header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fidelity Life: Hebben Empty Nesters een levensverzekering nodig?

Dec 12, 2022 2:48 AM ET

Velen geloven dat de levensverzekering is vooral voor gezinnen die moeten zorgen voor hun kinderen als een van de ouders heeft een voortijdige overlijden. De uitkering bij overlijden kan de familie helpen om de begrafeniskosten te betalen en het inkomen van de overledene te vervangen om voor de children.However, lege nesters moeten nog steeds overwegen op zoek te gaan naar life insurance quotes. Levensverzekeringen kunnen veel voordelen bieden, zelfs wanneer alle kinderen verhuizen. Dit artikel duikt in een paar redenen waarom empty nesters een levensverzekering zouden moeten afsluiten en behandelt vervolgens een paar te overwegen polistypes.

Redenen waarom empty nesters een levensverzekering zouden moeten afsluiten

Hier zijn drie redenen waarom empty nesters zouden moeten overwegen te investeren in een levensverzekering: 1. Om een financieel vangnet te creëren Volgens LIMRA\’s 2022 Insurance Barometer Study, 44% van de Amerikanen zeggen dat ze binnen zes maanden financiële problemen zouden ondervinden als een hoofdverdiener overlijdt. Een levensverzekering kan een financieel vangnet creëren voor de partner van de verzekeringnemer. Als de verzekerde tijdens de looptijd van de polis overlijdt, ontvangt de overlevende partner een aanzienlijke overlijdensuitkering om het inkomen van de overledene te vervangen, uitgaven te dekken en schulden af te lossen. 2. Om rijkdom op te bouwen Permanente levensverzekeringen hebben een groeicomponent voor de contante waarde, waarbij een deel van elke premie naar deze component gaat. De fondsen groeien belastingvrij tegen een specifiek tarief, afhankelijk van het type permanente levensverzekering. Zodra de contante waarde groot genoeg is, kunnen polishouders deze opnemen of er tegen gunstige voorwaarden van lenen. Als de polishouder zijn polis afkoopt, krijgt hij de contante waarde minus de afkoopkosten. Uiteindelijk kunnen polishouders zo een levensverzekering gebruiken om hun vermogen op te bouwen: #000000;”> 3. Meer vermogen doorgeven Overlijdensuitkeringen zijn over het algemeen belastingvrij, waardoor ze voor veel empty nesters een belangrijk onderdeel van de estate planning vormen. Empty nesters kunnen hun erfgenamen benoemen als begunstigden van een levensverzekering, waardoor hun erfgenamen meer vermogen kunnen ontvangen door mogelijk de successierechten te verlagen die zij anders over andere activa zouden betalen.

Levensverzekeringen voor empty nesters

Empty nesters die een levensverzekering willen, moeten een van de volgende polistypes overwegen: 1. Tijdelijke levensverzekering Term life insurance is een betaalbare polis die polishouders dekt voor een vaste periode, meestal 10 tot 30 jaar. Begunstigden ontvangen de volledige overlijdensuitkering als de polishouder tijdens de polisperiode overlijdt. Houd er rekening mee dat polishouders een nieuwe polis moeten afsluiten om dekking te behouden als ze hun bestaande polis overleven. 2. Permanente levensverzekering Permanente levensverzekering is duurder dan termijn levensverzekering, maar de dekking duurt levenslang. Zoals eerder uitgelegd, komt het ook met de cash value component waarmee de verzekeringnemer rijkdom kan opbouwen. Dit beleid kan goed werken voor empty nesters die een gegarandeerde dekking willen en complexere financiële doelen hebben. 3. Eindkostenverzekering Eindkostenverzekering is een kleine permanente levensverzekering bedoeld voor uitgaven aan het einde van het leven, zoals ziekenhuisrekeningen en begrafeniskosten. De overlijdensuitkering is kleiner dan bij andere permanente levensverzekeringen, maar de premies zijn goedkoper en er is nog steeds contante waarde. Bovendien duurt de dekking levenslang. 4. Guaranteed issue life insurance Garanteed issue life insurance laat polishouders een kleine levensverzekering krijgen zonder een medisch examen af te leggen. Gegarandeerde uitgifte levensverzekeringen duren levenslang en polishouders kunnen contante waarde opbouwen. In de eerste drie jaar kunnen de uitkeringen echter beperkt zijn. Als de polishouder in deze periode overlijdt, ontvangen hun begunstigden niet de volledige uitkering bij overlijden – in plaats daarvan ontvangen zij mogelijk de premies die de polishouder heeft betaald. Over het algemeen kunnen deze goed zijn voor polishouders die kunnen worden gediskwalificeerd door een medisch onderzoek of voor polishouders die het willen overslaan.

De bottom line

Omdat de kinderen het huis uit zijn, betekent niet dat lege nesters een levensverzekering moeten vermijden. Integendeel, het kan hen helpen een financieel vangnet te creëren, vermogen voor zichzelf op te bouwen en meer van dat vermogen door te geven aan hun erfgenamen. Een tijdelijke levensverzekering kan de juiste keuze zijn voor wie de vermogensopbouw niet nodig heeft en geld wil besparen zonder aan dekking in te boeten. Aan de andere kant is een permanente levensverzekering zeer geschikt voor mensen die levenslange dekking en mogelijkheden tot vermogensopbouw wensen. En tot slot kan een levensverzekering met gegarandeerde afgifte een goed idee zijn voor wie het medisch onderzoek wil vermijden. Ongeacht het type polis, moeten lege nesters wat tijd besteden aan het winkelen voor meerdere offertes om de beste dekking voor hun budget en behoeften te krijgen. MediacontactinformatieLaura Zimmerman, Chief Marketing Officerlaura.zimmerman@fidelitylife.com, (312) 288-0068

Contactgegevens:

Laura Zimmerman, Chief Marketing Officer
laura.zimmerman@fidelitylife.com, (312) 288-0068
Tags:   Dutch, United States, Wire