensduur van huidstamcellen te helpen beschermen, de veroudering van essentiële cellen te vertragen en de vitaliteit van die cellen te vergroten. Het bestrijdt ook chronologische veroudering, terwijl het de huid ook beschermt met antioxidanten. Vieve\’s Leaves Rejuvenating Facial Fusion moisturizer zit boordevol vitaminen, biologische aloë, groene thee, kamille en andere natuurlijke ingrediënten die zijn ontworpen om fijne lijntjes en rimpels te helpen verminderen en ontstekingen te bestrijden. De moisturizer beschermt de huid tegen UV-stralen, vrije radicalen en vervuiling en helpt de collageenproductie op gang, waardoor de celvernieuwing, stevigheid en elasticiteit toenemen en de huid tot 70% vochtiger wordt in slechts vier weken. Vieve\’s Leaves gaat over het bevorderen van schoonheid van binnenuit. Elk van de eigen formules in de lijn van het bedrijf is getest en opnieuw getest om ervoor te zorgen dat de klanten zich net zo goed voelen als ze eruit zien.

 

Biotine Haarserum van Pureauty Naturals (https://pureautynaturals.com)

Lijkt uw haar dun? Heb je last van haarbreuk of verlies je randen en haarlijnen? Dikker, sterker en gezonder uitziend haar is niet alleen een kwestie van genetica, maar ook van voeding. Pureauty Naturals wil gezonde haargroei op een slimme manier bevorderen, door te begrijpen dat dunner wordend en verdwijnend haar kan ontstaan door vele levensstijlfactoren, waaronder de juiste vitaminen en mineralen. Het Biotin Hair Serum van het bedrijf is een actuele versterkende optie vol met die essentiële ingrediënten die het haar voeden en ondersteunen om de dichte en glanzende resultaten te bereiken die je altijd al wilde. Pureauty Naturals heeft haar product specifiek geformuleerd met het oog op het onderhoud van de haarlijn en is ervan overtuigd dat het geheim van de kracht van het serum in de krachtige, eigen formule ligt. In tegenstelling tot andere haarverzorgingsmerken die vol zitten met rommelige vulstoffen, bevat het Biotin Hair Serum drie belangrijke ingrediënten: Biotine; erwtenscheut extract; en pro-vitamine B5. Samen helpen ze de keratineproductie in de haarzakjes te stimuleren, voeden ze de hoofdhuid met essentiële voedingsstoffen en helpen ze het haar volume en glans te geven. Pureauty Naturals produceert haar producten in de VS, zodat het bedrijf geen dierproeven uitvoert op haar producten. En als leider in biotine haarverzorging met honderdduizenden klanten die garant staan voor het succes, kunnen jij en je lokken alleen maar beter worden.

 

Everlasting Comfort Back Stretcher (https://www.amazon.com/)

Hier is een manier om mensen waar je om geeft te helpen. De Everlasting Comfort Back Stretcher past zich aan de natuurlijke kromming van uw rug aan. Het apparaat rekt en decomprimeert de wervelkolom om druk en pijn te verminderen. Tegelijkertijd masseren acupressuurknopen zachtjes uw rug om spanning en pijn te verlichten. De Everlasting Comfort Back Stretcher is niet bedoeld om uw rug te kraken of op te tillen, maar om hem zachtjes te rekken. Hij kan worden ingesteld op drie verschillende hoeken: 15 graden, 30 graden of 45 graden. Hoe hoger de boog, hoe meer rek u krijgt. Het product van Everlasting Comfort heeft een ondersteunend, premium traagschuimkussen in een machinewasbare 3D-mesh hoes die uw wervelkolom dempt voor een optimale positionering. Het zachte tractiekussen zorgt ook voor extra stabiliteit en steun tijdens uw stretchoefeningen. Ideaal voor ischiaspijn en verlichting van lage rugpijn. De rugstretcher is ontworpen om maximaal 350 pond te dragen. Hoewel het perfect is voor het liggend stretchen van uw rug, wordt de veelzijdige rugplank van het product geleverd met een stoelband die aan elke stoelrug kan worden bevestigd, zodat u kunt stretchen terwijl u rechtop zit en een gezondere houding kunt bevorderen. Ontworpen om het dagelijks leven gemakkelijker te maken, biedt Everlasting Comfort een breed scala aan huishoudelijke benodigdheden die het comfort en gemak bieden waarvan u misschien nooit wist dat u het nodig had.

 

Premium Bamboo gewogen slaap oogmasker door Ocushield (https://www.ocushield.com/)

Het manifest van Ocushield is gebaseerd op deze overtuiging: Uw ogen zijn alles – en ze moeten verzorgd worden. Met zijn Premium Bamboo Weighted Sleep Mask, is het door optometristen ontwikkelde product gemaakt om precies dat te doen door te helpen bij uw rust en herstel. Dit premium verduisteringsmasker houdt alle licht tegen en helpt symptomen van droge ogen te verlichten, wat een gezondere nachtrust bevordert. Het deskundige ontwerp bevat kleine glazen bolletjes die een kalmerend, verzwaard gevoel verspreiden over de belangrijkste drukpunten rond de ogen. Het wordt zelfs aanbevolen door de Sleep Foundation. Kies tussen een verwarmd of verkoelend gevoel, want de bolletjes kunnen worden gekoeld in de vriezer of verwarmd in de magnetron, afhankelijk van welke ervaring u verkiest. Het verwarmen van het masker gedurende 1-2 minuten bevordert de bloedcirculatie en ontspanning van de oogspieren, terwijl de koude behandeling stress en oogpijn verlicht. Het Bamboo Weighted Sleep Eye Mask is gemaakt van eersteklas bamboe en satijn, en beschikt over natuurlijk ademende en hypoallergene materialen. Met een neutraal ontwerp, geschikt voor zowel mannen als vrouwen, en een lichtgewicht en verstelbare band, is dit oogmasker het perfecte geschenk voor een frequente reiziger, een nieuwe ouder of iedereen die de kwaliteit van zijn slaap wil verbeteren. De producten van Ocushield zijn gericht op de missie om de ogen van klanten te beschermen tegen het bombardement van kunstlicht in de moderne wereld. Van telefoon- en computerschermbeschermers tot supplementen en lampen, dit bedrijf heeft u – en het algehele welzijn van uw ogen – onder controle.

 

Instant FIRMxè Eye Tightener 2-delige kit van Peter Thomas Roth (https://www.sephora.com/)

Instant FIRMxè Eye, het tijdelijke oogverstevigingsproduct dat een virale TikTok-sensatie is geworden, is nu verkrijgbaar in een tweedelige full-size kit voor de feestdagen. Ontwikkeld door Peter Thomas Roth, deze extra sterke, quick-fix behandeling verstrakt, verstevigt en verzacht onmiddellijk het delicate gebied rond de ogen – en minimaliseert tijdelijk de verschijning van wallen onder de ogen, rimpels en kraaienpootjes. Maar laat u niet misleiden door de naam. De unieke formule van Instant FIRMx Eye biedt naar verluidt tijdelijke resultaten met voordelen op lange termijn. De mix van ingrediënten bevat silicaten, zeewier, een krachtig peptidencomplex en een krachtig alfalfa- en lupinecomplex om fijne lijntjes, wallen, verlies van stevigheid en huidelasticiteit met succes aan te pakken. De populaire behandeling van het merk is geschikt voor alle huidtypes en is vrij van schadelijke chemicaliën zoals parabenen, formaldehyden en minerale olie. Het bedrijf meldt dat, in een klinisch gemeten onderzoek bij 25 vrouwen van 36 tot 65 jaar, 100 procent van de gebruikers al na drie minuten verbetering vertoonde van de wallen onder de ogen. Het is een doordachte stocking stuffer en een geweldige manier om je eigen beste gezicht naar voren te brengen dit seizoen.

 

August + Monroe\’s 3-in-1 Smet Camouflage (https://www.augustmonroe.com)

De 3-in-1 Blemish Camouflage van het zuivere en veganistische merk August + Monroe is een game-changer en een perfecte stocking stuffer. Klanten kunnen het gebruiken als primer, concealer of nachtelijke spot treatment voor vrouwen, mannen en tieners. De medeoprichters van August + Monroe, het geesteskind van make-up artist Alexandra Weinstein en Michael A. Conder, zochten naar een unieke formule die niet alleen oneffenheden camoufleert, maar ze tegelijkertijd ook geneest. De behandeling is veilig voor alle huidtypes en is bovendien door dermatologen getest en goedgekeurd. Bovendien bestrijdt de 3-in-1 Blemish Camouflage met succes acne en puistjes zonder de huid uit te drogen. Dit geheime schoonheidswapen voor mannen en vrouwen is ontworpen met een rooster van schone, huidvriendelijke ingrediënten, waaronder vitamine C, squalaanolie, aloë en arnica – allemaal om de huid te hydrateren, voeden en genezen voor een stralend, smetvrij uiterlijk. De BPA-vrije siliconen tip van het product voorkomt kruisbesmetting en toekomstige puistjes, terwijl de van kleur veranderende technologie met succes uw eigen natuurlijke huidskleur nabootst tijdens het mengen. Het testen van August + Monroe\’s 3-in-1 Blemish Camouflage door klanten heeft stellaire beoordelingen opgeleverd, waarbij 95 procent van de ondervraagden zei dat ze het zouden aanbevelen aan een vriend(in) en een klinkende 100 procent zei geen irritatie en roodheid te hebben ervaren. Bovendien beweert het merk dat gebruikers binnen twee weken resultaat kunnen verwachten. Met zulke resultaten is de 3-in-1 Blemish Camouflage het geschenk dat blijft geven.

Merilee Kern, MBA is een internationaal gerespecteerde merkstrateeg en analist die rapporteert over culturele verschuivingen en trends en over opmerkelijke veranderaars in de sector, movers, shakers en vernieuwers in alle categorieën, zowel B2C als B2B. Dit omvat experts en thought leaders, merken, producten, diensten, bestemmingen en evenementen. Merilee is oprichter, Executive Editor en Producer van “The Luxe List” en presentatrice van de “Savvy Living” lifestyle TV show die wordt uitgezonden in New York, Los Angeles, San Francisco, Miami, Atlanta en andere grote markten op CBS, FOX en andere topnetwerken; evenals de “Savvy Ventures” business TV show die nationaal wordt uitgezonden op FOX Business TV en Bloomberg TV. Als een productieve lifestyle, reizen, dineren en vrijetijdsindustrie stem van autoriteit en smaakmaker, houdt Merilee haar vinger aan de pols van de markt op zoek naar nieuwe en innovatieve must-haves en voorbeeldige ervaringen op alle prijspunten, van betaalbaar tot extreem. Haar werk bereikt wereldwijd miljoenen mensen via televisie (haar eigen shows en talloze andere waarin ze optreedt) en een groot aantal gedrukte en online publicaties. Connect met haar op www.TheLuxeList.com en www.SavvyLiving.tv / Instagram www.Instagram.com/MerileeKern / Twitter www.Twitter.com/MerileeKern / Facebook www.Facebook.com/MerileeKernOfficial / LinkedIN www.LinkedIn.com/in/MerileeKern.

Sommige of alle van de accommodatie(s), ervaring(en), item(s) en/of dienst(en) hierboven beschreven kunnen zijn verstrekt zonder kosten of gesponsord om tegemoet te komen als dit is beoordeling redactie, maar alle meningen zijn volledig die van Merilee Kern en zijn niet beïnvloed op enigerlei wijze.

 

Contactgegevens:

Name: Press Contact
Email: [email protected]
Job Title: Media

Tags:   Dutch, United States, Wire