header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Academy of Court-Appointed Neutrals kondigt een nieuwe manier aan om een neutrale te vinden.

Dec 12, 2022 2:29 AM ET

De Academy of Court-Appointed Neutrals (ACAN) heeft vandaag aangekondigd dat zij een nieuwe functie op haar website heeft vind een neutrale gecreëerd. Mensen die op zoek zijn naar een neutrale persoon om een rechtbank (of een andere arbiter) bij te staan, kunnen nu niet alleen de profielen van ACAN\’s leden doorzoeken op naam, locatie en expertisegebied , maar ook om lijsten in te dienen voor plaatsing bij ACAN\’s leden.ACAN President, David Tenner, legde uit, “we hopen het een best practice te maken voor rechtbanken en raadslieden die neutralen zoeken om breed te zoeken. Vaak vinden mensen neutralen uitsluitend door te vertrouwen op hun eigen kennis of door anderen naar hun ervaringen te vragen. Maar dat beperkt het zoeken tot mensen die ze al kennen of kennen. Dat kan beter.” Hij voegde eraan toe: “een rechtbank zou mogen verwachten dat aanbevelingen over wie als neutraal te kiezen niet alleen gebaseerd zijn op een mondelinge vraag, maar op een beoordeling van een groep die divers is qua achtergrond, vaardigheden en ervaring. Door het lidmaatschap van ACAN open te stellen, kunnen rechtbanken en partijen een meer diverse lijst van hooggekwalificeerde kandidaten leren kennen en overwegen.” ACAN Executive Director Merril Hirsh voegde daaraan toe: “We zijn enthousiast over het creëren van nieuwe mogelijkheden voor mensen om in ons beroep te dienen. ACAN heeft haar lidmaatschap opengesteld voor mensen die nog niet eerder als gerechtelijk arbiter hebben opgetreden, een uniek opleidings- en mentorprogramma aangekondigd om mensen in het beroep te introduceren, de naam van onze organisatie (voorheen de Academy of Court-Appointed Masters) veranderd om de bredere en flexibele dienstverlening van onze leden weer te geven, en partnerschappen aangegaan met tientallen organisaties om de manieren waarop haar leden de rechtspraak kunnen dienen, uit te breiden. Het aanbieden van een nieuwe manier om neutralen te zoeken uit de bredere ledenlijst waaraan wij blijven werken is een logische volgende stap.”Om een neutrale te vinden of een mogelijke plaatsing in te dienen, klik hier . Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Hirsh op merril@merrilhirsh.com.

Contactgegevens:

Name: Merril Hirsh
Email: ExecDir@courtappointedneutrals.org
Job Title: Executive Director