header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert initierend rapport over RCI Hospitality Holdings, Inc. getiteld “Free Cash Flow Strategy Provides Differentiation and Long Runway for Growth”.

Dec 12, 2022 4:53 AM ET

8 december 2022, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research (www.watertowerresearch.com) heeft een Initiation of Coverage Report gepubliceerd over RCI Hospitality Holdings, Inc. (NASDAQ: RICK) met de titel, “Free Cash Flow Strategy Provides Differentiation and Long Runway for Growth”. Het rapport kan worden geraadpleegd hier.Met meer dan 60 locaties is RCI Hospitality Holdings, Inc., via haar dochterondernemingen, \’s lands grootste onderneming in nachtclubs voor volwassenen en sportbars/restaurants. Clubs in New York City, Chicago, Dallas/Fort Worth, Houston, Miami, Minneapolis, St. Louis, Charlotte, Pittsburgh en andere markten opereren onder merknamen als Rick\’s Cabaret, XTC, Club Onyx, Vivid Cabaret, Jaguars Club, Tootsie\’s Cabaret en Scarlett\’s Cabaret. Sportbars/restaurants opereren onder de merknaam Bombshells Restaurant & Bar. Het bedrijf werd opgericht in 1983 en ging in 1995 naar de beurs. Het bedrijf heeft drie operationele segmenten, waaronder Nightclubs, Bombshells, en Andere, die voornamelijk haar mediagroep omvat. In het fiscale derde kwartaal eindigend op 30 juni 2022 bestond de omzetverdeling uit 77 ttribueerbaar aan de clubs, 22of Bombshells, en minder dan 1% in de categorie overige segmenten. RCI is het enige beursgenoteerde bedrijf in de nachtclubsector voor volwassenen.Wij starten de dekking van RCI Hospitality Holdings, Inc. omdat er een disconnect lijkt te zijn tussen de sterke fundamentals van het bedrijf en de waardering. RCI-aandelen worden momenteel verhandeld tegen 10,4x aangepaste EBITDA en 15,7x WPA, onder restaurantsectorgenoten van 12,0x en 19,0x, ondanks aanzienlijke FCF-generatie, sterke omzet- en winstgroei en toonaangevende marges. De kapitaalallocatiestrategie van het bedrijf, die gericht is op het genereren van vrije kasstroom, is succesvol gebleken en voedt de organische en M & A-groeistrategie van het bedrijf, naast de inkoop van aandelen. Wij voorspellen een FCF van $ 60,4 miljoen in FY23, bijna het dubbele van de $ 33,3 miljoen die in FY19 werd gegenereerd. RCI heeft zijn nachtclubs opgewaardeerd door consumenten een moderne, meeslepende amusementservaring te bieden en een gemeenschapsgevoel dat zowel mannen als vrouwen aanspreekt. Wij verwachten dat het bedrijf de komende jaren systematisch nachtclubs voor volwassenen zal overnemen die voldoen aan de strenge criteria van het management. Van de 2.200 vergunde locaties in de VS heeft het management er ongeveer 500 geïdentificeerd die aantrekkelijk zijn voor aankoop, met de bedoeling daar na verloop van tijd 150 locaties aan toe te voegen. De clubs genereren industrieleidende marges van meer dan 40%. Wat Bombshells betreft, is het merk klaar voor aanzienlijke groei, met industrieleidende gemiddelde eenheidsvolumes (AUV\’s) in het bereik van $5-7 miljoen en een beoogd cash-on-cash rendement van 25-33%. We staan op een keerpunt voor beide activiteiten en het bedrijf zou zijn aangepaste EBITDA in de komende drie tot vier jaar kunnen verdubbelen naarmate de groei versnelt en het genereren van cashflow doorgaat. Ab out Water Tower Research Water Tower Research is een platform voor beleggersbetrokkenheid en communicatie met belanghebbenden dat wordt aangedreven door Wall Street-veteranen met aanzienlijke ervaring en geloofwaardigheid. Wij creëren, leveren en onderhouden de informatiestroom die nodig is om relaties tussen bedrijven en al hun stakeholders en investeerders op te bouwen en te behouden. “Onderzoek voor de andere 99%™” opent de deur voor elke belegger om op de hoogte te blijven en zorgt voor transparantie, betere betrokkenheid en gelijke communicatie.

Contactgegevens:

Name: Water Tower Research
Email: [email protected]
Job Title: WTR Investor Engagement

Tags:   Dutch, United States, Wire