header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De nieuwe echtscheidingswetten in Illinois: Wat advocaat Ronald L. Bell weet

Dec 12, 2022 6:09 AM ET

Op 1 januari 2022 zijn nieuwe echtscheidingswetten van kracht geworden in de staat Illinois. Deze veranderingen hebben gevolgen voor iedereen die momenteel door een echtscheiding gaat of die zich in de toekomst in die situatie kan bevinden.

Als u een echtscheiding overweegt, hebt u een ervaren advocaat nodig die goed op de hoogte is van het proces en voor uw belangen zal vechten. Ronald L. Bell oefent al meer dan drie decennia rechten uit en heeft het boek over echtscheiding in Illinois geschreven.

In het verleden was Illinois een “schuld”-staat als het ging om echtscheiding. Dit betekende dat één echtgenoot schuld moest hebben aan het uiteenvallen van het huwelijk om de echtscheiding te kunnen toekennen. Vanaf 1 januari 2022 is Illinois echter een “no-fault” staat. Een van de belangrijkste veranderingen onder de nieuwe wet is dat Illinois nu een “no-fault” staat is als het gaat om echtscheiding. Dit betekent dat een echtscheiding kan worden toegestaan, zelfs als beide echtgenoten geacht worden schuld te hebben. In het verleden was Illinois een “schuld”-staat en moest één echtgenoot schuldig worden bevonden aan het uiteenvallen van het huwelijk om de echtscheiding te kunnen toekennen. In Illinois zijn er twee soorten echtscheidingen: betwiste en niet-betwiste. Een niet-betwiste echtscheiding is wanneer beide partijen het eens zijn over alle voorwaarden van de echtscheiding, met inbegrip van voogdij, kinderalimentatie, verdeling van het vermogen en alimentatie. Een betwiste echtscheiding is wanneer de partijen het niet eens kunnen worden over een of meer voorwaarden en de rechtbank zal die voorwaarden voor hen moeten beslissen.Illinois echtscheidingswetten veranderen altijd, en dat is waarom u een ervaren advocaat zoals Ronald L. Bell nodig hebt om u door het proces te begeleiden. In 2023 zijn de wetten gepland om opnieuw te veranderen, en Ronald L. Bell heeft de ervaring en kennis om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke uitkomst krijgt voor uw echtscheiding.Als u een betwiste echtscheiding overweegt, is het belangrijk om een advocaat te hebben die ervaring heeft met procesvoering en rechtszaken. Ronald L. Bell heeft zaken geprobeerd in enkele van de machtigste rechtbanken in het land en heeft een track record van succes. Hij zal vechten voor uw belangen en ervoor zorgen dat uw stem wordt gehoord in de rechtbank.Bij Ronald L. Bell & Associates, zijn ze trots op persoonlijke service. Ze begrijpen dat het ondergaan van een echtscheiding een moeilijke en emotionele tijd in uw leven kan zijn. Daarom benaderen zij elke zaak met respect, mededogen en empathie. We nemen de tijd om u en uw unieke situatie te leren kennen, zodat we onze juridische diensten op maat kunnen maken om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Als u een echtscheiding in Illinois overweegt, hebt u een ervaren advocaat nodig die de ins en outs van het proces kent en voor uw belangen zal vechten. Ronald L. Bell is een erkend lid van de Top Attorneys of North America en zal onvermoeibaar voor u werken om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke uitkomst krijgt in uw zaak.De Top Attorneys of North America hebben dit artikel opgesteld om inzicht en nuttige informatie van algemeen belang te bieden. Het doel is om lezers op de hoogte en up-to-date te houden over relevante juridische onderwerpen – niet noodzakelijkerwijs het aanbieden van advies op maat voor hun individuele behoeften of omstandigheden.

Contactgegevens:

Name: Sal Aniano
Email: [email protected]
Job Title: President